- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
- Konu Sahibi maydanozsuyu
Bu kızcağız ankara’ dan antalya’ya 1.200 tl ye gidiyor hem de pe..sus şirketiyle. Neden? Cünkü 350 tl olamaz kesin düşer yaaaa dedi. ... ah ah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ağrıdamisiniz çok şanslisinizvalla biz ağrıdayız annem ankarada...
kıyamam otobüsle gelmesine...
çok uzak oluyor...
ayy ağrıdamisiniz çok şanslisiniz![]()
ben çok sevmiştim orayı gerci uzun sure kalinca nasil olur bilemiyorum ben 1 ay kalmistimbilemiyorum![]()
ben sıkıldım da biraz Ağrıdan....
ben çok sevmiştim orayı gerci uzun sure kalinca nasil olur bilemiyorum ben 1 ay kalmistim
Gizli modda nasıl inceleniyor?Hala sistem aynı ise siteye giriş çıkış yaptıkça bilet fiyatları artıyor. Ya aratırken gizli modda inceleyin ya da çerezlerinizi silip o zaman bilet alın. Az da olsa bir fark görürsünüz.
Gelecekleri ne kadar kesin bilmiyorum ama yine de tarihini değiştirebileceğiniz veya en çok iadeyi alabileceğiniz şekilde bilet bakın. 3 bilet az değil sonuçta.
Ben 3 kişi geliyor okumuşum tek kişiymiş.![]()
Tarayıcınızın gizli modu vardır ona geçiş yaparak. Veya dediğim şekilde zaten normal incelemişseniz çerezlerinizi silerek tekrar bakabilirsiniz.Gizli modda nasıl inceleniyor?
Ben yaşadım bahsettiğiniz durumu, yaklaşık iki hafta sürekli bilet bakındım kendime. Fiyatlar gün geçtikçe arttı. Bilet aldıktan 2/3 hafta sonra da fiyatlar düştü:/
Gidiş dönüş mü, tek yön mü?Bu kızcağız ankara’ dan antalya’ya 1.200 tl ye gidiyor hem de pe..sus şirketiyle. Neden? Cünkü 350 tl olamaz kesin düşer yaaaa dedi. ... ah ah...
Canım bu konuda sana sunu söyleyim Google den gizli sekmede arama yap çünkü defalarca giriş yaptığın zaman sistem kaydedip ucuk fiyatta biletler cıkarıyor aklında olsunevet annem gelecek...
ama 3 tarihten birine alın işte dedi bileti..fark etmez dedi...
o zaman jet hızıyla bileti alıyorum artmadan
Canım bu konuda sana sunu söyleyim Google den gizli sekmede arama yap çünkü defalarca giriş yaptığın zaman sistem kaydedip ucuk fiyatta biletler cıkarıyor aklında olsun