- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
Sende merhamet gorduyse asla bırakmazDefolup gitse keşke şuan başka bişey istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende merhamet gorduyse asla bırakmazDefolup gitse keşke şuan başka bişey istemiyorum
En son canım cicim barışalım ben seni seviyorum falan dedi. Baktım beni gerizekalı yerine koymaya çalışıyo beni yalnız bırak düşünmek istiyorum bi süre dedim seninle konuşmak bana iyi gelmiyor artık dedim.. Kafamı toplayıp bi karar vermem lazım bu şekilde güvensizliklerle yürütebilecegime inanmıyorum onunda zaten özür dilemek kendini affettirmek güvenimi tazalemek gibi çabaları yok, olsa belki başka düşünürdüm ama şuan onunla yürümeyecek gibi hissediyorumPeki ne yapmayi dusunuyosun? İsrarla yalan soylemeye devam ediyo. Bunlar bi ayrilik sebebi mi senin icin?
Sanırım ağlamaktan aklıma başka bişey gelmiyor, felaket senaryoları yazıyorum sadeceneden yalan söylemiyor olma ihtimalini düşünmüyorsun hiç ?
Fazlasıyla gördü, şuan eminim rahatça çayını yudumluyodur nasılsa ayrılmaz beni seviyor diye. Pislik..Sende merhamet gorduyse asla bırakmaz
Gizli hesabı var ya, konuyu yazarken gizli hesaplarla aldatılıyorum sandım o yüzden öyle yazıyorKısıtlayınca böyle sorunlar çıkıyor işte. En başta hata orada yapılmış.
Aldatma kısmını çözemedim ben, kaçırdığım bişey mi var :/
Hakaret etmesek de olur hani..Fazlasıyla gördü, şuan eminim rahatça çayını yudumluyodur nasılsa ayrılmaz beni seviyor diye. Pislik..
Bi süre onun yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum sinirim geçecek gibi durmuyor. bu gidişle hayatının şokunu yaşayacak terkedilerek
Sanırım ağlamaktan aklıma başka bişey gelmiyor, felaket senaryoları yazıyorum sadece![]()
kullansın ama yalan söylemesin.. O bana yalan söylüyor şuan kullanmıyorum diyerek. Arkadaşının 3 senedir tweet atılmayan hesabını bana vererek zakama hakaret ediyor. Bunları yapmasa kullanması zaten umurumda değilYa ne var twitter kullanıyorsa. Bence biraz gereksiz kıskançlık yapmissiniz. Hem öyle binlerce takipçisi olan biri daha çok mizah yapma üzerine kullanır twitteri. Kari kız bulmak için değil. Bırakın kullansin
Bana sen çok takıntılısın twitter a girdim diye ölmezsin ne bu hallerin dedi.. O derece rahat kendisi, yalan söyleyip yakalanıp takma ya boşver diyebilecek kadar rahat bir insan :)Hakaret etmesek de olur hani..
Ama haklısın, şuan dertsiz tasasız evinde rahat rahat yatıyordur. Sende burada.. Hep böyle, biz asla bosveremiyoruz maalesef.
Doğru söylüyorsun sanırım.. Bende zaten bi süre bana yazma düşünmeye ihtiyacım var dedim. Biraz kafamı topladıktan sonra yazdıgı şeyleri de en baştan tekrar okur ona göre bi karar veririm. Şuan sinirle bi konışsam çok agır seyler söyleyeceğim çünküo zaman kendine bir süre ver ve sakinleş, kararını sonra ver. ileride pişman olursan ve aklında acaba o zaman bana doğru mu söylemişti şüphesi olursa daha çok zorlanırsın.
sırf ona inat açarım belki ama gerçekten umurumda değil benim sosyal medya, oda kullanıyosa kullansın umurumda değil. Ama bana yalan söylemesini hazmedemiyorum bi insan niye gizli saklı işler çevirirerek bitirir ki güveni. Mahvetti şuan 5 senelik ilişkimizi. herseyi mahvettiYa ne war kullansin kisitlma yapma diyenlere inanamyrm ya ben baska bir ulkede falan mi yasiyorm acaba kiz diuo ki o bnmkni kapattrdi o zamn beyefndi kndide kisitlma yapmayacak ya niye kullnmasni istemiyo cnki biliyo ki afedersnz ama herkz birbrne yawsiyo bnce kendinden biliyo ! Kesinlikle yalan soyluyo arkadsmn diye beni aptal yerne koyma bu seklde hayatmza kisitlma getiren sensin madem kullaniyosn bnde kullncm de ve hemn ilk isin sen de ac
Sana takıntılı derken elin armut mu topluyordu? Diyeydin ya takıntılı olmayı yalancı olmaya tercih ederim diye.Bana sen çok takıntılısın twitter a girdim diye ölmezsin ne bu hallerin dedi.. O derece rahat kendisi, yalan söyleyip yakalanıp takma ya boşver diyebilecek kadar rahat bir insan :)
Ben takıntılı değilim, sen yüzsüzlük ediyorsun zeytinyagı gibi üste çıkıyorsun özür dileyecegin yerde dedim, altta kalmadım :)Sana takıntılı derken elin armut mu topluyordu? Diyeydin ya takıntılı olmayı yalancı olmaya tercih ederim diye.
Belli ki pek dinlememiş dediğini :)))Ben takıntılı değilim, sen yüzsüzlük ediyorsun zeytinyagı gibi üste çıkıyorsun özür dileyecegin yerde dedim, altta kalmadım :)
Dinlemedi, benim ondan özür dilemem lazımmış bunu bekliyormuş, çok bekler dahaBelli ki pek dinlememiş dediğini :)))
Doğru söylüyorsun sanırım.. Bende zaten bi süre bana yazma düşünmeye ihtiyacım var dedim. Biraz kafamı topladıktan sonra yazdıgı şeyleri de en baştan tekrar okur ona göre bi karar veririm. Şuan sinirle bi konışsam çok agır seyler söyleyeceğim çünkü
Beni de korkutan tam olarak bu zatenBurada kim arkadasinin hesabini kullaniyor merak ediyorum. Neden bana olasi gelmiyor? Bezelye beyinleriyle hep ayni yalani soyledikleri icin olabilir mi acaba? Gizledigi her ne ise ogrenmeni istemedigi kesin.
Insallah seni kandirmasina izin vermezsin, burada konu acanlarin %80'i sevgiliyken, nisanliyken yalanini yakaladim ama beni inandirdi meger o zaman gercek yuzunu gostermis ben anlamamisim diyor.
Aynen bunları süşünmeye ihtiyacım var, yorumlarınız için çok teşekkürler bana farklı bi bakış açısı kattınızen iyisini yapmışsın, kendini doldurmadan sakince düşün ve öyle karar ver.
5 yıl bu az zaman değil, bir anda silip atma iyice düşün, sana yalan söyledi mi daha önce, güvenini sarsacak başka olay oldu mu, iyi düşün. yavaşça ver kararını.