- 28 Ağustos 2013
- 45
- 2
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2400 adım 41 dk Cok gıcırdadı bıraktım:)
Arkadaşlar,yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum netten,bu sitedeki yorumların da çok faydası oldu gerçekten.Bu ürünü almaya karar verdim ama işte hangi marka hangi site hangi model çok kararsızdım.Bi de siparişle görmeden almaya cesaret edemiyordum pedalara basınca şöyle yana doğru mu iniyor yoksa düz mü? ama şu anda bulunduğum yerden de başka türlü alamazdım zaten.Sonunda bilinen bir spor mağazasının sitesinde videosunu da izledikten sonra bi cesaret aldım,3.gün elime geçti.Biraz denedim gerçekten güzel sağlam bir ürün,ayrıca rengi de çok hoş mor bir renk:)Birkaç dakika sonra terlemeye başlıyorsunuz bile.Bir arkadaşım da başka marka benzer bir ürünle yandaki simitlerini eritip karın kası bile yaptığını söylemişti.Bakalım umarım bırakmadan kullanabilirim.
Canim yaa hangi marka stepperi aldin faydasini górdün mü bende almak istiyorum ama karar veremedimSelam kızlar ben düzenli bi şekilde 1 buçuk aydr 30 dk twist stepper yapıyorum haftada 4 kez ve kalçamı düzene soktu ve tam kalça altnda biriken yağlar vardr ya resmen bende ikinci popo var gibiydi şimdi yok denecek kadar az ama iç bacağı sıkılastrmadı gibi geldi bana ama diyet yapıyorum bundan bi kac ay önce 58 kiloyken ki ölcülerimle simdi 57 kiloyum ölcülerimi karşılaştrdm üst bedenden 1 er cm incelmişim ama alt bedenden kalca ve basenden 3 er cm incelmisim bacak daha zor inceliyo ve bu cok güzel bence