uluk gelin!!!

anneme defalarca dedım anne sen savun benı.. sen kotu olmazsın kız annesısın dedım.. dıkkate alır. ben desem dıkkate almaz gelın adım var terbıyesız saygısız olurum gozunde dedım ama yok... saygımda kusur etmıyorum ama kendisi istemeye geldıklerı gunden fenerbahçılıler yuzunden bellı oluyor k.ltak fenerlıler dedi. herkesın içinde. şok olduk annem ablam beeennn hepımız...... gecen tv de şehıt annesi ağlıyor. ne ağlıyo bu k.ltak dedi. içim cız etti. o bı sehıt annesi anne. nıye öle dıyorsun dedım. hmmmölemıydı diyo.

napıcam!!!

kendisini kollayan birileri olsa bence oda konusmayacakta kollayan kimse yok e napsin ezdirsin mi kendisini ?

sohbet anında kaynanaya denilecek laf mıydı,sana söylüyor anne diye.sadece kaynana mı giysisine uygun örtü örtüyor.kaynana çok konuşuyor olabilir ama konu sahibi de az değil

sohbet anında kaynanaya denilecek laf mıydı,sana söylüyor anne diye.sadece kaynana mı giysisine uygun örtü örtüyor.kaynana çok konuşuyor olabilir ama konu sahibi de az değil

tatlım yan yana oturduk sohbet esnasındas hiç konusmadık... hoca da öyle dıyınce annemle göz göze geldık. gözlerımı çevirmektense hazır hiçte konusmamısızz bende öyle dedim. bunda bişey olduğunu sanmıyorum.:26:

fazla yüz göz olma resmi ol herşeyini anlatıp ona malzeme verme. çok zor biri kayananız benimkine çok benziyor kaç senedir bir ben bilirim ne çektiğimi

kötü birsey söylememiski hatta övmüs bence giysine bas ortusu uyduruyorsun yani guzel giyiniyor gibi bi anlama geliyor,iste konu sahibinin savunacak kimsesi olmadigindan kendi kendini savundugundan cok konusuyor gibi geliyor...

ayrica konu sahibi benimde kendi annem elimin hep agir oldugunu soyler bu yuzden annemmlerde hic bi is yapmayi sevmem,kayinvalidemden hic duymadim boyle bi lafini ALLAH RAZI OLSUN...

kayinvalidenin agzi bozuk galiba biraz

hoca bu baş örtü olayını nasıl anlattı bilemem ama bu konuşma üzerine gelinim bana böyle dese bozulurdum sanırım

fazla yüz göz olma resmi ol herşeyini anlatıp ona malzeme verme. çok zor biri kayananız benimkine çok benziyor kaç senedir bir ben bilirim ne çektiğimi

yok yok anlatmıyorum ama annemler zırt bırt arasana ne zamandır aramıyon napıon ne edıyosun de halını hatrını sor. sen çok kibirlisin bılmem neee. diyolar. benı anlamıyolar ya..

nısanlım mantı ıstedı kendım özene bezene hamurunu açıp yapacaktım..kayınvalideme demiştim (laf herşeyi anlatma dediğinize gelecek) xx e mantı yapıcam dedim..

ana bı baktım gecen gittiğimde 2 poşet mantı yaptırdım bırını xxx e tamam mı olur dmı dedi bana. olur anne dedim ne diyeyım.

Cnm valla işin zor..Ama nişanlınla konuşmanda fayda var sana lakap takması hiçte hoş değil..Annesiyle konuşsun söyletmesin.Çünkü şimdiden bunu söyleyen ilerde ne isimler takar sana..Ayrıca sende benim gibi seni koruyan olmayınca savunmaya gecen birisin sanırım..Evlenince sorun yaşamamak için bi gözünü kör bi kulağını sağır edeceksin.Zor ama Başka türlü yıpranan üzülen sen olursun kimsenin ruhu duymaz.Bu arada K.validenle mutlaka ama mutlaka arana mesafe koy ilişkiniz vıcık vıcık olmasın.Çünkü anladığım kadarıyla senden yüz bulsa dahada abartacak laflarını ve tavırlarını.Allah yardımcın olsun...

Allah razı olsun..su gnden snra öle gelıcek gidicekliğimiz de pek yok ben de ona göre davrancam artık..

onu bunu bilmemmm bu zamanda ne kendi ne koca tarafına yakın olucaksınnn .. nişanlı sözlüysende hatta sevgiliysen bilee uzatmadan evlleniceksinn yoksa herşeyinn cıvığı çıkıyorr.. bak aileler girmiş işin içine nişanlınla sorun yok annesi sorun olmasına neden oluyorr .. ALLAH yardım etsinn

bence nişanlınızın annesinin ruh sağlığı kesinlikle yerinde değil.
bir şehit annesi hakkında böyle konuşabilmek için hakikaten keçileri kaçırmış olmak lazım.
ve sen bu kadına gelin gitmeyi ciddi ciddi istiyorsun.

Bu ne ya kaynana sizden çıkmıyor galiba...çok yüzgoz olunmuş ve kadın patavatsiz sana saygısı yok gibi..nişanlın esip gürleyecek yoksa senin çekeceğin var canım..

dimi... ayrıca kendisi en buyuk gelınıyle küs. akrabalardan da çoğuyla küsler. ailecek dıkkatımızı çekti..

ha kayınpederim deseniz Allaha emanet. ağzı var dili yok. ev kadında! nısanlımla 2 saat telefonda konusuyolar. ne konusuyosnuz memleket meselesimiçözemediğiniz dedim geeçen. yok cnm dedi ya.. butun ailenın derdini ta km. ce uzaktakı nısanlıma yukluyolar. sırf bunun ıcın ağladım geçen. çekmek zorunda mı ya. saçları beyazlamaya basladı. nısanlımın konustuğundan değil k.valıde anlatıyor o dinliyor şahitte oldum... nısanlımdan için, o benım kızçocuğum gibi hep dınler benı.. diğerleri o kdr değil diyor. hepte benı buluyor bölesi

ablam da aynısını dedi, kadın normal değil kızım dedi...

evden çıkmıyo galıba dıyosun ya arkadaşım. sağolsun annem babam her şeye çağırıyolar uffffff!!

nısanlımı çok sevıyorum ya ona kıyamıyorum.

adam anlaşılan ağzını açmaya korkacak duruma gelmiş.böyle insanlarla geçim zordur ya onun gibi olacaksın ya da ondan uzak kalacaksın.ben buraada inan nişanlına çok üzüldümm.işin detaylarını bilmiyorum canım ama evlenme işini acele ettirmeye bakın ve mümkün olduğunca uzak ol yoksa senin yuvan kurulmadan yıkılıy kurulsa bile huzurun kalmaz ya ALLAH yardımcın olsun

Valla canım ailenle ciddi ciddi konus bu kadına haddini bildirin valla bak sonradan çekersin anladigim kadarıyla yasin da küçük yazık etme kendine..biraz uzak durun anlar belki sen de çok arama soğuk davran kırılacak diye alttan alma birkaç kere bozarsan öyle abuk subuk konuştuğunda sert çıkarsan daha dikkatli konuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…