Benim embriyolarım orda donduruldu regl olmayı bekliyorum ben bu sefer direk gürkan uncuya gittim özeline ilk gebeliğim oldu ancak preklemsi geçirdim yavrumu kaybettimUzun zamandır kimse bir şey yazmamış acaba şu an aşılama ya da tüp bebek sürecinde olan var mı
Gürkan hocanın özel muayenesi aşırı yüksek fiyatlı malesefBenim embriyolarım orda donduruldu regl olmayı bekliyorum ben bu sefer direk gürkan uncuya gittim özeline ilk gebeliğim oldu ancak preklemsi geçirdim yavrumu kaybettim
Evet biraz maliyetli malesef ,hepimiz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsinGürkan hocanın özel muayenesi aşırı yüksek fiyatlı malesefumarım bu sefer çok güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba ben aşılama sürecinden geçtimSelamun aleykum arkadaslar acaba uludag uni de asilama yaptiracak olan varmi ?
Fsm de bahçeci tüp bebek merkezinin yanında fethiye eczanesi var canım ordan alabilirsinKızlar çok acil merioferte ihtiyacım var elinde olan ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilir mi
Hemen arıyorum canım çok teşekkür ederimFsm de bahçeci tüp bebek merkezinin yanında fethiye eczanesi var canım ordan alabilirsin
Canım sen ne zaman almıştın bana yok dediler şimdiFsm de bahçeci tüp bebek merkezinin yanında fethiye eczanesi var canım ordan alabilirsin
Mrb operasyon geçirdimi nasılsın Bi operasyon ve nasıl yol izlenmeli eşimden var sanirim ilaç tedavi kullanıyoruz bugün başladı ama bilgilenmek istiyorizEşimin kronik bir rahatsızlığı yok. Trigeminal nevralji yani 5. Sinir ucu sıkışması var. Onunla ilgili tedavi görüyor. Bu hafta sonucu çıkarsa küçük bir operasyon geçirecek.
merhaba. evet eşim bir operasyon geçirdi. radyomanyetik dalga ( ağrıyan bölgeye şiş e benzer bir aletle elektrik veriyorlar. 6 ay kadar ağrıları hafifliyor tabiki ilaçta kullanmaya devam ediyorMrb operasyon geçirdimi nasılsın Bi operasyon ve nasıl yol izlenmeli eşimden var sanirim ilaç tedavi kullanıyoruz bugün başladı ama bilgilenmek istiyoriz
Peki hamile kaldınız mıIlk muayeneden sonra adetin 2. gunu gidip ignelere basliyosun. Benim once yumurtalarimi toplayip dondurdular. Polip varmis, sonraki adette histeroskopi yapıldı
Kaldım çok şükürPeki hamile kaldınız mı
Polip alındıktan sonra hemen transfer oldu mu ?Kaldım çok şükür
Evet bi sonraki adette oldu ama o düşük olduPolip alındıktan sonra hemen transfer oldu mu ?
Neden düşük oldu poliple mi alakalı idiEvet bi sonraki adette oldu ama o düşük oldu
Poliple ilgisi yok. Nedenini bilemiyorumNeden düşük oldu poliple mi alakalı idi
Peki bir de şey sorucam transferden sonra kan testi ne zaman yaptılarPoliple ilgisi yok. Nedenini bilemiyorum
Bizim tüm sebebiyle agri oluyormuş trigeminal sinirde ameliyat oldumerhaba. evet eşim bir operasyon geçirdi. radyomanyetik dalga ( ağrıyan bölgeye şiş e benzer bir aletle elektrik veriyorlar. 6 ay kadar ağrıları hafifliyor tabiki ilaçta kullanmaya devam ediyor
hangi bölüm ameliyat etti ve iyileşme oldu mu biraz detaylı bilgi verir misinizBizim tüm sebebiyle agri oluyormuş trigeminal sinirde ameliyat oldu