- 16 Aralık 2011
- 1.728
- 0
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.981
bat tarihin nezamandı cnm bnm:)
ocak 6-8 gibi olcem canım :)
bide bu ateş ölçüyosunuz ya o nasıl oluyo yaa ben bişi anlamadımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat tarihin nezamandı cnm bnm:)
ocak 6-8 gibi olcem canım :)
bide bu ateş ölçüyosunuz ya o nasıl oluyo yaa ben bişi anlamadımmm
minikgelin canım bende acayip bir gaz sancısı kabızlık var
yetmez gibi belimde ve bacaklarımda ağrı var
amannnnnnnnnn cuma günü gelsede dananın kuyruğu kopsa
ben senin yerinde olsam çoktan test yapmıştımmmmmmmmanam günü gelince de kopmuyor ki dananın kuyruğu.güya benim dün kopacaktı dananın kuyruğu.demek ki minikgelin haklıymış.çatlama iğnesinden 14 gün sonra olmak zorunda değilmiş.çünkü bugün 15.gün yine de olmadım ama başım çok ağrıyor balım aynı adet olmadan önce ağrır gibi.kara verdim sabah test yapacam bitsin bu işkence.tabi sabaha kadar adet olmazsam ki bence olurum bu sancıyla ağrıyla hiç şansım yok
anaaaaaaaaaaaam benim küçük arkadaşım gelmiş hoşgeldinnnnnnn
mrb canım bence hamilesin benimde öle kahve rengi lekem gelmişti 4 gün sonra kan testi yaptırdım 3 haftalık çıkmıştı ve ertesi gün düştü gelişmedigi için(kendine dikkat et ve 1 kg bile kaldırma,fazla ayakta kalma yat evde perşembe günü kan testi yaptır bence bebişin geliyor darısı bizlere inş
valla ben erken yapcam baya ama olsunnnn testim var nslsa.. bide negati örmeye alıştım artık ondan sallamıyıorum:)valla bacım sürekli çişim geliyo afedersin pırtlama modundayım kabızımmmm iç çamaşırın lastik kısmı var ya onun altı komple şişmiş gergin agrılarım var bacak kasık bel ay nebilim pskolojikmi acaba yada üşüttümü bilemedim.. yoksa çokmu dinliyorum kendimi offfminikgelin canım bende acayip bir gaz sancısı kabızlık var
yetmez gibi belimde ve bacaklarımda ağrı var
amannnnnnnnnn cuma günü gelsede dananın kuyruğu kopsa
slm kızlar nasılsınız ben gelmişeeemmm:)
anam günü gelince de kopmuyor ki dananın kuyruğu.güya benim dün kopacaktı dananın kuyruğu.demek ki minikgelin haklıymış.çatlama iğnesinden 14 gün sonra olmak zorunda değilmiş.çünkü bugün 15.gün yine de olmadım ama başım çok ağrıyor balım aynı adet olmadan önce ağrır gibi.kara verdim sabah test yapacam bitsin bu işkence.tabi sabaha kadar adet olmazsam ki bence olurum bu sancıyla ağrıyla hiç şansım yok
en ilk kez bu ay yaptım cnm.sagolsun anlamam teknolojiden arkadaşlar yardım etti baya tabloyu yaparken..
şimdi sabah aynı saatte yataktan kalmadan gözünü açar açmas ateşini ölçüyorsun bunu tabloda düzenli şekildegiriyorsun yumurtlama zamanında ateşin ani düşüş ve yükselişe geçiyor o sıra ovulasyon zamanın oluyor.. ovulasyon bittikten sonrada yavaş yavaş ateşin yüksleiyor.. yüksek kaldıkca hamiş olasıgında yükseliyor:)
ben senin yerinde olsam çoktan test yapmıştımmmmmmmm
:):)hoşbulduk tatlımmmm nasılsın varmi bi değişiklik...anam bende aşırı tuvaletim varmis gibi bi hal var gidiyom hiçbişey yapamıyom afedersin kabız olmuş gibiyim
cnmm 14-15-16 genelde bu 3 ünde adet olmamız lazım.. eger olacaksan( inş olmassın) 2 günün var en fazla.. inş güzle haber veririsin valla adet olanları gördükce çok üzülüyorummmm inan
teşkür ederim canıım bu ay bebiş olmazsa bu ateş ölçmeyi ben de yapmaya başlarım :)
ben yapmıyorsam ağlamayı geciktirmek içindir(
karar verdim balım yarın sabah idrar testi yapıp dananın kuyruğunu kendim koparacağım((