uluk nedir canım? kötü bişey mi..:26:
Canım balık baştan kokarbaşında nasılsa sonuda öyle olur değişmez Allah hayırlısını versin
Egem hanımla hiç laf dalaşına girme düşüncesini diğer topikte konustugumuz kadarıyla özetliyeyimm
Oğluma ev de alırım araba da alırım işinide kurarımmm bu sayedee gelinedee evlerinee dee karısırıımmm ohhh diyen birisiiiki işinide kurmuş sanırım evlenince de herşeyine karııscam diyoorr kendilerii karışsın bakalımm dinsizin hakkından imansızz geliiirrrr biz görmeyizde o görür
Canım inşAllah iyi olur
Tembel,üşengeç demekmiş.Ben de yeni öğrendim.
:44:
hmm öyle mii öğrenmiş oldum. fikrine de saygılıyım . tşk
Canım balık baştan kokarbaşında nasılsa sonuda öyle olur değişmez Allah hayırlısını versin
Egem hanımla hiç laf dalaşına girme düşüncesini diğer topikte konustugumuz kadarıyla özetliyeyimm
Oğluma ev de alırım araba da alırım işinide kurarımmm bu sayedee gelinedee evlerinee dee karısırıımmm ohhh diyen birisiiiki işinide kurmuş sanırım evlenince de herşeyine karııscam diyoorr kendilerii karışsın bakalımm dinsizin hakkından imansızz geliiirrrr biz görmeyizde o görür
Canım inşAllah iyi olur
ki benı görsenız sen mı ulukmuşsun dersiniz :) ben çözemedim bu işi arkadaş !
nıye dıyor nyeeee..
Konu dışı oluyor ama:
Ben Egem'in o sözlerini espri amaçlı söylediğini düşünmüştüm.
Çünkü genelde konularda ''Düğünümde yardımcı olmadı,altın bilmemne takmadı ne yaptı ki şimdi kaynanam karışıyor ediyor?'' diye sitemler dönüyor, O da ''Ben oğlumun herşeyini yapacağım demek ki karışabilirim.Hmm.'' diye.
Kimseyi savunduğum yok ama anladığım bu.Bunu belirtmek istedim.
Ek:
Benim annem de konu açılınca bahsettiydi mercimekten.Oldukça zahmetliymiş.Bir süre Şark hizmeti yapmış dedem oradan bir fikri var. :)
canımm evlenincee alışveriş zamanlarında daha da kötüleri yaşanıyor inşAllah sen yaşamazsın ama %90 ı yaşıyor nişanlın arada köprü olmalı kayınvaliden istediği kadar yapsın o senle olduktan sonra hiçç takmaa
mnikperim saol cnm yorumun ıcın dıkkat edeceğim aynen öyle taviz vermeyeceğim. buraya bırazda annemın dediği gibi ben mı buyutuyrum bakayım sızlerın yorumuna göre karar vereyım kendımı ölçeyım dedım. ama öyle deılmıs... dıkkat edicem bundan snra öptüm :) senınde ınsallah baba giderrr ınsallaahhhhhhhhhhhhh ..
ya nısan ıcın sırf o benden oncekı gelıne yapmadım dedim dıye geleneğimiz göreneğimiz bohçadan vazgeçtim.. bana ben ayşeye yapmadım sımdı sana yapsm olmaz onada yapmak zorundayım dedi.
bende nısanlanmıs ınsana sımdı mı bohça yapcan.. valla benı ılgılendırmez baskası bunu bıl anne dedım.. baskasına görede şekıl vermem ama sırf nısanlım(xx) için pekı dedim.... sadece onlar bana elbıse aldı bızde nısanlıma.. ayakkabı almaya gıttıkte kayınvalıdeme nasıl oldu dedım.. nısanlımın yuzune baktı sankı burası pahalı aldırma gıbısınden.. sezgilerim kuvvetlidir! ben de o bakışı görünce xxe değil bana bak anne ben sordum dedim. yani o yuz ıfadesını gördum ya emınım çıkacaktır tatsızlık.şimdiden perdeleri almış koymuş. kınada giyeceğim bindallıyı almışş.. yahu hiçmi dusunmuyor bu kayganalar, gençtir bı kere evlenıcek özenci vardır zevkıne göre beğensın alsın diye... bı altına çarıkları eksık dıyo. çarık giyermısın ben öle dusunmustum kızım demek yok..... giymem çarık marık!
gelin kaynana toprağından olurmuş derler. bu laf sizin durumunuza cuk oturuyor
gelin-kaynana ikinizde de dil papuç kadar
yazmadan geçemiycem o hoca da hem size feyz veriyor hemde eşarp-giysi uyumuna mı bakıyormuş. hoca mı modacı mı anlayamadım doğrusu...
yazmadan geçemiycem o hoca da hem size feyz veriyor hemde eşarp-giysi uyumuna mı bakıyormuş. hoca mı modacı mı anlayamadım doğrusu...
konuyu gayet iyi biliyorsun,istediğin gibi anlamakta özgürsünCanım balık baştan kokarbaşında nasılsa sonuda öyle olur değişmez Allah hayırlısını versin
Canım inşAllah iyi olur
teşekkür ederim canım.anlayan birilerinin olması çok güzelKonu dışı oluyor ama:
Ben Egem'in o sözlerini espri amaçlı söylediğini düşünmüştüm.
Çünkü genelde konularda ''Düğünümde yardımcı olmadı,altın bilmemne takmadı ne yaptı ki şimdi kaynanam karışıyor ediyor?'' diye sitemler dönüyor, O da ''Ben oğlumun herşeyini yapacağım demek ki karışabilirim.Hmm.'' diye.
Kimseyi savunduğum yok ama anladığım bu.Bunu belirtmek istedim.
Ek:
Benim annem de konu açılınca bahsettiydi mercimekten.Oldukça zahmetliymiş.Bir süre Şark hizmeti yapmış dedem oradan bir fikri var. :)
sen annenle az konuşursun,onlar çok konuşur,bunun kıstası mı var,benim kızım yok elbette oğlumla konuşacağım gelinle konuşacak halim yok değil miya ben de konusurum da 2 saat noluyor. ben kız olduum halde annemle kız kıza 2 saat konusmuyoruz.
senden bahsedıyor dediğim şu, kayınvalıdem yaşı epey olmasına rağmen maşallah eteğine uygun yazmalar felan pek seviyor... hadi bız gencler neyse benım annem felan pek dıkkat etmez mesela o kadar uyuma. ve hakıkaten benden çok yazmaları var çeşit çeşit. bunları da bılınce espri yoluyla senden bahsedıyor dedim. oysa elbette hepımız yapıyoruz o uyumu.
Ben konuya değil "hocaya" takıldım.Hayatımda hiç böyle bişey duymadım.Güzel giyinmekte mi suç yani?Ne ypsak kırmızı kazak giyip pembe eşarp takıp,Pembegül gibi mi dolaşsak?
hocanin konuyu tam olarak nerden giyime getirdigini bilmeden yorum yapiyorsuunuz bence yanlis konu burda hoca degil arkadasin kayinvalidesiyle ilgili...