- 28 Şubat 2024
- 142
- 15
- 23
- Konu Sahibi birmuhendiscik
2 ay sonra ararlar tahminiMerhaba ben de 11 temmuzda evraklarımı teslim ettim ne zaman sıra gelir sizce tahmini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay sonra ararlar tahminiMerhaba ben de 11 temmuzda evraklarımı teslim ettim ne zaman sıra gelir sizce tahmini
3 kutu gonal f 900Acaba ignelere ne kadar verdiniz size hangi igneleri verdi
Yumurtalari toplayacakalr ya catlatma ignesi vereceklermi? banada ayni verdi ilac.. transferi ne zaman yapiyolar acaba bilginiz varmi3 kutu gonal f 900
5 kutu cetrotide
1 tane folik asit aldım bunlar toplam 6500 tuttu
Çatlatma iğnesi yazacaklar daha onu yazmadılar almadım ve transfer zamanıda ilaçlar olacakmış
Yumurta toplamadan sonra 2 adet görcez öyle yapıyorlar transferi çatlatma iğnesini bana da yazmadılar bende dün gittim cetrotideye başladım bu sabah pazartesi çağırdılar muhtemelen o gün yazacaklar iğneyi haftasonuna doğru da yumurta toplama olurYumurtalari toplayacakalr ya catlatma ignesi vereceklermi? banada ayni verdi ilac.. transferi ne zaman yapiyolar acaba bilginiz varmi
Sanirim ayni zamana denk gelecek bizim hayirlisi banada getir yaninda cet.. gerekirse kullanacax dediler ..Yumurta toplamadan sonra 2 adet görcez öyle yapıyorlar transferi çatlatma iğnesini bana da yazmadılar bende dün gittim cetrotideye başladım bu sabah pazartesi çağırdılar muhtemelen o gün yazacaklar iğneyi haftasonuna doğru da yumurta toplama olu
Hic yaptirmadim bilemiyorum ama asilamadan farki olmaz sanirimTransfer zor oluyor mu acaba idrara sıkışık olma durumu vs
Aşılama gibi olur herhaldeHic yaptirmadim bilemiyorum ama asilamadan farki olmaz sanirim
İğneleri bulabildiniz mi hemen zor bulunuyorSanirim ayni zamana denk gelecek bizim hayirlisi banada getir yaninda cet.. gerekirse kullanacax dediler ..
Aşılama yapınca hemen kaldırıyorlar mı. Yatırıyorlar mı biraz.Aşılama gibi olur herhalde
Bi 15 dk kadar yatırıyorlar zaten çatalda yapıyorlar işlemiAşılama yapınca hemen kaldırıyorlar mı. Yatırıyorlar mı biraz.
Ugrastim biraz ama halloldu . Yarin kontrole gidecegimİğneleri bulabildiniz mi hemen zor bulunuyor
Karlık vuruluyorsunuz sizUgrastim biraz ama halloldu . Yarin kontrole gidecegim
Ben de temmuzda sıraya girdim benim de aynı amh çok düşük 2. Denemem olcak çok korkuyorumO zaman bana da ocakta sıra gelir. Daha önce tüp bebek denedim olmadı maalesef. Uludağda ilk kez yaptırcam. Amh ım düşük. İnşallah hepimize kolaylıkla nasip olur
Ben de korkuyorum. Allah büyük inşallah güzel haberler alırız neler yapıyorsun beklerken takviye beslenme vs.Ben de temmuzda sıraya girdim benim de aynı amh çok düşük 2. Denemem olcak çok korkuyorum
tabi ki yazarımAradıklarında burdan yazar mısınız
200 ganol f bugunde cetro basladiKarlık vuruluyorsunuz siz
Vuruldunuz mu cetrotideyi200 ganol f bugunde cetro basladi
Ganol f 200 yapiyorum igneyi bugunde cetroya basladimKarlık vuruluyorsunuz siz
Evet bugun hastahanede vurdum carsamba kontorle gidecegimVuruldunuz mu cetrotideyi