- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 44
Beni regl 20. Gününe çağırdılar. Deneyim olarak bilmiyorum ama bu topikte tüm arkadaşlar tek tek anlatmışlar en fazla 10 sayfa geriye gidebiliirsin.Evet videoyu izledim ancak süreç nasıl ilerliyor bilginiz var mı ? Çağırdıktan sonra neler bekliyor olacak bizleri
Canim bunlarin hepsini tek tek asama asama anlattik T There is Hope ’unda dedigi gibi birkac sayfa geriye giderek hepsini okuyabilirsinEvet videoyu izledim ancak süreç nasıl ilerliyor bilginiz var mı ? Çağırdıktan sonra neler bekliyor olacak bizleri
Bunu bende anlamadim nasil alttan muayene etmezlerCanım muayene etmedi demişin rutin vajinal ultrason vs yapılmadı galiba. Doğru mu okudum
Ya da hep 2. Günü mü alttan muayene oluyor. Sen de de öyle mi oldu ilk 20. Günü muayenende alttan muayene bakmadılar mı? Mesela prolaktin de bakmamışlar o arkadaşa. Elbette herkesin farklı tedavisi ama 2. Ve 20. Günü prosedürler aynı. Benim bu güne kadar hiç bir yerde hiç bakılmadı prolaktine 20. Günü. Gitmeden baktırsam mı aceba nasılsa bana da 13.00 da gel dediler.Bunu bende anlamadim nasil alttan muayene etmezler
Herkese ayri prosedur diyoruz tamamda bu basli basina bir işlem ya bende sasirdim.
Benim 20.gunu alttan baktilar, üşenmedim kan sonuclarima baktim zaten o gun 5 tüp kan vermistim (Üre - Kan Üre Azotu (BUN) - Kreatinin - tGFh (CKD-EPI)- AST - ALT - Sodyum -Potasyum - Klor - TSH - Progesteron)Ya da hep 2. Günü mü alttan muayene oluyor. Sen de de öyle mi oldu ilk 20. Günü muayenende alttan muayene bakmadılar mı? Mesela prolaktin de bakmamışlar o arkadaşa. Elbette herkesin farklı tedavisi ama 2. Ve 20. Günü prosedürler aynı. Benim bu güne kadar hiç bir yerde hiç bakılmadı prolaktine 20. Günü. Gitmeden baktırsam mı aceba nasılsa bana da 13.00 da gel dediler.
Evet 20. Gun yapılmadı ilk tüp bebek için başvurduğum, zaman yapıldı okadar 20. Gün yapılmadı diğer arkadaşların yapıldı mı bilmiyorum adetin 2. Günü gidilince yapılırCanım muayene etmedi demişin rutin vajinal ultrason vs yapılmadı galiba. Doğru mu okudum
Benimde bu tahlillerin aynısı ancak progesteron bakilmamiş ozellikle 20 gunu progesteron bakiliyorbanada saçma geliyor ama bilmiyorum açıkçası ilk başvurduğum zaman ocak ayında progesteron bakildi bence hepsine bakılması gerekiyor sil baştan sonuçta ocak ayından bu yana değişebilir ins progesteron bakmayı unutmuşuz sen bi ay daha bekle demezler devlet hastanesinden hersey bekliyorum artıkBenim 20.gunu alttan baktilar, üşenmedim kan sonuclarima baktim zaten o gun 5 tüp kan vermistim (Üre - Kan Üre Azotu (BUN) - Kreatinin - tGFh (CKD-EPI)- AST - ALT - Sodyum -Potasyum - Klor - TSH - Progesteron)
Prolaktine yok hatta bikac test sonucuna baktim yok yani
Baska yerde baktirsanda ne dicen oraya gidince benimde prolaktine’m bu mu dicen
Bence kendini cok zorlama akisina birak onlara guven , neyi ne oldugunu biliyorlar herkese farkli tedaviyi bosuna yapmiyor adamlar ya
