- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- Konu Sahibi mulberry8092
- #6.601
2 aylık hamıle oldugumu ogrendım bugun cok mutuyum
öncelikle tebrikler vee bu arada 2 aylıkmı yoksa üstüne görmemi yaşadın ö
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 aylık hamıle oldugumu ogrendım bugun cok mutuyum
biraz midesizleşmiştim ama adetimi oldum akıntılarım oluyordu rahatsız oluyordum oldu ama bebişim olacak allahın izniyle :)
öncelikle tebrikler vee bu arada 2 aylıkmı yoksa üstüne görmemi yaşadın ö
canım yani adet olmuşmuydun geçen ay
canım 2 aylık normal adet görür gibi oldum dr. şaşırdı bende gözlerim o an faltaşı gibi açıldı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama koşuşturmamı yasakladı yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu düşünüyor bebeğin durumunu normal gözledi diğer sonuçlarıda yarın sabah alacağım :)
canım ya ne bi şaşırmışsındır vücudunda farklı bişe hissetmişmiydin bende bu ayki adetim çok sancılı ama vurup geçiyor sancım bide miktarı az normale göre buay ovulasyon testi kullandım deniyorki ovulasyonda pozitif gördükten 14gün sonra adet olunması lazımmış ben 10gün sonra adet oldum yani erken oldu acaba üstüne görmemi yaşıyorum dedim sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bana detaylarıyla anlatırmısın hamileliğini adetlerini son 2 aydır olan hamilelik belirtin varmıydı mesela
hayır hiçbirşey hissetmedim çok yemeye başlamıştım ama bir belirti vb. bir olay yaşamadım mide bulantısı derler yok yada o iş temposu içerisinde ben farketmedim ama uyku hali vardı üstümde grip olacam felan diyordum okadar yani. :)
adetlerinin zamanları miktarı aynımıydı hiç merak etmedinmi test fralan yapmadınmı
kızlar bişey sorcam...
normalde adet sancım felaket oluyodu
halileykende felaket agrıyodu
ama bu ay hiç sancı yok
o zaman ben yumurtlamadımmı bu ay?
kızlar bi yardım edin nolur?
Kızlar günaydın
batım 26 aralıktı. ve ben hala adet olmadım. beyaz akıntım var. göğüslerim çok şişti. sağ kasığımda sürekli batmalar oluyor. kasılıyorum yani. adet olucakmışım gibi ağrı giriyorum gidiyorum bakıyorum hiç bişi yok. 22 aralıkta kanda gebelik testi yapıldı devlet hastanesinde. 3 e göre yapıyorlar ve benim 0.8 çıkmıştı. dünde ben idrarda evde kendim yaptım. oda negatif çıktı. bu yaşıma kadar hiç gecikmem olmadı. hep 28 günde bir oluyorum adetimi. sizce noluyorrrr
Kızlar günaydın
batım 26 aralıktı. ve ben hala adet olmadım. beyaz akıntım var. göğüslerim çok şişti. sağ kasığımda sürekli batmalar oluyor. kasılıyorum yani. adet olucakmışım gibi ağrı giriyorum gidiyorum bakıyorum hiç bişi yok. 22 aralıkta kanda gebelik testi yapıldı devlet hastanesinde. 3 e göre yapıyorlar ve benim 0.8 çıkmıştı. dünde ben idrarda evde kendim yaptım. oda negatif çıktı. bu yaşıma kadar hiç gecikmem olmadı. hep 28 günde bir oluyorum adetimi. sizce noluyorrrr
Kızlar günaydın
günaydın herkese
kızlarrrrrrrrrrr gebelik forumu hamilelik belirtileri SABREDENLER KULÜBÜ 2012 topiğine gelin hepimiz oraya transfer olduk herkes oradatesti BAT dan önce değil de tam beklenen tarihte veya 2 gün geçtikten sonra yaptırmak daha sağlıklı sonuçlar verebiliyor.
tekrar Beta HCG ye baktırmanız da fayda var şayet gebe iseniz 0,8 katlayıp yüksek değerlere ulaşmıştır bile.
Kızlar günaydın
kızlarrrrrrrrrrr gebelik forumu hamilelik belirtileri SABREDENLER KULÜBÜ 2012 topiğine gelin hepimiz oraya transfer olduk herkes orada
günaydın herkese
herkes nerde ......