uçak biletiiii....

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
Hanımlar annem ankaradan yanıma gelecek doğum için inşallah....
27-28-29 temmuz o civarlarda gelecek...
şimdi bilet almak mı daha avantajlı olur yoksa beklemek mi?
şu an 355 tl en ucuz bilet...
acaba alsam mı yoksa bekleyip 2 3 koltuk kalınca kampanya yaparlar mı diye düşünüyorum?
fikri olan var mı bu konuda?

2-3 bilet kalınca kampanya yapmazlar
Zaman geçtikçe artar uçak biletleri

Şimdiden alın

Ya da esnek bilet alın ki tarih değişikliği yapabilin.

Ya da 3 saat öncesine kadar iptallerde %90’ı iade olabilen biletlerden alın.

teşekkürler....

Koltuk ne kadar azalırsa fiyatlar o kadar artar. Acık arttırma gibi en yuksek veren binsin derler cunku. Hafta icileri daha uygun olabiliyor bazen.

Bir de promosyon bilet var. Neredeyse normal biletin yarısına alabiliyorsun. Ekonomi sınıfından tek farkı tarihini değiştirememen ve iptal edememen. Geleceği tarih kesinse öyle alın.

Hala sistem aynı ise siteye giriş çıkış yaptıkça bilet fiyatları artıyor. Ya aratırken gizli modda inceleyin ya da çerezlerinizi silip o zaman bilet alın. Az da olsa bir fark görürsünüz.

Gelecekleri ne kadar kesin bilmiyorum ama yine de tarihini değiştirebileceğiniz veya en çok iadeyi alabileceğiniz şekilde bilet bakın. 3 bilet az değil sonuçta.

Ben 3 kişi geliyor okumuşum tek kişiymiş.

Düşmez artar

Ama günlere dikkat edin

Tüm haftaya bakın eğer anneniz çalışmıyorsa vs saatini gününü değiştirerek arayın

Bir gün önce olan ya da farklı saatlerde olan daha ucuzu çıkabiliyor bazen

evet annem gelecek...
ama 3 tarihten birine alın işte dedi bileti..fark etmez dedi...
o zaman jet hızıyla bileti alıyorum artmadan

Tarih yakınmış çok düşeceğini sanmam. Ben balayı için bi sene önceden bakmıştım tek kişi 400 liraydı. Sonra bi ara 100 küsüre bulmuştum. Ama benim bi sene zamanım vardı. Sizin zaman aralığı kısa. Bazen tarih yaklaşınca artabiliyoda.

hıc bellı olmuyor o ısler
fıyatlar oyle uctu kı ucaga hısse senedı mı verıyorlar bılet mı anlayan berı gelsın
altı ustu ucaksın kendıne gel kılonca altın ıstıyorsun dıyesım gelıyor havayolu sırketıne

uçak bileti için bilinen sitelere falan bakıyorsanız
tekrar tekrar baktığınızda fiyatlar artıyor
İP adresinizi tanıyorlar
ilk baktığınız ile sonrakiler arasında fark oluyor
bu dediğimi geçen yıl tatile giderken yaşadım
farklı ip den girince ilk fiyatı gördüm aldım

Yazin Bilet kalmayabiliyor haberin olsun.

Kurban bayramı var ,daha da artar ,ankaradan buraya uçak daha çok eziyet havaalanı taa nerede
Otobüsle gelse ya daha ucuz ve kolay olur ,mesafede kısa
valla biz ağrıdayız annem ankarada...
kıyamam otobüsle gelmesine...
çok uzak oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…