uluk gelin!!!

hmm öyle mii öğrenmiş oldum. fikrine de saygılıyım . tşk

hmm öyle mii öğrenmiş oldum. fikrine de saygılıyım . tşk

canımm evlenincee alışveriş zamanlarında daha da kötüleri yaşanıyor inşAllah sen yaşamazsın ama %90 ı yaşıyor nişanlın arada köprü olmalı kayınvaliden istediği kadar yapsın o senle olduktan sonra hiçç takmaa

Konu dışı oluyor ama:
Ben Egem'in o sözlerini espri amaçlı söylediğini düşünmüştüm.
Çünkü genelde konularda ''Düğünümde yardımcı olmadı,altın bilmemne takmadı ne yaptı ki şimdi kaynanam karışıyor ediyor?'' diye sitemler dönüyor, O da ''Ben oğlumun herşeyini yapacağım demek ki karışabilirim.Hmm.'' diye.
Kimseyi savunduğum yok ama anladığım bu.Bunu belirtmek istedim.

Ek:
ki benı görsenız sen mı ulukmuşsun dersiniz :) ben çözemedim bu işi arkadaş !

nıye dıyor nyeeee..

Benim annem de konu açılınca bahsettiydi mercimekten.Oldukça zahmetliymiş.Bir süre Şark hizmeti yapmış dedem oradan bir fikri var. :)

Son düzenleme:

canım belki espiri amaçlı söylemiştirr yüz yüze değiliz sonucta

bir kaç kez tekrarlayınca ben espiri olarak değilde bakış açısı olarak algıladım

ya nısan ıcın sırf o benden oncekı gelıne yapmadım dedim dıye geleneğimiz göreneğimiz bohçadan vazgeçtim.. bana ben ayşeye yapmadım sımdı sana yapsm olmaz onada yapmak zorundayım dedi.

bende nısanlanmıs ınsana sımdı mı bohça yapcan.. valla benı ılgılendırmez baskası bunu bıl anne dedım.. baskasına görede şekıl vermem ama sırf nısanlım(xx) için pekı dedim.... sadece onlar bana elbıse aldı bızde nısanlıma.. ayakkabı almaya gıttıkte kayınvalıdeme nasıl oldu dedım.. nısanlımın yuzune baktı sankı burası pahalı aldırma gıbısınden.. sezgilerim kuvvetlidir! ben de o bakışı görünce xxe değil bana bak anne ben sordum dedim. yani o yuz ıfadesını gördum ya emınım çıkacaktır tatsızlık.şimdiden perdeleri almış koymuş. kınada giyeceğim bindallıyı almışş.. yahu hiçmi dusunmuyor bu kayganalar, gençtir bı kere evlenıcek özenci vardır zevkıne göre beğensın alsın diye... bı altına çarıkları eksık dıyo. çarık giyermısın ben öle dusunmustum kızım demek yok..... giymem çarık marık!

inşallah canımmm......bence kesinlikle büyütmüyorsun...çünkü ne kadar saygılı davranmaya çalışırsa insan o kadar pasigf görülüyor..mesela şöyle bişey olmuştu kayınvalidem ve görümcelerim benim iç çamaşırlarımı(çeyize aldıklarımı) akrabaları dahil arkadaşlarına komşularına daha bilmm nelere göstermişlerdi...zaten seçerken tepemdeydiler beraber seçmiştik, bende koyverdim gittim o gün..dedim anne şu danteli alayım bu renk olsun şurası açık olsun burda güpürlü olsun dedim..tabi ben içten içe kudurdum sinirden ama yapacak bişey yoktu o an için..annem sus diye kaş göz işareti yapıyordu bende karşı kaş göz işaretiyle hayır da hayır diye işaret diliyle konuşuyorduk...derken bir akşam bize geldiklerinde anne bnen bu tanga sütyen ve diğer şeyleri inceletmenizi tuhaf karşıladım dedim, elden ele bu şeyleri dolaştırmak doğru bişey değil, sonuçta insanların aklından geçenlere mani olamayız dedim, artık topmodel ben olarak insanların zihninde bir victorias secret defilesi yapmış olabilirim dedim gülerek..yani gülerken ısırma prensibini uyguladım...şünsene canım bak o kadar mesafeli olduğum halde böyle atak halinde davranışlar sergiliyorlar bende gayet oturaklı cümlelerle sıkıntımı belli diyorum..söylüyorum.. napayım içime atıp dertli mi olayım. bence şimdiden başla sıkıntılarını dile getirmeye.....birde nişanlına yavaş yavaş kulis yap..böyle nişanlını severken omzuna başını koymuşken onu şımartırken laf arasında şöyle oldu böyle oldu diye söyle

