- 14 Ekim 2011
- 2.343
- 6
- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.301
tebrik ederim arkadaşım.. Hayırlı olsunKIZLAR BU GÜNKÜ ATEŞ TABLOM VE SABAH Kİ TEST SONUCUM...
BU ARADA 4 RESİMDE AYNI TEST
388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim arkadaşım.. Hayırlı olsunKIZLAR BU GÜNKÜ ATEŞ TABLOM VE SABAH Kİ TEST SONUCUM...
KIZLAR BU GÜNKÜ ATEŞ TABLOM VE SABAH Kİ TEST SONUCUM...
tebrik ederimmmm.... İçime doğuyordu senin bebişinin bu ay geleceği... Allah hayırlısıyla melek yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah
benim göğüslerim sızlamaya başladı ateşimde 36.5 a düştü. sanırım kırmızı kart geliyor bana eh napalım önümüzdeki maçlara bakarız artık
günaydınlar..tebrik ederim :)) inşallah kan testinde de mutlu haberi alıp sağlıcakla kucağına alırsın...ateş tablondan da belli zaten...kendine dikkat et cnm
ayy çok sevindim canım tebrik ederim:) bnce de hamilesin ikinci çizgi fotoğrafta bile gayet net belli oluyo
Tebrik ederim Allahım sağlıkla bir avazda kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
tebrik ederim arkadaşım.. Hayırlı olsun
kızlar hepinize çok sağolun...iyi dilekşerinizi Allahım hepimiz için kabul etsin inşallah...tebrik ederim canım ; hamişsin;ikinci çizgi bariz belli.
Umarim yaniliyorsundur canim.
Tebrik ederim Allahım sağlıkla bir avazda kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
sen eşine forumdan selam söyle;kızlar hepinize çok sağolun...iyi dilekşerinizi Allahım hepimiz için kabul etsin inşallah...
adetim geçmeden ben inanamıcam sanırım.
eşim de adetin geçmeden belli olmaz çizgi çok koyu değilmiş....
inşallah bebeğim benimledir ve Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder...
inşallah en kısa zamanda bebek isteyen herkese haklarında hayırlıysa hayırlı evlatlar nasip eder.....
hemen iletiyorum canım....sen eşine forumdan selam söyle;
Çizgi belirsiz bile olsa çıkarsa hamilelik oranı yüksektir canmm.
hemen iletiyorum canım....
ne bilim teste öle bi baktı.ben adetin geçince kesin derim dedi....
bişi olursa üzülürüm.kendimi inandırmak istemiyorum diyor...adamda haklı...
inşallah bişi olmaz...
kızlar size birsey soracağım. benim bat 7-8 aralık gibi fakat ben dün dayanamayıp idrar testi yaptım ve tabiki negatif çıktı. sizce gebelik olsaydı bile bu kadar erken çıkar mıydı testte? bide testin üzerinde 20 ml beta hcg yi tespit edebilir dıor. ne zaman beta hcg 20 lerde oluyor bilen var mı?
kızlar günayadıııınnnnn
bat'ından önce test yapan var mı?
benim bat 7 aralık. merakla bekliyorum. yarın evde test yapsam çıkmaz değil mi?
gerçi bu ay hiç belirti yok.yine de bir umut işte
kızlar size birsey soracağım. benim bat 7-8 aralık gibi fakat ben dün dayanamayıp idrar testi yaptım ve tabiki negatif çıktı. sizce gebelik olsaydı bile bu kadar erken çıkar mıydı testte? bide testin üzerinde 20 ml beta hcg yi tespit edebilir dıor. ne zaman beta hcg 20 lerde oluyor bilen var mı?
kızlar hepinize çok sağolun...iyi dilekşerinizi Allahım hepimiz için kabul etsin inşallah...
adetim geçmeden ben inanamıcam sanırım.
eşim de adetin geçmeden belli olmaz çizgi çok koyu değilmiş....
inşallah bebeğim benimledir ve Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder...
inşallah en kısa zamanda bebek isteyen herkese haklarında hayırlıysa hayırlı evlatlar nasip eder.....
Çok sevindim mulberry dualarımız seninle inşallah, benim günüm gelmeyene kadar test falan yapmayı düşünmüyorum haftaya sınavım var ve adetim aynı güne geliyor sınavda stresten mazeret olma ihtimalim çok yüksek :)
çok sağolun kızlar.bakalım adet geçene kadar çok umutlanmak istemiyorum...canım benim hayırlı uğurlu olsun bebeğine çook sevindim:)
test mi yapacaksın canımmm ateşin nasıldı bugün..batın geldimi ki 6 aralık değil mi..yada 6 aralık diyosun...erken ama ayın 3 ü yarın daha...bak heyecanlandım inşallah bebişin seninledirrrr
canımmmmmmmmmmmmmmmmm ayşenurun kardeşi yolda geliyorrrr hayırlı olsun güzel arkadaşımmm Rabbim sağlıcakla kucağına almayaı nasip etsin inşallahhhhh