- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.961
ayy hiç bilmiyorum valla o gün gelsin bakalım,çok merakta kalırsam yaparım,tamam:) anlaştık,haberleşiriz o zaman,hadi öptümm,dualrım bizlerle
ben burduyum ama ne yazcem biilmiyorum kiiiiiisizin yazdıklarınıza bakıyom bişiler öğrenmeye çalışıyom ben de güzel haberler verecekmiyim acep diyom vee acep hangisi güzel haberle bizi sevindirecek diye bakıp duruyom ölee bilgisayar başında :126::126:
yokken heycnlı şeyler olmuş :))
hadi cumaya iyi hberler bklyrzz :))
inş bende veririm :))
sen enzaman test yapcan cnmmm ben erken yapcam biraz 4 gün erken olcak.. bide benim adetim hep 3-5 gün gec olur yani baya erken yapmış olcam evde 3 testim var ondan ypcam dayanamam:)
2 gün önce acillk mide bulntm halszliğim vardı cnm şimdi mide ekşimm var bat günm perşmbe 4 gün var :)) 6 gün önce kanda çıkmyn 3 gün snra idrarda çıkmaz dyrm walla blmyrm
çıkmaz diye düşndğüm içn yapmycğm beklycğm dyrm ama son aklm blr...
minikgeliiin öyle deme nolur,ya hamile değilsem,ayyy çok kötü olurum...ama dediğin gibi hiç böle şey de yaşamadım,aynen 8 gün erken gelme diye bişey de olmadı,ayrıca adetle falan alakası yok,çünkü bu o kadar fazla bişey değil,farketmedim bile,tuvalete gidince gördümsence ne zaman test yapıyım bat haftaya pazar
bende pek sık idrara çıkma hissi olmamıştı.sadece karnımın altında dolgunluk hissi vardı....mulberiiiiiiiiiii benim karnım agrıyor sürekli tuvaletim geliyor sanıyorum ama bşy yok.. alt karnım yaı kasılarım komple bi agrı var üşüttümmü acaba snede oldumu böle bşy
canım testlerin hassaiyetinede bağlı canım.....benim yaptığım testler 5ml duyarlıydı.....saağol canımcımm.. bata 2 gün var da..
2 gündür yapıyorumtest negatif çıkıyorda o yüzden sordum)))
inş bebiş bu ay gelir cnmmmm benimde 5 ayım denemede ama pes etmek üzereyim beklemek zormeraba arkadaşlar bende 14 aydır bebk yolu gözlüyom ama olmuyo işte( dr hiç bir poblem yok dedi ama tutturamadık.benim ayın 24ünde regli olmam lazım şimdilik sırtım kırılacak gii agrıyoooo başkada bişey yok..inş bu ay olur yaaaa
valla çok rahatsızım bilmiyorum bugune kdr böle olmadıııı bakalımmm çok merak ediyroum bu ayı yabende pek sık idrara çıkma hissi olmamıştı.sadece karnımın altında dolgunluk hissi vardı....
üşütme olablir belki ama bebekte oalabilirrrrrr
canım testlerin hassaiyetinede bağlı canım.....benim yaptığım testler 5ml duyarlıydı.....
adet günümde yaptığım test 20 ml duyarlıymış 3 gün önce yaptığımdan çok çok daha soluk çıkmıştı...
​huhuhuhuhuhu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlrrrrrrrrrrrrrrrrr
kayınvalidemdeydim ya 2 gündür evime adım attım sonundainş bebiş bu ay gelir cnmmmm benimde 5 ayım denemede ama pes etmek üzereyim beklemek zor
valla çok rahatsızım bilmiyorum bugune kdr böle olmadıııı bakalımmm çok merak ediyroum bu ayı ya
nerdesin sen ya
kayınvalidemdeydim ya 2 gündür evime adım attım sonunda
ateşim nasıl yükselmiş dimi maşaallah
kayınvalidemdeydim ya 2 gündür evime adım attım sonunda
ateşim nasıl yükselmiş dimi maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?