- 15 Mart 2015
- 1.908
- 1.488
Pazar kapalıdır. Bir de hemen alıp gelmiyorsun ki. Mobilya gibi kendileri getirip kuruyorlar.
aaa öyleyse yarına kaldı. zaten düzenli yürüyüşüm ve egzersizlerim var. skinny jeans a başlıcam 21 günlük bir de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar kapalıdır. Bir de hemen alıp gelmiyorsun ki. Mobilya gibi kendileri getirip kuruyorlar.
Yaa ben sizi etiketliyecektim yanlışlıkla baskabirini ni etiketlemisim. Aceba soruma bakarmisiniz?Arkadaşlar 5 şubat 2017 itibariyle tekrar başlıyorum... Eşlik etmek isteyenleri bekliyorum.
Düzenli mi kullandın aceba. Yani kas yapmıyor değilmi kalınlaşma olmuyor.Ben tekrar başlayamadım bir türlü. Ama daha önce yaptığımda bacaklarım baya incelmişti benim. Öyle kalınlaşma falan olmadı.
5-6 ay düzenli kullandım. Kas illaki yapıyor tabi. Ama kalınlaşma yapmadı. Normalde de tabii öyle kalın değil bacaklarımDüzenli mi kullandın aceba. Yani kas yapmıyor değilmi kalınlaşma olmuyor.
Himm benimkiler kalında aceba dahada kalınlaşır mi ki.5-6 ay düzenli kullandım. Kas illaki yapıyor tabi. Ama kalınlaşma yapmadı. Normalde de tabii öyle kalın değil bacaklarım
Benimde bugün aksam gelecek ve başlayacağım. daha önce kullandiysaniz eğer nasıl faydası oluyor mu.Arkadaşlar ben tekrar başlıyorum var mı eşlik etmek isteyen.
Yapalım canım yaa ramazandan sonra yapalım ama.Merhabalar ben de bugün sipariş verdim Dynamic js 32 stepper dan. Salı günü elimde olur sanırım. Beraber yapalım mı?
Geldi mi canım evde mi şu an.Merhabalar size katılmak istiyorum ben de twist shape aldım bugün :)
Boyum 1.66 kilom 61- 62 arası değişiyor. Ama bacaklarımın incelmesini çok istiyorum 4 kilo hedefim var ve bacaklarımdan gitmesini istiyorum, o yüzden twist shape aldım.Bacakları inceltiyor diye duydum ama kaç dakika yapmam gerektiğini bilemedim, klavuzda 10 dk yazıyor ama 10 dk da az gibi geldi ?
Evet canım bugun elime ulaştı, 10 dk yaptım :) incecik bacaklarım olsun istiyorum, yediklerime de dikkat edeceğim inşallah :)Geldi mi canım evde mi şu an.
Evet bir aralar çok yapıyordum. Yarım saat 45 dk falan yapmaya başlamıştım. Benimkinin önünde tutmak için gidon var onun sayesinde bel kol falan da çalıştırıyor. Çok faydasını gördüm ben tekrar başlayayım bayramdan sonra inşallahEvet canım bugun elime ulaştı, 10 dk yaptım :) incecik bacaklarım olsun istiyorum, yediklerime de dikkat edeceğim inşallah :)
Sen de mi yeni başlıyorsun, daha önce kullanmış mıydın , verim alınıp bacak inceltiyor mu çok merak ediyorum.
45 dakika fazla değil mi, bacaklarımın incelmesini istiyorum, bir kaç kişi de kalınlaştırıyor demiş ? yüksek tempoda mı yapıyordunuz yavaş yavaş mı bir de iyice bastırmak gerekiyor mu yoksa tam basıtmadan yapınca daha kolay ve rahat oluyor ?? benim aldığım bu ürün http://www.hepsiburada.com/dynamic-js-32-twist-shape-p-SPORJS32Evet bir aralar çok yapıyordum. Yarım saat 45 dk falan yapmaya başlamıştım. Benimkinin önünde tutmak için gidon var onun sayesinde bel kol falan da çalıştırıyor. Çok faydasını gördüm ben tekrar başlayayım bayramdan sonra inşallah
Yok benim kalınlaşmadı canım. Benimkinin içinden CD çıktı ona göre yapıyordum. Bi hızlanıyorsun bi yavaşlıyorsun. Aşağı inmesi lazım tabi ki adımın.45 dakika fazla değil mi, bacaklarımın incelmesini istiyorum, bir kaç kişi de kalınlaştırıyor demiş ? yüksek tempoda mı yapıyordunuz yavaş yavaş mı bir de iyice bastırmak gerekiyor mu yoksa tam basıtmadan yapınca daha kolay ve rahat oluyor ?? benim aldığım bu ürün http://www.hepsiburada.com/dynamic-js-32-twist-shape-p-SPORJS32
Yok benim kalınlaşmadı canım. Benimkinin içinden CD çıktı ona göre yapıyordum. Bi hızlanıyorsun bi yavaşlıyorsun. Aşağı inmesi lazım tabi ki adımın.