Hayır serklaj yapmadı o kadar dememe rağmen yapmadı doktorum
Canım başın sağ olsun Allah diğer bebeklerine ve sana sağlık versin inşallahBenimkiler hafta olarak çok erken doğdukları için organları tamamlanmamış o yüzden sıkıntıları zaten inşallah Rabbim yok yerlerden şifa verir ümitsizliğe düşürmesin allahım yolundan ayırmasın
Amin inşallah allah razı olsunCanım başın sağ olsun Allah diğer bebeklerine ve sana sağlık versin inşallahyeni gördüm maalesef. Bebeklerinin sağlığına kavuşması için 3000 tane ya fettah 11ya cami, 14 tane de ya vehhab. Okudum Allah şafi ismiyle şifalar versin
Canim bak benim oglumun da durumu iyi degildi yazmistim dua istemisdjm ben de hatta sabaha kadar cikamaya bilir demisdi doktor.yazarken bile gozlerim doluyorHepiniz çok sağolun durumlarında bi değişiklik yok efe solunum cihazına bağlı elif yarım bağlı cihaza süreç zor geçiyor inşallah bugünlerde geçecek yavrularım sağ salim evimize gelicek inanıyorum ege m de şefaatçi olacak inşallah bize tam 1ay oldu dualarınızı eksik etmeyin
Hepsi geçiçek emin ol herşey ALLAH tan arkadaşım napalım buna şükür, yoğunbakımda kapısında ne kadar zor bilirim dr ağzından çıkacak plan tek kelime, daha neler neler benim fıstığımda yoğun bakımda kaldı , birde üçüzlerler vardı bi tanesi 500 gr doğmuş ne minikti yavrucum ama dün tesadüfen öğrendim 4 ayın sonunda taburcu oluyorum pazartesi günü , sende miniklerine kavuşacaksın inşallah Can'ım.İnşallah hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim ikisinede şifa versin Yeşim bu günlerin yüzü suyu hürmetine hepinizin yardımcısı olsun sana ve eşinede güç versin inşallah bu günlerde geçecek sabır sabırKızım ameliyat oldu bağırsağı dışarı verildi oğlumun gözlerinde kanama tespit edildi pazartesi salı günü sevk edilecek Isparta yada başka bir ile dualarınızı eksik etmeyin
Allahim yavrularina uzun ömürler versin yesimKızım ameliyat oldu bağırsağı dışarı verildi oğlumun gözlerinde kanama tespit edildi pazartesi salı günü sevk edilecek Isparta yada başka bir ile dualarınızı eksik etmeyin