uluk gelin!!!

evolet, çok içli dışlı değil misiniz ? Yani daha nişanlıyken neden bu kadar sık görüşüyorsunuz, neden bu kadar çok evine gidiyorsunuz ?

Kim ne derse desin bence yanlış çok yanlış..

Gıybet konusunda haklısınız, bu konuda inanın sizi çok iyi anlıyorum..
Kayınvalideniz konuşurken '' seni kırmak istemiyorum ama böyle konuların konuşulması hoşuma gitmiyor deyin, bunu yapamıyorsanız devamlıo olarak konuyu başka yere yönlendirin..

Oğlunu övmesi, kimseyi yakıştırmaması normal değil ama oluyor işte..

Bunu malesef ki birçok kişi haksızca yapıyorlar..

Bunun dışında, kayınvalidenize şaka yapmayın, espri yoluyla birşeyler demeyin; belliki esprinin sınırını anlamayan, bu samimiyetinizin sınırını aşacak bir insan, bu yüzden güler yüzlü olun ama konuşma konusunda mesafeli olun.

(Son yaptığınız espriye alınması normal, çünkü saygısızlık, inceden yerme var o cümlede)

Birde nişanlınız bu konuda anlayışlı olabilir, ama inanın zamanla bunalacaktır, anlamamaya başlayacaktır..
Kayınvalideniz hakkında sıkıntılarınızı anlatmayın artık.

Sıkça dile getirirseniz önemini yitirir.. Sorunun olduğunu bilsin bazı zamanlar ama uzun uzadıya anlatmayın.

Bu arada yine annenize sıkıntılarınızı bu kadar çok anlatmaya çalışmayın..
Anneniz kinlenirse, hayatınız çok zor olur..
BANA GÖRE ANNENİZ en doğru olanı yapıyor..
Böyle anneler zor bulunur..
SANMAYIN Kİ sizi anlamıyor, sadece sizin yüreğinizin bulanmamasını istiyor..

Bu yüzden elbetteki doğal olarak içinden gelmesede sizi suçlayacaktır.

Biraz mesafeli olup, güler yüzünüzü eksik etmezseniz sorun kalmayacaktır.

K.valideniz değişmeyecektir ama kendinizi ve yuvanızı korumuş olacaksınız.

Hep nişanlınızın çok iyimser,pırlanta gibi,sizi savunan biri olduğunuzu yazmışsınız..
Evlendiğinizde bu böyle olmucak bilginiz ola..
ahada buraya yazıyorum..

o adam artık 2 kadın arasında kalmakdan bıkıcak vee tabiki anneci biri olucak..
Oğlunu yere göğe sığdıramayan böyle bi annenin evladıda annesine çok düşkün olur..

vee bende sizi çok içli dışlı gördüm..
Ben şahsım nşanlıyken hemde aynı sokakda oturuyorken 2-3 defa ancak gitmişimdir..
Neden hem sıkılıyorsunuz hem rahatsız oluyorsunuz kayınvalide adayınızın laflarında hemde sık gidiyorsunuz anlamış değilimm..
koyun mesafenizi gitsin..

hocanin konuyu tam olarak nerden giyime getirdigini bilmeden yorum yapiyorsuunuz bence yanlis konu burda hoca degil arkadasin kayinvalidesiyle ilgili...

senn bu yorumunla cehaletim yüzüme tokat gibi çarptı twetyycim hoca sohbeti görmedik işte bozma bizi

ooo bu şimdiden kaynanalığa başlamış, cadoloz kadın
bide dikkatimi çekti, siz telde anne demişssiniz,oda annen değilim kaynananım demiş, bir daha size öyle söylerse ozaman size artık kaynana diye sesleneyim bari diyin dalga gecer gibi, hakediyor zaten

kahvaltıda babama söyledım. ben söliyim mi kızım rahatsız olduğunu kaynanana dedi. yok baba dedim. nısanlıma anlattım. tamam dedi. bundan snra bıda derse pes!!
ve dediğinizgibi bıda kaynana dicem...
çok sık gidiliyor gelınıyor ama inanın şuan ben isteklerımı yapamıyorum. anneme babama göre hareket ediyorum. hadi çağıralım diyolar hop gelıyolar. çağırıyolar hop gidiyoruz... sanmayın kı istediğimden...

