- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- 123
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.801
adetim 27 aralıkta olcak..
ovulasyonumda 16. gün oldu...yani ayın 12 sinde oldu cnm bnmmm..
ya umutlandırmakta istemiyorum ama belirti işte bunlar inşAllah vardır ya:)
ay heycanlandım biden.. sne böle yazınca gögsüme baktım kocamda karşımda delirdinmi neyapıyon diyor:)
sol gögsümde mavi kalın bi damar var.. acaba normalde varmıydı bilmiyorum yoksa yenimi çıktı ayyyyyyyyyyyyy allahım nasip eder inş hayırlısıylar:)
canım yani benden 2 gün önce olmuş ozaman batlarımızıda öyle beklicez aaaa çok heyecanlandım şimdi bide bu ay farklı olarak sıcak konusunda çok dikkat ettim ısıtıcı çorap aldım benim ayaklarım hep buz gibidir birde gündüzleri belime ısıtıcı kuşak bagladım dedim birde bunu dniyim e birde ovuasyon testi kullanıp ogünleri degerlendirip kalçamın altına yastık koydum aaay neolur gelsinler bu ay
benimde önceleri hep öyleydi adete yakın başlardı ama buseferki ağrı sızı başkaydı bide aşırı bi göğüs çevresinde damarlanmalar olmuştu mavi mavi.son adete 1 hafta felan böyle hp uyku hali vardı adet olcakmışım gibi karın kasık ağrısı vrdı
son olarak ayaklarınızı sıcak tutun üşütmeye gelmez kendinize dikkat edin çıkmam lazım koca bebeğim(eşim) :) çağırıyo hayırlı geceler
anaaaaaaa ısıtıcı çorap ve kuşakmı var nsl oluyor ilk kez duydum neyle çalışıyor .. ay anlatsana :) nekdr pahalımı nerde aldım:) o çoraptan almam lasım tam benlik:)
canım bende önceden görmüşmüydüm hatırlamıyorum ama dur markasını yazayım netten bak hatta pantolon altından giyinmek için tayt ve atlette aldım kafayı sıcaga taktım anlayacagın canım malzemesi farklı bi mekanizma yok içinde heat holders çorapların markası bu tayt ve atlette türkiyedede görmüştüm adını pek hatırlayamıyorum aa neydi boyner magazalarında görüyordum hep
Arkidişler benim kırmızılar gelmeye başladıiçimde garip bir mutluluk var kendimi çok iyi hissediyorum. 15 ay oldu ya alıştım artık, ya da hislerim bitti Aslında 3 gün önce test yapmıştım negatifti , bir de 2 gündür aşamalı bir düşüş oldu ateşimde.Ben de nasılsa hamile değilim diye bbugün temizlik yaptım hem rahat gelsin kırmızılar diye. söz dinlediler çok şükür. 30 günde regl oldum bu yüzden de mutluyum .Geçen ay 1 hafta gelmedi beni kan testine kadar yollamıştı. İnanın hamile olmayanların vaktinde gelsin kırmızıları. bari ümit vermesin. böylesi daha güzel. Tüm hamişleri tebrik ediyorum,adet olmayan arkadaşlar da inşallah tez zamanda bebişleri alırlar göbüşlere.
Arkidişler benim kırmızılar gelmeye başladıiçimde garip bir mutluluk var kendimi çok iyi hissediyorum. 15 ay oldu ya alıştım artık, ya da hislerim bitti Aslında 3 gün önce test yapmıştım negatifti , bir de 2 gündür aşamalı bir düşüş oldu ateşimde.Ben de nasılsa hamile değilim diye bbugün temizlik yaptım hem rahat gelsin kırmızılar diye. söz dinlediler çok şükür. 30 günde regl oldum bu yüzden de mutluyum .Geçen ay 1 hafta gelmedi beni kan testine kadar yollamıştı. İnanın hamile olmayanların vaktinde gelsin kırmızıları. bari ümit vermesin. böylesi daha güzel. Tüm hamişleri tebrik ediyorum,adet olmayan arkadaşlar da inşallah tez zamanda bebişleri alırlar göbüşlere.
aay canım hiç kimse bende online görünmüyo bendeyazılanları okuyup cevap veri çıkıyorum bilsem ordasın çıkarmıyım hiiiç:)
sekerım özele atarsan sevinirim valla merak ettim:) bekliyorum ha unutma
canım bildiğim kadarıyla anneden geçen birşey ikiz bebek olması.ama sen ikizsen senin olma ihtimali düsük sanırım.çünkü sen ikizsen, sen değil de, bebişinin ikizi olma ihtimali var diye duymuştum.yanı her kusakta olmuyormus, ne derece doğru bilmiyorum tabi:9 ama istıyorsan ikiz insallah olur canım allah gönlüne göre versin
boyner bizim burda yok malesef. ama internetten bakayımmmmm güzel valla çorap ve tayt atlet tam benlik:)
ahaaa benimkiler gelmiş
minikgeliiiiiiiiiiiiiiiiin,elsaaaalllllllll kaynanamdaydım bu akşam sizi göremedim diye üzülüyordum ki,bi baktım burdasınız az gitmeyin size soracaklarım var
ahaaa benimkiler gelmiş
minikgeliiiiiiiiiiiiiiiiin,elsaaaalllllllll kaynanamdaydım bu akşam sizi göremedim diye üzülüyordum ki,bi baktım burdasınız az gitmeyin size soracaklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?