- 24 Ekim 2011
- 231
- 0
- Konu Sahibi mulberry8092
- #4.221
başım ağrıyooo kızlar(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başım ağrıyooo kızlar(
gecmiş olsun canım hayırdır inş.
rica ederim canım.bende de bugün bi karamsarlık anlamadım.offff ya deliricem valla nette o kadar arastırdım bulamıorum genital bölgedeki kılların temizliği diye ne yapıyım kafayı yiycem yaa.
canım inşallah hamişsindir..
İnşallah canımmm. psikolojik mi bilmiyorum ama arada böyle hafiften midem bulanmaya başladı deminde acayip uykum geldiii
VEE kızlar karnıma böyle iğneler batıyor gibi oluyorr.püfff
batın neydi cnm?
26 aralık miniğimm
benimde son 6 gün midemde yanmalar karnımın alt bölgesinde batmalar ve birde idrarda tortular gördüm sizlerdede var mı?
benimde 25- 26 aralık canım
üf acayip heyecan basıyor biliyormusun.
ben geçen hafta kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. ama kızlar daha zaman var dediler. belli olmaya bilir dedi doktor. kesin sonuç için bekle dedi. deeee beklemek zorrr
çok erken yaptırmışsın kan testini.ben gebelik testi aldım çantamda bekliyor :) normalde mide yanmam yoktur son 1 haftadır var psikolojik olabilir çarşamba perşembe kan testi yaptırcam
26 aralık miniğimm
:))) hadi inşallahh çıkar sonucu
benim bugune kadar adetlerim hiç yanılmadı hep gününde oldum. eğer gecikirsem bende hemen yapıcam test. birde ben 28nde adet oldum ama 6 gün sürdü.
şafak az kaldı kızlar belli olu yakında:)
şafak az kaldı kızlar belli olu yakında:)