- 16 Eylül 2019
- 111
- 165
Canım bi yalnışın var benim yumurta toplama işlemimi Işıl hoca yapdı. Cihan hoca embriyoloji o sadece laboratuvarda çalışı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bi yalnışın var benim yumurta toplama işlemimi Işıl hoca yapdı. Cihan hoca embriyoloji o sadece laboratuvarda çalışı
Prolaktin yanlış yazmışım progesteron diyecektim.Benim 20.gunu alttan baktilar, üşenmedim kan sonuclarima baktim zaten o gun 5 tüp kan vermistim (Üre - Kan Üre Azotu (BUN) - Kreatinin - tGFh (CKD-EPI)- AST - ALT - Sodyum -Potasyum - Klor - TSH - Progesteron)
Prolaktine yok hatta bikac test sonucuna baktim yok yani
Baska yerde baktirsanda ne dicen oraya gidince benimde prolaktine’m bu mu dicen
Bence kendini cok zorlama akisina birak onlara guven , neyi ne oldugunu biliyorlar herkese farkli tedaviyi bosuna yapmiyor adamlar ya
Canım niye kötü düşünüyorsun. Yapma öyle. Rabbim değerlerini kat kat artırsın inş.Şimdi ulasabildim hemsire hanima
Hesapladi biseyler sen carsamba gunu tekrar kan ver dedi biraz canim sıkildi acikcasi ilerleyis demekki cok cok iyi degil mi demek bu
Bu çok iyi bir haber. Hadi bakalım inş. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar şimdi hemşire hanim aradi, sen yarin kan verme cuma ultrasona geleceksin, randevu vericez dedi 14:30’a randevu verdiler. Heyecan bastı walla bakalim neler olacak
Progesteron hormonu gebelik için 20. Gün değerleri önemli biliyorum ama doktorlara güvenmek de lazım. Onlar bizden daha iyi biliyor.Evet 20. Gun yapılmadı ilk tüp bebek için başvurduğum, zaman yapıldı okadar 20. Gün yapılmadı diğer arkadaşların yapıldı mı bilmiyorum adetin 2. Günü gidilince yapılır
bende yani niye bakmadılar 20. günü diye kafama takıldı açıkçası zaten 3 tüp tü benim. tam kan sayımı, sodyum ,klor, kreatenin ,ürei alt ,ast, potasyum ,tsh , protrombin , serbest t4 var başka yok, en son ocakta bakmışlarda 20. günü olan kandaki hormonlara,,, açıkcası bende tam anlamadım bunlar neye göre bakıyor, daha önce 20. günü gittiğimde ocak ayında bakmışlardı progesteron , umarım bir sorun çıkmazProgesteron hormonu gebelik için 20. Gün değerleri önemli biliyorum ama doktorlara güvenmek de lazım. Onlar bizden daha iyi biliyor.
hayırlı uğurlu olsun canım tedavin. aynı dönemlere denk geleceğiz sanırım. rabbim emeklerimizin karşılığını tez vakitte versin inş.Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz İnşallah en kısa sürede sizlerinde güzel haberlerinizi alırız.
Bugün hastaneye çok erken saatlerde gidip romatoloji için randevu almayı denedim.Ama benim gittiğim prof.yavuz hoca 1 aylık izine ayrıldığı için randevu yokNormal romatoloji poliklinikleri için de en erken 2 Ağustos için ancak randevu verebildiler.Bugün gitmişken tüp bebeğe uğrayıp 2.kez ücretli tüp bebek deneyeceğimizi reglimin 20.günü çağırdıklarını söyledim.Tekrar rapora gerek var mı sordum?Ürolojiye tüp bebek mi yönlendiriyor diye sorduğumda daha önce raporun olduğu için senden pek birşey istemezler.20.günü yumurta gelişimine göre tedavi verecekler ya da vermeyecekler.Eğer rapor falan alınacak ise şimdiden ürolojiye randevu alayım diyince,hiç birşeye gerek yok 20.günü gelince belli olur diyince bende randevu falan almadan geldim.Maalesef bugün prolaktin seviyemin yine arttığını farkettimDostinex başlayacağım inşallah tedavi sürecine kadar değerlerim düşer...
O OLQA nasılsın canım nasıl geçiyor günler?
puffy1905 tatlım değerlerin bence güzel artmış gereksiz yere endişe etme sakın!...Dualarımız ve tüm kalbimizle sizinleyiz,inşallah herşey çok daha güzel olacak.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah,doğurana kadar bu heyecanlar bitmez canımKızlar şimdi hemşire hanim aradi, sen yarin kan verme cuma ultrasona geleceksin, randevu vericez dedi 14:30’a randevu verdiler. Heyecan bastı walla bakalim neler olacak
Yumurta toplama işlemi i Kiper bey yapıyor.12 temmuzda ışıl hoca yoksa benim işlemlerimi kim yapacak ki ? bilen var mı benim adet olmama az bir zaman kaldı muhtemelen o tarihlerde tedavim olacak yumurta toplamamı kim yaparki acaba
Canım merhaba nasılsın? Merak etdim seni nasıl geçdi ultrason müayinenKızlar şimdi hemşire hanim aradi, sen yarin kan verme cuma ultrasona geleceksin, randevu vericez dedi 14:30’a randevu verdiler. Heyecan bastı walla bakalim neler olacak
İstediğin eczaneden alabiliyorsun.Merhaba bursada tüp bebek ilaclari hangi eczaneden aldiniz
Normal,tanıdık bir eczaneden emaneten ilaçlarınızı alıp baslarsaniz iyi olur.arkadaşlar tüp bebek ilaç raporum hala sistemde yok saat 17:05 normalmi acaba
Sizin rapor ne kadar sürede düşmüştü sistemeNormal,tanıdık bir eczaneden emaneten ilaçlarınızı alıp baslarsaniz iyi olur.
Merhaba canimCanım merhaba nasılsın? Merak etdim seni nasıl geçdi ultrason müayinen
Eczane farketmiyor hepsinde ilac olmuyor getiriyorlar zaten ama tup bebek merkezlerine yada hastanelere yakin eczanelerde daha cok sansin olur ellerinde var ise .Merhaba bursada tüp bebek ilaclari hangi eczaneden aldiniz
Benim raporumda 16:30 civari dusmustu sisteme eczacinin kontrol etmesi gerekiyorSizin rapor ne kadar sürede düşmüştü sisteme