uçak biletiiii....

2 3 koltuk kalinca zaten ucustan bir gun oncesine falan denk gelir ondada fiyatlar dahada uçar
ucaklarda aman boş gitmeyelim surayida 20 liraya verelim olsun bitsin mantiğı islemiyor

ben çok sevmiştim orayı gerci uzun sure kalinca nasil olur bilemiyorum ben 1 ay kalmistim

1.5 sene oldu benim....
yani şehrin kendisi kötü değil de sağlık ve eğitim hizmetleri, sosyal faaliyetler falan çok sınırlı...
yoksa yazları serin oluyor hoşuma gidiyor o kısmı :)

Uçak doldukça fiyat artar yalnız.. Öyle bu yaz ayında Hele ki belirli meshur illerde kampanya yada indirimde olmaz sanmam. . ve bayram yaklaşıyor dikkat !

Hala sistem aynı ise siteye giriş çıkış yaptıkça bilet fiyatları artıyor. Ya aratırken gizli modda inceleyin ya da çerezlerinizi silip o zaman bilet alın. Az da olsa bir fark görürsünüz.

Gelecekleri ne kadar kesin bilmiyorum ama yine de tarihini değiştirebileceğiniz veya en çok iadeyi alabileceğiniz şekilde bilet bakın. 3 bilet az değil sonuçta.

Ben 3 kişi geliyor okumuşum tek kişiymiş. 😬
Gizli modda nasıl inceleniyor?
Ben yaşadım bahsettiğiniz durumu, yaklaşık iki hafta sürekli bilet bakındım kendime. Fiyatlar gün geçtikçe arttı. Bilet aldıktan 2/3 hafta sonra da fiyatlar düştü:/

Gizli modda nasıl inceleniyor?
Ben yaşadım bahsettiğiniz durumu, yaklaşık iki hafta sürekli bilet bakındım kendime. Fiyatlar gün geçtikçe arttı. Bilet aldıktan 2/3 hafta sonra da fiyatlar düştü:/
Tarayıcınızın gizli modu vardır ona geçiş yaparak. Veya dediğim şekilde zaten normal incelemişseniz çerezlerinizi silerek tekrar bakabilirsiniz.

IMG_20190710_114159.webp

Şimdi alın bence. Sanırım diğer firmalar aktarmalı. Direkt uçuş bunun var ajet yani. Geyet uygun geldi bana o mesafeye.

Aynı dert bende de var.
Bayramda eşimle doğuya gideceğiz.
Toplamda 702 lira tutuyor.
Lanet olsun diyip otobüse mi binsem dedim o da 23 saat sürecek..

Kampanya olmuyor ne kadar alırsanız alın. Daha dün 3 kişi 900 e yakın ödedik. Kışın uçuş yaklaşınca düşebilir ama yazın maalesef zaman yaklaştıkça düşmüyor fiyatlar. Hatta dolduğu için erkenden kapanıyor. Beklemeden biletler bitmeden alın derim.

reklam olmasim diye isim vermiyorum ama ben ucuza ucak bileti satan bir internet sitesinden aldim. farkediyor ama. kendi satışlarından daha uyguna aldim.

evet annem gelecek...
ama 3 tarihten birine alın işte dedi bileti..fark etmez dedi...
o zaman jet hızıyla bileti alıyorum artmadan
Canım bu konuda sana sunu söyleyim Google den gizli sekmede arama yap çünkü defalarca giriş yaptığın zaman sistem kaydedip ucuk fiyatta biletler cıkarıyor aklında olsun

Ben hafta içi saat 23 sıralarında bakıyorum. Biraz kumarvari oluyor ama batıdan doğuya son hafta bu aralıkta çoğunlukla fiyatı düşük bilet buluyorum . İptaller bı kaç gün kala yapıldığı için bulabiliyorum. Bir sene boyunca yüksek lisans için 15 te bir gittim geldim hiç aylar öncesinden bilet almadım hep son hafta çok daha uygun buldum.( Fakat sizin tarih bayrama yakın nasıl olur bilmiyorum)

Ne kadar ileri tarihli bilet alırsan o kadar ucuz oluyor tarih yaklaştıkça ucuz olma ihtimali yok gibi birşey ;)

Uçak boşsa fiyat iner. Uçak dolmuşsa ve bir kaç bilet kalmışsa en üst fiyattan alırsınız . Şans işi. Bir ay önceden aldığım biletin uçuşa bir hafta kala fiyatının düştüğünü gördüm malesef. Belki uçak firması arada ki farkı ödüyordur sormak lazım.

Back
X