- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Haftalık iki kişiye okuyalım artık yarın Allah nasip ederse etiket yaparımAynen canım dahil olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftalık iki kişiye okuyalım artık yarın Allah nasip ederse etiket yaparımAynen canım dahil olmak istiyorum
Sıranın bana gelip gelmemesi hiç sorun değil yani başka iki kişiye de okusak ikili okumaktan yanayım çünkü böyle çok ağır ilerliyor. Sonuna kadar gidemezsem diye korkuyorum açıkçası. Hatta en son ben olayım kimsenin hakkı geçmesin. Şu sıralar düzenli bildirim yapmak için adeta zorluyorum kendimi.Haftalık iki kişiye okuyalım artık yarın Allah nasip ederse etiket yaparım
Anlıyorum iki kişiye okuyalım o zaman pkzzin çocuğu için Ya Şafi okuyalım. Mer4206yada Ya VedudSıranın bana gelip gelmemesi hiç sorun değil yani başka iki kişiye de okusak ikili okumaktan yanayım çünkü böyle çok ağır ilerliyor. Sonuna kadar gidemezsem diye korkuyorum açıkçası. Hatta en son ben olayım kimsenin hakkı geçmesin. Şu sıralar düzenli bildirim yapmak için adeta zorluyorum kendimi.
Tamam canım sayıları da yazarsan güzel olurAnlıyorum iki kişiye okuyalım o zaman pkzzin çocuğu için Ya Şafi okuyalım. Mer4206yada Ya Vedud
Amin cok sagol cnm.İnşallah hayırlı haberler verirsin Rabbim şifa versin
Ayrı ayrımı canım nasıl okunuyorArkadaslar dua grubumuzda ya fettah ya rezzak okuyoruz 313 tane katilmak ister misiniz ?
Listemiz var canim. Liste sirasina gore okuyoruz. Hayir birlikte ya Fettah Ya Rezzak c.c. diye 313 tane.Ayrı ayrımı canım nasıl okunuyor
Oglum icin okudugunuznicin cok tsk ederim allah razi olsun.Pkzz şuan çocuğunun şifasıyla ilgileniyor onu Ya Vedud c.c esmasından muaf tutalım bu hafta
Okunmamasi lazimsa okumayayim cnm. Cok bilgi sahibi degilm cunkuEsmaları okudum çok şükür Allah kabul etsin. Tavuk_suyu_ canım senide ekleyince 480 olur 400 sayısını geçiyor ama niyet önemli okuyalım