Kötü düşünmeyin inşallah güzel sonuclanır çarsamba da mutlu çıkarsınız ordanŞimdi ulasabildim hemsire hanima
Hesapladi biseyler sen carsamba gunu tekrar kan ver dedibiraz canim sıkildi acikcasi ilerleyis demekki cok cok iyi degil mi demek bu
Canım hayırlı olsun değerlerin qayet iyi hiç moralini bozma kese tam altıncı haftada görülmeye bilinyo o üzden garanti olsun diğe tekrar kan ver demişler.Şimdi ulasabildim hemsire hanima
Hesapladi biseyler sen carsamba gunu tekrar kan ver dedibiraz canim sıkildi acikcasi ilerleyis demekki cok cok iyi degil mi demek bu
Bence bu değer çok iyi , etrafımda gördüklerimden. muhtemelen değerler hep iki katından fazla çıkıyor ya bakalım çarşamba kaç çıkacak ne mutlu size olumsuz düşünmeyin
Şimdi ulasabildim hemsire hanima
Moralini bozma canım benim inşallah değerlerin düşer her şey yolunda gider dualarım seninle. Bende aynı zorlu devam ediyo estrofem hap yüzünden artık yüzüm mahv oldu kızamık gibi kızardı ve pul pul dökülüyor.midede sorun olduğu için hamilelik zor geçiyor. Işıl hoca 10 cu haftada estrofem hapın bırak dedi. Temmuz 7 falan bırakıcam. Kahve rengde akıntı ara ara geliyo bazen yoğun oluyo. Bazı tahliller istedi doktor onları yapdırdım. 12 Temmuz ikili test için randevu al dedi onu aldım. Ama kendisi O tarihte olmaya bilirim dedi tatile olucakmış. Benim durumlar böyle canımTedaviye yeni başlayan arkadaşlar aramıza hoşgeldinizİnşallah en kısa sürede sizlerinde güzel haberlerinizi alırız.
Bugün hastaneye çok erken saatlerde gidip romatoloji için randevu almayı denedim.Ama benim gittiğim prof.yavuz hoca 1 aylık izine ayrıldığı için randevu yokNormal romatoloji poliklinikleri için de en erken 2 Ağustos için ancak randevu verebildiler.Bugün gitmişken tüp bebeğe uğrayıp 2.kez ücretli tüp bebek deneyeceğimizi reglimin 20.günü çağırdıklarını söyledim.Tekrar rapora gerek var mı sordum?Ürolojiye tüp bebek mi yönlendiriyor diye sorduğumda daha önce raporun olduğu için senden pek birşey istemezler.20.günü yumurta gelişimine göre tedavi verecekler ya da vermeyecekler.Eğer rapor falan alınacak ise şimdiden ürolojiye randevu alayım diyince,hiç birşeye gerek yok 20.günü gelince belli olur diyince bende randevu falan almadan geldim.Maalesef bugün prolaktin seviyemin yine arttığını farkettim Dostinex başlayacağım inşallah tedavi sürecine kadar değerlerim düşer...
O OLQA nasılsın canım nasıl geçiyor günler?
puffy1905 tatlım değerlerin bence güzel artmış gereksiz yere endişe etme sakın!...Dualarımız ve tüm kalbimizle sizinleyiz,inşallah herşey çok daha güzel olacak.
Sanki bu aralar korona azaldi ve yazda geldi diye doktorlar izine kaçmis gibi birde Bandırma devlet’e gidiyorum kan vermeye inanilmaz kalabalik herkes korona’nin azalmasini beklemis akin etmis resmenTedaviye yeni başlayan arkadaşlar aramıza hoşgeldinizİnşallah en kısa sürede sizlerinde güzel haberlerinizi alırız.
