Yesim senden her bildiri geldiginde yuregim agzimda giriyorum sayfayaÇok zor arkadaşlarım çok zor 90 gün oldu bebeklerim olalı yaşadıklarım bir hayal gibi bir varmış bir yokmuş gibi sanki iki yavrumu Rabbim yanına aldı kızım hala direniyor dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlat acısıyla sınamasın inşallah kimseyi bütün hastalara şifa versin bunaltmasın darda bırakmasın inşallah
canım kızın nasıl oldu ıyımı Allah sıfasını versınÇok zor arkadaşlarım çok zor 90 gün oldu bebeklerim olalı yaşadıklarım bir hayal gibi bir varmış bir yokmuş gibi sanki iki yavrumu Rabbim yanına aldı kızım hala direniyor dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlat acısıyla sınamasın inşallah kimseyi bütün hastalara şifa versin bunaltmasın darda bırakmasın inşallah
canımm simdi giriyorum cokk üzüldümm güzel Allahım sana sabır versin meleklerimiz cennette bizlere şefeatçi olcaklar insallah. rabbim kızını sana bagıslasınDiğer oğlumuda kaybettik kızım kaldı
Bu gece Ayetel Kursi okicam kizin için canimKızımın durumuda kritik dua edin dualarla hayata tutunsun inşallah 104 gün oldu
Tamam ablacım gördüm kibini taşıyorum hemen, dua bölümünde görülür inşallah.Konunu kiblicem inşallah dua bölümüne tasinir da ordaki arkadaşlar yardimci olur sana
rabbim kızınızı size bağışlasın ayetel kürsi okudum ve okumaya devam edeceğim inşallahÇok zor arkadaşlarım çok zor 90 gün oldu bebeklerim olalı yaşadıklarım bir hayal gibi bir varmış bir yokmuş gibi sanki iki yavrumu Rabbim yanına aldı kızım hala direniyor dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlat acısıyla sınamasın inşallah kimseyi bütün hastalara şifa versin bunaltmasın darda bırakmasın inşallah
Teşekkür ederim ablaTamam ablacım gördüm kibini taşıyorum hemen, dua bölümünde görülür inşallah.
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin, bebecik hayata tutunsun annesine teselli olsun inşallah.
Canım kızına Allah acil sifalar versin Rabbim kizini sana bagislasin insallah en kisa zamanda bebeginle cikarsin hastaneden insallahKızımın durumuda kritik dua edin dualarla hayata tutunsun inşallah 104 gün oldu
Allah yardımcınız olsun canım dualarımdasın ...Üçüz bebeklerim oldu erken doğum yaptım 26+5 haftalık çok küçükler bi tanesi başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde küvezdeler ben başka bir ildeyim öbür çocuğumun başında bitanesinin bağırsağında delik var böbreklerinde sorun var beyninde kan var damarlarında sorun var diyor doktorlar diğer 2tanesi biraz iyi gramları çok düşük 600 800 850 gramlar içim acıyor sizlerden dua istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz allah razı olsun şimdiden herkesten