- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- Konu Sahibi mulberry8092
- #2.761
merhabalar arkadaslar nasılsınızz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaslar nasılsınızz ?
minikgelinnnnnnnn canım bana acil yardım edermisinnn dün yumurtlamam oldu dün çalışma yaptık bugünde yapsak mı yoksa 1 gün ara mı versek bilemedimm
yoruldum valla ya ev ödevi yapıyoruz resmencnm 3 gün üstüste yapacaksın diyor heryerde.. hatta bi kaç doktor olan kişileirn sitesine girdim yumurtlamadan itibaren 3 gün üstüste yapın diyor... ben dün ovulasyonu gördüm ya dün yaptım bugun ve yaırnda yapcam.. egerki bugunki ovulasyon testimde koyu çıkarsa perşembe ve cumada yaparımmm:)kaçırmamak lazım boş bırakma cnm bnm:)
yoruldum valla ya ev ödevi yapıyoruz resmen
aslında öyle oluyordu ama 2 gündür yumurta çatlamış koş hadi oldu resmen. kafa bu haldeyken bebekte olmazda iştecanım bence bunu bi görevmiş gibi yapma.sofraya yemek yemek için oturma acıktığın için otur yani bugün olacak diye bakma nezaman istersen ozaman çalış:).evet zor kafaya takmamak ama braz sabır mevlam en kısa zamanda sanada nasip eder inşAllah:)
yoruldum valla ya ev ödevi yapıyoruz resmen
aslında öyle oluyordu ama 2 gündür yumurta çatlamış koş hadi oldu resmen. kafa bu haldeyken bebekte olmazda işte
canım ne kadar oldu evleneli
aynen cnm benim aynen iki gündür yapıyoruz bide işe gidiyorum diye eve geldigimde yorgun oluyorum sonraısnda banyo falan of çok zor.. bu cumaya kdr dişimi sıkcam mecbur ondan sonra 10 gün yapmam heralde
olur Allahın izniyle üzme tatlı canını vardır zamanı mutlaka oda birgün sana merhaba diyecek sabret:)nekadarlık evlisin nezamandan beri bebiş istiyosun
Eki Görüntüle 306253 Eki Görüntüle 306253 oldu mu bilmiyorum
daha 23 üne var cnm sen en erken 20 sine test yap ondan önce çıkması çok zor:)
inş hep böyle yükselir balım :)hiç düşmez:)
valla aynen cnm bende çok mutsuz uyandım bugun halbuki ovulasyon testimdede çift çizgiyi gördümm denemede yaptık ama nebilim umutsuzluk düştü içime eşim bile farketti çok kaptırdın bu ay kendini diyee.. olmassa çok üzülcem çokk
miletin laflarını anlatmayla bitiremem çok sıkıldım ama herşeyde bi hayır vardır elbet rabbim bu 5 aydır nasip etmediyse hayırlı deil diye vermemiştir.. mantıklı düşününce böle konuşuyorum ama duygularımı katınca işin içine çok üzülüyorum valla
benim ruh halimi anlatmıssın bide sizlerin böle oldugunu okudum bugun iyicene çöktüm
iyiyim cnm sende iyisin inş:) neyapıyosun bakim bebek çalışmalarımı yapıyosun beklemedemisin:)bat nezamandı:)