- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.381
geçmiş olsun cnmm insan üzülünce bünyesi tepetaklak oluyor üzüntü herşeyi etkiliyor gerçekten.. bende 3 gündür içiyorum bakalımm inş şifa olur:)sorma minik gelinim ben 2 aydır neler çekiyorum bu psikoloji ile:2:.. üzücü bi olay yaşamıştım ondan sonra dengem alt üstü oldu
:26: şükür bu ay yumurtamı gördümunutmadan ben yaklaşık 10 gündür hayıt içiyorum belki sizede şifa olur
iyiyim cnm bn sen neyapıyosun iyisin demi:) valla ovucan testim ve derecemi 4 gözle bekliyorummm.kargoya vermişler. keşke adet oldugum gün spariş verseydim. eczaneden almayı düşünüyordum ama çok pahalıymış .. belki adetim bittigi zaman yumurtlarım korkusuylaaa dün yaptıkk.. bugun yaparız ovucanda salı günü gelir heralde öle tahmin edyorum ..inş yumurtlarımda o 3 gün ayaklarımı duvara koyup belime yastık koyup 1 saat yatıp sonra kalkmadn uyumayı düşünüyorum :)minikgelinimmmmm canım nasılsınnn napıyosunnn??? korkma şekerim göreceksin bak yumurtladığını gelir gelmez testlerin başla yapmaya ben 14 . gün yumurtluyorum diye biliyodum benim 12. gün oldu
minik gelin sildim canım gönderebilirsin...
sinhus inşallah hamilesindir canım dualarım seninle..
tm cnm gönderiyorum hemen teşekür ederim valla ilgilendiginiz için:)