babam, bana da geçen çarşıdan geldiğimde hayırdır öbur karıdan mı gelıyon dedi ya kızım dedi. lafını bılmıyor dedi.hakketen öle demıstı ha.

neden bu kadar içli dışlısınız ki annen kaynanan falan , kaynananızla akraba falan mısınız?
çok sık görüşme , dedikodudan hoşlanmadığını her fırsatta yüzüne söyle.
uluk gelin demenden hoşlanmıyorum de..neye dayanarak söylüyorsun de,
ciddi ciddi söyle , hepimiz insanız kimse kimseyi ezemez ne münasebet.
Ya sende onun gibi davranıcaksın , ya da az görüsüceksin mesefeni koyucaksın..
şimdiden böyle ise evlenince daha neler yapar ,
şimdiden engelle bunları , karakterini açıkça koy ortaya.
ben 2 senelik evliyim neysem oyum ve neyden hoşlanmazsan direkt söylerim.
zamanlada herkes öğrenir zaten..
allah yardımcın olsun

evolet canım nasılsa şehir dışına gidicekmişsin bence fazla sorun yapma ama kayınvaldende az değilmiş hani benim nişanlım tek çocuk o yüzden baya bi kıymetli ama kayınvaldemde bana çok iyi davranır sonuçta kızı olucam ama ben yinede o kadar iyi davranmasına üzerime düşmesine rağmen baya bi mesafeliyim sende öyle davran aradaki mesafeyi iyi korudu bide biraz ağzı bozukmuş onu hiç sevmedim yakışmamış nişanlına otur durumu anlat ben böyle şeylerden hiç hoşlanmam diye oda annesine güzel bi dille anlatır

kayınvaliden patavatsızın teki anlaşılan ağzından çıkanı kulağu duymuyor.insan gelinine uluk der mi yada dünürüne diğer kadından mı geliyorsun der mi:26:biri bu kadını ciddi bir şekilde uyarmalı.nişanlın yada annen baban uyarabilir bende fazla içli dışlı olma saygılı ama mesafeli davran diyorum çünkü kayınvaliden çok cahil biri bence

evolet canım şimdi okuyabildim bu konuyu.. anlaşılan kaynanandan çok çekeseksin allah yardımcın olsun.. insan biraz kendini bilmeli bence sonuçta senin yaşadığın her duyguyu o da yaşadı kendi zorluklarını sana yaşatmamalı.. sana tavsiyem her söylediğini nişanlına söyleme sonra şikayet eden hep sen olursun hep öyle görür nişanlının öyle bir ortamda annesinin söylediğini duymasını sagla ve sadece nişanlına bak emin ol herşeyin çözümünü bulursun.. çok şükür benim kayınvalidem çok iyi ben annem gibi görüyorum ve seviyorum oda beni belki hiç kızı yok ondan kaynaklı olabilir.. Allah yardımcın olsun arkadaşım..

canlarımm cloo, elanur... teşekr ederım yorumlarınız ıcın.. ben de zaten sehır dısında olcağım ıcın bıraz ıcımı selamet tutuyorum..nısanlıma da dun gece söyledım. böyle böyle söyle annene diyee. bakalım bıda dıyecek mı artık... keşke dediğiniz gibi kaygananın yanında dese de nısanlım ah bı duyuverse! oysa cloocum onunda kız çocuu yok.. ve keske kızım olsaydı.. bazen ewlatlık edınseydım dıyorumdedi. boş boş konusuyo işte.. kendı babam da sen kız mı istiyosun? al sana gelın.. çocuk mu istiyosun? torunlarını sev! dedi.. hiçbişi diyemedi. gıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…