mşlh güzel çalışmısın cnm benim kaçarı yok bebişin rabbimde nasip ederse olur inş:) bende 1-2 saat burdyıam yemege arkadaşlara gitcez gel az laflıyalım:)
gelemedim minikgelinim k bakma ya asureyi yaptım sonra yemek yaptım eşim geldi falan derken o gelince de pc onda o da srekli arabayla ilgili forumlarda :)
bebek hayalleri gümmmmmmmmmmmmmm
ateşim sabitlendi
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy inanmıyorum ya neyse hayırlısı olsun inş. yeni yıl mutluluk getirsin dilerim.
aaaa kızlar ben size bişey sorcam; bn ikizim,acaba benim ikiz çocuklarım olur mu? yani ikizin ikizleri olur mu ki? bu neye bağlı,erkeğe mi kadına mı? genetik bişey mi? cevaplarsanız sevinirim
ayy bende bu ikizlik mevzusunu meraak ederdim ama istediğim için değil ben yapamam bakamam zaten ikizlere de kaynanam inş. ikizilerin olur die dua eder hep bana ama bana beddua gibi ya pek de sevmem zaten iyki ikiz olmamısın derim belki kıskanırdım :)bende esten kaynaklanıyor zannederdim hani spermler güçlü olur 2si 3ü birden tutunur falan zannederdim hehehe
ya kızlar bugun garip bşy oldu konu ile alakalı değil ama anlatayım...
dün gece 2 rüya gördüm..
1.sinde bir kolatım çok kılıydı digeri temizdi... rüya tabirlerine baktım evlat sahibi olmak demekmiş..hemen bebişe yordum tabii..
2. rüyam isee benim iki arkadaşım var bebekleri var biri 6 aylık digeri 7 aylık. iki bebegi ve anelerini görüyorum 7 aylık bebek yere düşüyor çok kötü oluyor doktora götürüyorz diger 6 aylık bebegin anneside hastahaneye gelmişken kızımı muayene ettireyim diyor.. bende kızıyorum bak diyorum 7 aylık bebek ölmek üzere senin düşündügün şeye bak diyorum..
neyse böle oluyor uyanıyorummmm.. sabah tuhaf oldummmm.. sallamadım ama.. bugun 6 aylık bebegi olan arkadaşıma gittim... rüyamı anlattım kız donakaldı...
dün 7 aylık bebek çok kötülemiş 6 aylık bebekin annesi hemen arabayla doktora götürmüşler.. o sırada 6 aylık bebegin annesi kendi kızınıda muayene ettirmiş...
resmen rüyamın aynısı kıslar çok etkilendim yaa...
acaba bebegim olcakmı ilk rüyamda dogru çıkarsa tabiii..
normalde kolay kolay rüyalarım çıkmas şaşırdım..
ayy valla minikgelin okuyunca bi tuhaf hissettim valla bi üşütme geldi.müneccimmisin bacım sen ya
inş. kendinle ilgili gördüğün rüya cıkar inş. hamişsindir.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagınıza alın inş..