- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.921
Geçen günlerde yazmıştım 3 test yapmıştım 3üde açık renkte çıkmıştı bugun hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı hamileymişm :))) kan ve idrar istedi onların sonucunuda yarın alıcam kaç haftalık bide değerlerime bakıcakmış :)
Günaydınlar herkese;
Bugün erkenciyim, erkenciyim diyorum çünkü haftalardır kafamı 1 den önce yataktan kaldıramıyordum eşim 8 gibi gidiyor ben full yatıyorum meğer o yorgunluklarımın kaynağı içimde ki mucizeymiş :) bugün erkenden doktora gidecektik ama nasip olmadı yarın düşünüyoruz inş.son testimi yaptım iki koyu çift çizgi saklamayı düşünüyorum inşallah...Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlat nasip etsin aratmasın inşallah...
Kizlar oturdum ağlıyorum okdr ugrasiyorumki bebegim olsun ama kocamın umrunda deil bu hafta kahveye gitme diye yalvardım geç geliyor diye neyse bugun gitme dedim bak ovulasyon gunüm dedim erken gelcem dedi ve az önce geldi saat 9 da aradım mesgule aldı 9.30 da aradım acmadı 10 da aradım açtı geliyorum çıktım dedi arkasından birsuru kahkaha sesi geldi 10.30 oldu aradım çıkıyorum dedi ve az önce geldi arkadaşlarının alay edemez o kankalar neydi dedim beni fırçaladi dedim sabahtan beri bekliyorum yazıklar olsun dedim kufretti abartma dedi elim ayağım titredi resmen benim pskolojim bozuldu ovulayon testi yapcam diye öğleden sonra bsy yiyip içmiyorum adam gamsız yüne bosuna uğraştım yatağa yattım adamın umrunda deil gelmedi bile yanıma kalmış bebek icin yanıp tutuşuyorum niye yapacaksam çok moralim bozuldu
canım sabah yataktan kalkmadan uyandığında ateşini ölçüyorsun düştüğü gün yumurtlaman oluyor düştükten sonraki günlerde yükselerek devam eder ve hiç düşmezse hamilesingünaydın hoşgeldinayyy cok sevindim valla yüzümde gülümsemeler olustu.Gözünüz aydın olsun hayırlı ugurlu olsun Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.evet hamile olunca cok uyunurmus.cok sevindim sizin adınıza :) ne kadar zamanda oldu yani aylardır ugrasıyomuydunuz yoksa beklenmedik zamanda mı oldu merak ettim :):)
arkadaslar günaydın nasılsınız ?
hanimlar en son 13 kasimda addet gordum 1 gunluk gecikme var ve bu ay asiri bel agrilari kasilmalar kasik agtrilari sirt agrilarin oluyor bi gun de kahverengi akinti olmustu 2 gun once test yaptim sonuc negatifti cok kaygiliyim
anladım.tsklercanım sabah yataktan kalkmadan uyandığında ateşini ölçüyorsun düştüğü gün yumurtlaman oluyor düştükten sonraki günlerde yükselerek devam eder ve hiç düşmezse hamilesin
günaydın.......bende minikgelinin durumunudayım...canım sıkkın...
inşallah sen iyisindir...
Günaydınlar herkese;
Bugün erkenciyim, erkenciyim diyorum çünkü haftalardır kafamı 1 den önce yataktan kaldıramıyordum eşim 8 gibi gidiyor ben full yatıyorum meğer o yorgunluklarımın kaynağı içimde ki mucizeymiş :) bugün erkenden doktora gidecektik ama nasip olmadı yarın düşünüyoruz inş.son testimi yaptım iki koyu çift çizgi saklamayı düşünüyorum inşallah...Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlat nasip etsin aratmasın inşallah...
Kizlar oturdum ağlıyorum okdr ugrasiyorumki bebegim olsun ama kocamın umrunda deil bu hafta kahveye gitme diye yalvardım geç geliyor diye neyse bugun gitme dedim bak ovulasyon gunüm dedim erken gelcem dedi ve az önce geldi saat 9 da aradım mesgule aldı 9.30 da aradım acmadı 10 da aradım açtı geliyorum çıktım dedi arkasından birsuru kahkaha sesi geldi 10.30 oldu aradım çıkıyorum dedi ve az önce geldi arkadaşlarının alay edemez o kankalar neydi dedim beni fırçaladi dedim sabahtan beri bekliyorum yazıklar olsun dedim kufretti abartma dedi elim ayağım titredi resmen benim pskolojim bozuldu ovulayon testi yapcam diye öğleden sonra bsy yiyip içmiyorum adam gamsız yüne bosuna uğraştım yatağa yattım adamın umrunda deil gelmedi bile yanıma kalmış bebek icin yanıp tutuşuyorum niye yapacaksam çok moralim bozuldu
Günaydınlar herkese;
günaydın nasılsınız adetime daha 4 gün olmasına rağmen dayanamadım bugün evde test yaptım sonuç ne kadar doğru bilmiyorum ama negatif çıktı
günaydın nasılsınız adetime daha 4 gün olmasına rağmen dayanamadım bugün evde test yaptım sonuç ne kadar doğru bilmiyorum ama negatif çıktı
günaydın canım benimde yarın ama sanki heran gelecekmiş gibi kırmızılar. kasıklarımda ve belimde çok ağrı var başımda ağrıyor yani bu ayda olmadı gibiyada inşallah olmuşturda bunlar hamilelik belirtisidir
inşallah belli olmuyo bazı kişilerin hamilelik belirtileri çok farklı oluyo mesela ablamın 2 çocuğu var ikisinde de hamileliğini öğrenmeden önce grip oldu adetinin ilk günü daha gecikme olup olmucağı belli olmadan test yapıyodu pozitif çıkıyodu ikisinde de
erken gebelik testi varya ondan alsana daha güvenilir adete 1 hafta kala yapınca bile doğru çıkıyor.inşallah hamilesindir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?