Bugün hastaneye çok erken saatlerde gidip romatoloji için randevu almayı denedim.Ama benim gittiğim prof.yavuz hoca 1 aylık izine ayrıldığı için randevu yokNormal romatoloji poliklinikleri için de en erken 2 Ağustos için ancak randevu verebildiler.Bugün gitmişken tüp bebeğe uğrayıp 2.kez ücretli tüp bebek deneyeceğimizi reglimin 20.günü çağırdıklarını söyledim.Tekrar rapora gerek var mı sordum?Ürolojiye tüp bebek mi yönlendiriyor diye sorduğumda daha önce raporun olduğu için senden pek birşey istemezler.20.günü yumurta gelişimine göre tedavi verecekler ya da vermeyecekler.Eğer rapor falan alınacak ise şimdiden ürolojiye randevu alayım diyince,hiç birşeye gerek yok 20.günü gelince belli olur diyince bende randevu falan almadan geldim.Maalesef bugün prolaktin seviyemin yine arttığını farkettim Dostinex başlayacağım inşallah tedavi sürecine kadar değerlerim düşer...
O OLQA nasılsın canım nasıl geçiyor günler?
puffy1905 tatlım değerlerin bence güzel artmış gereksiz yere endişe etme sakın!...Dualarımız ve tüm kalbimizle sizinleyiz,inşallah herşey çok daha güzel olacak.
12 temmuzda ışıl hoca yoksa benim işlemlerimi kim yapacak ki ? bilen var mı benim adet olmama az bir zaman kaldı muhtemelen o tarihlerde tedavim olacak yumurta toplamamı kim yaparki acabaMoralini bozma canım benim inşallah değerlerin düşer her şey yolunda gider dualarım seninle. Bende aynı zorlu devam ediyo estrofem hap yüzünden artık yüzüm mahv oldu kızamık gibi kızardı ve pul pul dökülüyor.midede sorun olduğu için hamilelik zor geçiyor. Işıl hoca 10 cu haftada estrofem hapın bırak dedi. Temmuz 7 falan bırakıcam. Kahve rengde akıntı ara ara geliyo bazen yoğun oluyo. Bazı tahliller istedi doktor onları yapdırdım. 12 Temmuz ikili test için randevu al dedi onu aldım. Ama kendisi O tarihte olmaya bilirim dedi tatile olucakmış. Benim durumlar böyle canım
Canim yumurta toplamayi Işıl hoca yapmiyor zaten O sadece transferi yapiyor. Cihan hoca sanirim yumurta toplayan, sonrasinda bilgi veren tam isimlere hakim degilim ama Işil hocadan eminim12 temmuzda ışıl hoca yoksa benim işlemlerimi kim yapacak ki ? bilen var mı benim adet olmama az bir zaman kaldı muhtemelen o tarihlerde tedavim olacak yumurta toplamamı kim yaparki acaba
Onlar mutlaka ayarlıyolar ca12 temmuzda ışıl hoca yoksa benim işlemlerimi kim yapacak ki ? bilen var mı benim adet olmama az bir zaman kaldı muhtemelen o tarihlerde tedavim olacak yumurta toplamamı kim yaparki acaba
Benim yumurta toplama ve transfer işlemimi Işıl hoca yapdı, diğer hocalarda yapıyolardır. Işıl hoca İzine gitsede diğer hocalar işlemini yaparlar. İnşallah her şey iyi olur. Hocalara güvene bilirsin12 temmuzda ışıl hoca yoksa benim işlemlerimi kim yapacak ki ? bilen var mı benim adet olmama az bir zaman kaldı muhtemelen o tarihlerde tedavim olacak yumurta toplamamı kim yaparki acaba
Canım bi yalnışın var benim yumurta toplama işlemimi Işıl hoca yapdı. Cihan hoca embriyoloji o sadece laboratuvarda çalışıyoCanim yumurta toplamayi Işıl hoca yapmiyor zaten O sadece transferi yapiyor. Cihan hoca sanirim yumurta toplayan, sonrasinda bilgi veren tam isimlere hakim degilim ama Işil hocadan eminim
Ya sonuçta anestezi aldım ama ışıl hocayı görmedim hiç yumurta toplamada, Kiper bey dediklerimi yaptı acaba.Canım bi yalnışın var benim yumurta toplama işlemimi Işıl hoca yapdı. Cihan hoca embriyoloji o sadece laboratuvarda çalışıyo