gelin kaynana toprağından olurmuş derler. bu laf sizin durumunuza cuk oturuyor

gelin-kaynana ikinizde de dil papuç kadar

yazmadan geçemiycem o hoca da hem size feyz veriyor hemde eşarp-giysi uyumuna mı bakıyormuş. hoca mı modacı mı anlayamadım doğrusu...

canım bende nişanımda istediğim kıyafeti alamamıştımmm kayınvalidem acık buldu gitti kendi begendiğinde ısrar etti sütyen takımıma kadar karıştılar düşüünn

düşünmezler yavrum canım düşünmezlerrr benciller çünküü büyükler küçüğü idare etmesi gerekirkenn küçükler büyüğüü idare ediyor!

güldürdün beni

"beğen" düğmesine şiddetle aradımmmm...nerdeee??? valla ne diyeyim arkadaşım söylediğin her cümleye katılıyorum

konuyu gayet iyi biliyorsun,istediğin gibi anlamakta özgürsün
teşekkür ederim canım.anlayan birilerinin olması çok güzel

işin zor kardeşim...
valla baştan tavrını almazsannn bır omur mahfolursun bu kadının elınden sen...
cahıl ya...

Ben konuya değil "hocaya" takıldım.Hayatımda hiç böyle bişey duymadım.Güzel giyinmekte mi suç yani?Ne ypsak kırmızı kazak giyip pembe eşarp takıp,Pembegül gibi mi dolaşsak?

Önceki konunuza baktım da gıybet konusunda bu kadar hassas olmanız feyizli sohbetler falan garip geldi.

ya ben de konusurum da 2 saat noluyor. ben kız olduum halde annemle kız kıza 2 saat konusmuyoruz.
sen annenle az konuşursun,onlar çok konuşur,bunun kıstası mı var,benim kızım yok elbette oğlumla konuşacağım gelinle konuşacak halim yok değil mi

giyim kuşamın,giydiğini yakıştırmanın yaşla alakası ne,ben 45 yaşımdayım,giysilerimi uyumlu giymeyi çok severim.62 yaşında da annem var.annem de çok güzel ve uyumlu giyinir.senin annen dikkat etmiyor diye kaynananında mı dikkat etmemesi gerekir.bence mutlu ol,giyimine dikkat eden kaynanan var diye.burda açılan konuları okumuyormusun paspal kaynanam var diye yazıyor bir çok üye.benim kaynanam giyimine dikkat etmezdi.ben nişanlanıp bizi gördükten sonra o da giyime önem verdi.hatta alışverişini birlikte yaptık.şunu şu kazağınla giy diye tavsiyeler ettim.o da hiç gocunmadı.söylediklerimi uyguladı

Ben konuya değil "hocaya" takıldım.Hayatımda hiç böyle bişey duymadım.Güzel giyinmekte mi suç yani?Ne ypsak kırmızı kazak giyip pembe eşarp takıp,Pembegül gibi mi dolaşsak?

giysilere değil, kadınlara bakıyor. hoca değil cemil ipekçi sanki

hocanin konuyu tam olarak nerden giyime getirdigini bilmeden yorum yapiyorsuunuz bence yanlis konu burda hoca degil arkadasin kayinvalidesiyle ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…