evet aynen ben de ona onu dedim bak az ortalık durulsun bi ben kendimde babamla gene konusurum hatta o diyor annenede yalvarırım yeterki olsun bu iş nolur diyor,ama başta bu tavrı sevrgileseydi varya annem ikna olurdu babam aksi ama annem de hiç yardımcı olmadı ki bana anne nolursa olsun olurdu dedim ama yok,kardeşlerimde hiç ilgilenmiyor annem ne derse onu diyolar anca,söz yapcaz dedi babam ya sonra işte babamlada tartıştık ettik annem de vazmı geçirdi bilmiyorum öyle kaldı konu havada ama karşı taraf hal anlamadı neden istemedi ya baban neden diyor sevgilim,ben onun elini öpcektim ya annem babam olcaklardı ben naptım onlara deyip duruyor off off..ben de dedim şu tavrı en başında yapsaydın çekip gitmeseydin delirmeyip sabredip benle dua etseydik annemle bir iki bir iki konussaydık ikimiz sen de konussaydın suan bu kadar zora girmezdi dedim.o da çevreden baskılardan bunalmıstı o sürede işte o da iyi değildi hayallerim yıkıldı deyip duruyor bana ,dedim zamana yayalım az duralım dedim dur bakalım dedşm.bi de bak ben yapmaya calısıyorum ama zor oluyor o birilerine ulasmaya calısınca anında buluyor bu cabayı basında yapsaydı varya olmustu bu iş belkide,araya dedik ya babamın sevdigi bizim memleketli bi sygıdeger bi adam var adam siyaseytçi yani,bi abisine anlatmıs sevgilim olayı abiside ulasmıs adamın danısmanına danısmanıda sevgilimi aramıs bak yapınca nasıl yapıyor ne de olsa erkek o daha bu tip işleri beceriyor,danışmana demiş lütfen bize yardımcı olun işte adam yurtdısında gelince inşallahhh yanına cagırırsa anlatcaz sevgilimle beraber gidip,sence babam ikna olurmu o adamı dinlermi ya?