sen de al da beraber yarış yapalım
motivasyon şart
Kimse cevap vermemis ama bende aldim,1haftaya kadar elimde olcak insallah :)
merhaba arkadaşlar yararını görenler var mı?
resim koyabilir misiniz hangilerini kullandınız ve memnun kaldınız?
Ben yeni siparis verdigim icin 1haftaya gelir dediler.daha kullanmadim yani :) kusura bakma pc'den giremedigim icin resmi suan boyle cekip yukleyebildim.
merhaba teşekkür ederim cevabın için
bende kararsız kaldım
leg magic ve stepper arasında
senin aldığının twist i olanda var
ortasında tutunabileceğin kolları var
bir tarafında twist diğer tarafında bu stepper var. işte bunu mu alsam yoksa leg magic mi?
kullananlarda sağolsunlar pek cevap yazmıyorlar artık :)
Ben delta çekme egzersiz lastikli deluxe twist & shape stepper aldım dün elime ulaştı. henüz kullanamadım ama ilk denediğimde çok hafif takır takır ses çıkarttı. altını biraz kurcaladım nereden çıktıgını anladım. orda iki tane ahşap gorunumlu sert plastik bişey var vidaları söküp o parçaları cıkartmam gerekir mi diye baktım ama bişey olmasından korktum oyüzden akşam babama baktırcam bişey olursa da suç ona kalsın
ben bunu almak istiyorum hem twist var hem dambılları hem de stepper.
senin aldığınla aynı fiyata denk geliyor ama kararsızım kullananda yok sanırım kimse cevap yazmıyor
kizlar stepperim çok gicirdiyor sebebi ne olabilir yagliyorum banamisin demiyor???alt kata ses gidermi acaba diyorum...gicirdama duyulmaz belki o beni rahatsiz ediyorda stepperin sesi gidermi alt kata bir bilginiz varmi ????
bendede var stepper gıcırdama ilk zamanlarda oluyor sonra zamanla kayboluyor
bende ilk zamanlar çok gıcırdıyor diye öğlenleri yapıyordum genelde
şu anda gıcırdama yok
ben twist shape i her gün 20 dk yapıyorum o da 740 adım kadar oluyor. Sizce yeterli mi?