Ben duydum adını ve bebeklerini kaybettiğini çok üzüldüm bende üçüz bekliyorum,merak ediyorum şuan yeni bir tedaviye başladınmı nekadar beklemek gerekiyor inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur hakkında hayırlısını diliyorumY yesim43 canim beni hatirladin mi ? Bende erken dogum yapmistim 24. Haftamda ucuzlerimi kaybetmistim malesefaylardir girmiyodum smdi girdigimde gordum yazini ogunumu resmen tekrar yasadim seni cok iyi anliyorum rabbim kalan evlatlarina sifa versin cok zor cok aci bi durum senin dayanacigin iki evladin umudun olucagi iki yavrun var onlara sigin seninle oucak o kcuk kalpler dualarim sizinle .
Beren canim nasilsin?Y yesim43 canim beni hatirladin mi ? Bende erken dogum yapmistim 24. Haftamda ucuzlerimi kaybetmistim malesefaylardir girmiyodum smdi girdigimde gordum yazini ogunumu resmen tekrar yasadim seni cok iyi anliyorum rabbim kalan evlatlarina sifa versin cok zor cok aci bi durum senin dayanacigin iki evladin umudun olucagi iki yavrun var onlara sigin seninle oucak o kcuk kalpler dualarim sizinle .
Yasadigin cok zor psikolojinim duzelmesi de epey zaman alacaktir elbet ama bence hamile kalsan daha çabuk toparlanir5 ay oldu kaybedeli ama ben kendimi hic hazirhissetmiyorum hatta okadar sogudum ki hamilelikten tekrar hamile kalicam diye odum kopuyo. Tekrar ayni seyleri yasamktan cok korkuyorum oyuzden boyle hissediyorum sanirim. Normal dogm oldugu icin doktor hemen kalabilirsin dedi ama ben Smdilik hic istemiyorum tedavisiz olmustu ucuzlerim oyuzden akisina biraktik rabbim hayirlisi neyse onu yasatsin herkeslere.
Beren hatırlamazmıyım canım benim çok üzülmüştüm senin için de ama elimizden hiçbirşey gelmiyor allah sana da sabır versin canım oğlumun birini kaybettik kızım bağırsak ameliyatı oldu öbür oğlum hala makinaya bağlı ikisininde bağırsaklarında sorun var anne sütü alamıyorlar damardan besleniyorlar Isparta araştırma hastanesindeyiz şimdi çok zor anlatmakla bitmez 2,5aydır küçücük bedenleriyle savaşmaya çalışıyorlar Rabbim bizede böyle uygun görmüş demekki herşey ondan geliyor bu güzel günlerin hürmetine hasta olan kullarına şifa versin inşallah sanada acını unutturacak yeni bir evlat nasip etsin inşallahY yesim43 canim beni hatirladin mi ? Bende erken dogum yapmistim 24. Haftamda ucuzlerimi kaybetmistim malesefaylardir girmiyodum smdi girdigimde gordum yazini ogunumu resmen tekrar yasadim seni cok iyi anliyorum rabbim kalan evlatlarina sifa versin cok zor cok aci bi durum senin dayanacigin iki evladin umudun olucagi iki yavrun var onlara sigin seninle oucak o kcuk kalpler dualarim sizinle .
Inşallah bebeklerinle sagsalim çıkarsınız o hastaneden canimBeren hatırlamazmıyım canım benim çok üzülmüştüm senin için de ama elimizden hiçbirşey gelmiyor allah sana da sabır versin canım oğlumun birini kaybettik kızım bağırsak ameliyatı oldu öbür oğlum hala makinaya bağlı ikisininde bağırsaklarında sorun var anne sütü alamıyorlar damardan besleniyorlar Isparta araştırma hastanesindeyiz şimdi çok zor anlatmakla bitmez 2,5aydır küçücük bedenleriyle savaşmaya çalışıyorlar Rabbim bizede böyle uygun görmüş demekki herşey ondan geliyor bu güzel günlerin hürmetine hasta olan kullarına şifa versin inşallah sanada acını unutturacak yeni bir evlat nasip etsin inşallah
Yesim cevap yazmış bildirimini gorunce icime dogdu sanki kötü bi şey olduguDiğer oğlumuda kaybettik kızım kaldı
Başınız sağolsun. Rabbim kızınızı size bağışlasın.Diğer oğlumuda kaybettik kızım kaldı
Allah sabır versin Yeşim kızını sana bağışlasın meleklerin sana cennet kapısı olur inşallah ne desem boş biliyorum bol sabır ve güç dilemekten başka elimden hiçbişey gelmiyorDiğer oğlumuda kaybettik kızım kaldı