- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
Canim yaa hangi marka stepperi aldin faydasini górdün mü bende almak istiyorum ama karar veremedim
arkadaşım ben de almak istiyorum su an arastırıyorum sen hangi markayı aldın ve hangi siteden bide agırlığı nasıl tasınabılır mıArkadaşlar,yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum netten,bu sitedeki yorumların da çok faydası oldu gerçekten.Bu ürünü almaya karar verdim ama işte hangi marka hangi site hangi model çok kararsızdım.Bi de siparişle görmeden almaya cesaret edemiyordum pedalara basınca şöyle yana doğru mu iniyor yoksa düz mü? ama şu anda bulunduğum yerden de başka türlü alamazdım zaten.Sonunda bilinen bir spor mağazasının sitesinde videosunu da izledikten sonra bi cesaret aldım,3.gün elime geçti.Biraz denedim gerçekten güzel sağlam bir ürün,ayrıca rengi de çok hoş mor bir renk:)Birkaç dakika sonra terlemeye başlıyorsunuz bile.Bir arkadaşım da başka marka benzer bir ürünle yandaki simitlerini eritip karın kası bile yaptığını söylemişti.Bakalım umarım bırakmadan kullanabilirim.
merhaba ben de bugun aldım ama geri iade ediyorum birincisi mor diye almıştım ikincisi küçük diye çok yer kaplamaz düşüncesiyle gittigidiyor dan aldım yarın iade edecegim kutuyu açtım pembe çıktı ürün çok hafif güzel ama tek ayagını koyunca alet devriliyor siz hangi markayı ve nereden aldınız ben de çok heveslendim yapacagım diye kısmet degılmişarkadaşlar kullanan varsa birbirimize destek olalım ve hergün yaptıklarımızı burada takip edelim ve haftalık kilo ve incelme olup olmadığını yazalım ? ne dersiniz?
Selam ben yanlış yerden mi sorularima cevap arıyorum acaba bu siteyi cok kullanmiyorum da bilmiyorum ben de pazar gunu aldim bi heves basladim once 5 dk dan bu gecede 30 dk ya ciktim su anda cok hevesliyim inşallah hevesim gecmez bende yazabilir mıyım neler yaptigimi sen bir gunde kac adim atabiliyorsun kac dk yapabiliyorsun iyi gecelerarkadaşlar kullanan varsa birbirimize destek olalım ve hergün yaptıklarımızı burada takip edelim ve haftalık kilo ve incelme olup olmadığını yazalım ? ne dersiniz?
merhaba;Selam ben yanlış yerden mi sorularima cevap arıyorum acaba bu siteyi cok kullanmiyorum da bilmiyorum ben de pazar gunu aldim bi heves basladim once 5 dk dan bu gecede 30 dk ya ciktim su anda cok hevesliyim inşallah hevesim gecmez bende yazabilir mıyım neler yaptigimi sen bir gunde kac adim atabiliyorsun kac dk yapabiliyorsun iyi geceler
Tsk dediginiz cok mantıklı deneyeceğimmerhaba;
ben alalı 10 sene olmuştur:) hiç düzenli yapamadım ara ara hep oldu.şuanda sınavlarım var o yüzden düzenli yapamıyorum.ama şöyle yaparsan faydasını görürsün.ben set set yapıyorum.150 adım atıp 2 dk dinleniyorum.bu şekilde 5 set yapman bence kafi.ilk başlangıçta 2 setle başla.vucudun alıştıktan sonra artırırsın.kas ağrıların olmasın diye.
devam ediyormusunuz hâlâSelam kızlar ben düzenli bi şekilde 1 buçuk aydr 30 dk twist stepper yapıyorum haftada 4 kez ve kalçamı düzene soktu ve tam kalça altnda biriken yağlar vardr ya resmen bende ikinci popo var gibiydi şimdi yok denecek kadar az ama iç bacağı sıkılastrmadı gibi geldi bana ama diyet yapıyorum bundan bi kac ay önce 58 kiloyken ki ölcülerimle simdi 57 kiloyum ölcülerimi karşılaştrdm üst bedenden 1 er cm incelmişim ama alt bedenden kalca ve basenden 3 er cm incelmisim bacak daha zor inceliyo ve bu cok güzel bence
Arkadaşlar ben tekrar başlıyorum var mı eşlik etmek isteyen.
Boy 1.65 kilo 71.9 canım
Süpersin inşallah alırsın. Hangisini alacaksın.
Voit step twist sanırım bu. Benimki de voit cardio stepper diye geçiyor. Voitin mağazasına bakabilirsin.Eki Görüntüle 1948998
şunu düşünüyorum canım ama markasını bilmiyorum.nerde satıldıgını da. Real'e bir de media markete bakıcam. Benim de boy 1.67 kilo 56. Ama bazen ve kalçam çok geniş üst bölgem de hiçbi fazlalkk yok. Kalça basen ölçüm 103 cm.
Acil eritmem lazım. İstediğim pantolon modelleri olmuyor. Üstümde kötü duruyor. Üst bedenim M bazen S. Alt bedenim L. :/
Voit step twist sanırım bu. Benimki de voit cardio stepper diye geçiyor. Voitin mağazasına bakabilirsin.
bana yakın satış bayii buldum canım. şimdi arıycam fiyat sorayım. ona göre süper olur bu akşam başlayabilirim :))