- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim sabır versinÇok zor arkadaşlarım çok zor 90 gün oldu bebeklerim olalı yaşadıklarım bir hayal gibi bir varmış bir yokmuş gibi sanki iki yavrumu Rabbim yanına aldı kızım hala direniyor dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlat acısıyla sınamasın inşallah kimseyi bütün hastalara şifa versin bunaltmasın darda bırakmasın inşallah
yeşim ben de seni merak ediyordum.Kızım hala yaşam mücadelesi veriyor hastanedeyiz tekrar ameliyat olacak 4.5ay oldu Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip eder inşallah elif imi kucağıma alıp çıkarım inşallah birgün dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim en tez şekilde mis kokulu yavruna şifa versin inşaAllah ilk adımlarını mezuniyetini gelinligini görmeyi nasip etsin inşaAllah canım. Çok güzel gunleriniz olacak inanıyorum, Allah'ım seni mutluluğa eristirsin.Kızım hala yaşam mücadelesi veriyor hastanedeyiz tekrar ameliyat olacak 4.5ay oldu Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip eder inşallah elif imi kucağıma alıp çıkarım inşallah birgün dualarınızı eksik etmeyin
Bugün ameliyata girdi makatından parça aldılar sonucu temiz çıkarsa kolostomisini kapatacaklar bağırsağı dışarıda çalışmadığı için beslenemedi yavrum 2hafta sonra çıkacak sonuçlar inşallah iyi gelir kuzum pamuk kızım şifa bulur Rabbim herkesin yavrusunu korusun şifa versin inşallah
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahBugün ameliyata girdi makatından parça aldılar sonucu temiz çıkarsa kolostomisini kapatacaklar bağırsağı dışarıda çalışmadığı için beslenemedi yavrum 2hafta sonra çıkacak sonuçlar inşallah iyi gelir kuzum pamuk kızım şifa bulur Rabbim herkesin yavrusunu korusun şifa versin inşallah
Allahım tez zamanda şifa versin inşallah rabbim çok büyükCnm Allah sifa versin insallah sana bağıslasin