- 28 Şubat 2024
- 146
- 17
- 13
- 23
- Konu Sahibi birmuhendiscik
Yumurtalarınız ne kadar büyümüş ve kaç adet acabaGanol f 200 yapiyorum igneyi bugunde cetroya basladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalarınız ne kadar büyümüş ve kaç adet acabaGanol f 200 yapiyorum igneyi bugunde cetroya basladim
Valla hic bilemiyorum . Dosyayi vermediler resim cekemedimYumurtalarınız ne kadar büyümüş ve kaç adet acaba
Merhaba! Size yumurta toplama gunu verdimi acaba bana bisey demedilerYumurtalarınız ne kadar büyümüş ve kaç adet acaba
Dün toplandı benim 2 saat önde aradılar 19 yumurta toplanmış 11 tanesi olgun çıkmış 2 tanesi döllenmiş haftaya ilerlediler mi dondurdular mı haber vereceklerMerhaba! Size yumurta toplama gunu verdimi acaba bana bisey demediler
Evet yumurtalar büyüdüğü için ben yumurta toplamadan sonra çok ağrı çektim kımıldayamadım dün kötüydüm ohss riskine karşı baya serum falan takıldı akşam üzeri çıktım hastanedenBirde kasik agriniz oluyomu igneden benim cok oluyo
Merhaba aramadılar sizi daha değil mibende 6 haziranda teslim ettim, henüz aramadılar
Ne yazik ki aramadılarMerhaba aramadılar sizi daha değil mi
Adet olunca mı gel diyecekler acaba sizeNe yazik ki aramadılar
Esim gecen hafta gitti mayıs ayı sonundayiz demişler, haber bekliyorum
Az önce aradilar adetin 2. günü kontrole çağırdılarAdet olunca mı gel diyecekler acaba size
Güncel ücret nedir? Ne zaman ödeme alıyorlar? Ayarlayalım bizde zor durumda kalmayayım oradaEvet yumurtalar büyüdüğü için ben yumurta toplamadan sonra çok ağrı çektim kımıldayamadım dün kötüydüm ohss riskine karşı baya serum falan takıldı akşam üzeri çıktım hastaneden
Aaa çok sevindim inşallah kolaylıkla ilerler süreç güzel sonuçlar alırsınız haziranın kaçıydı sizin sıra almanızAz önce aradilar adetin 2. günü kontrole çağırdılar
6 haziranAaa çok sevindim inşallah kolaylıkla ilerler süreç güzel sonuçlar alırsınız haziranın kaçıydı sizin sıra almanız
Amh niz kaç acabaBen de temmuzda sıraya girdim benim de aynı amh çok düşük 2. Denemem olcak çok korkuyorum
Hala duruyor mu cnm ilaçlarKızlar elimde 2 adet gonalf 900 var bursa içi elden teslim edebilirim