Yeşim bizde senden haber almayı bekliyorduk,canım bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim yavrularına şifa sanada güç versin,inşallah güzel günlere yavrularınla sağlıkla çıkarsın,Allah kerim..Üçüz bebeklerim oldu erken doğum yaptım 26+5 haftalık çok küçükler bi tanesi başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde küvezdeler ben başka bir ildeyim öbür çocuğumun başında bitanesinin bağırsağında delik var böbreklerinde sorun var beyninde kan var damarlarında sorun var diyor doktorlar diğer 2tanesi biraz iyi gramları çok düşük 600 800 850 gramlar içim acıyor sizlerden dua istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz allah razı olsun şimdiden herkesten
Canim Rabbim bu mübarek kandil gecesi hürmetine yavrularini sana kavustursun hepsine acil sifalar versin insallahyesim43 .!.:Üçüz bebeklerim oldu erken doğum yaptım 26+5 haftalık çok küçükler bi tanesi başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde küvezdeler ben başka bir ildeyim öbür çocuğumun başında bitanesinin bağırsağında delik var böbreklerinde sorun var beyninde kan var damarlarında sorun var diyor doktorlar diğer 2tanesi biraz iyi gramları çok düşük 600 800 850 gramlar içim acıyor sizlerden dua istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz allah razı olsun şimdiden herkesten
yesimcim şimdi gordum mesajiniİnşallah dua eden herkesden allah razı olsun dün yavrularımı gördüm denizlideki yavruma dayanamadım her yeri mosmor morarmış elini bile tutturmadılar diğerleri uşak ta onlar biraz iyiler ama belli olmaz diyorlar içim yanıyor acıyor allahım nerde şifa varsa versin inşallah süreç çok uzun diyor doktorlar en az 4ay dua edin bebeklerime lütfen
İnşallah dua eden herkesden allah razı olsun dün yavrularımı gördüm denizlideki yavruma dayanamadım her yeri mosmor morarmış elini bile tutturmadılar diğerleri uşak ta onlar biraz iyiler ama belli olmaz diyorlar içim yanıyor acıyor allahım nerde şifa varsa versin inşallah süreç çok uzun diyor doktorlar en az 4ay dua edin bebeklerime lütfen