Twist Stepper kullanan var mı?

:KK61: merhaba kızlar ben gülsüm 16bucuk yasındayım benımde twist stepperim var daha once işe yaramadıgını düşünerek kullanmaya tenezzül etmiyordum maicimle anlasdık artık burdayım musade varsa :KK1:bugun 1000 adım yaptım:KK1:

hoşgeldin bebeğim... bak gör çok faydasını göreceksin... ekliyorum seni de :KK16:

hiiiiih eyvahlar olsuuuun liste olmuş :KK52::95: ya eşim rahatsızdı doğuru dürüst bakamadım nete:KK74: ardından ben de girp oldum ama stepperıma bindim hep en son dün gece 400adım yaptım...aslında 17 şubattan beri 2670 adım atmışım ama günlüğünü tutmadım hiiiiih yazıklar olsun bana:KK37::KK17::KK5: daha bu gün de yapmadım akşama yapıyorum:2: hasta hasta....liiitfen beni listeye yazın kızlaaaaaar:KK59::KK58::KK50: akşama da adımlarımı yazarım:KK30:
canım ben seni listeye yazdım ama uğramayınca uyarı koydum:KK1: geçmiş olsun eşine canım... artık haftaya baştan başlayacağız ya ozaman ekliyim seni de listeye olur mu... bu haftakini toplam giriyorum...maksat motivasyonumuz artsın...

Maimmmm...
Bırakırmıyım hiç sporu...
Dün butun gun dısardaydım kı yapamadım...
Bugun de kardesımı yolcu ettık derken anca gırebıldım...

20 subat 2011 pazar

1400 adım

700 sabah 700 aksam yaptım :87:

tamam canım ben de dedim aydasucum bıraktı mı beni yoksa... ben zayıflayana kadar beni bırakmak yok ona göre... nereye gitsen yapışırım yakana...:KK1:

:KK52: mai listede bende olmak istiyorum bugun toplam 1350 adım yaptım :KK37:

tamam şeker bu gün de yazayım seni o kadar uğraşmışsın...:KK1:

KK nick | 17 Şubat | 18 şubat | 19 şubat | 20 Şubat| toplam
Maibeyaz |49:KK1:|800|:78:|1250:nazar:| 2099
Aydasu |1400:nazar:|700|:78:|1400:nazar:| 3500:KK19:
Magrenta|1080:nazar:|1100:nazar:||
Minik depresif|İzinli|izinli|izinli|izinli|izinli
onlymine |890|890|890|
gamze20 | xxxxx|xxxx |60 |60 |120
morr_ | xxxxx|xxxx |900 |1200 |2100
guulsum|xxxx |xxxx |xxxx |1350:nazar: |1350

Son düzenleyen: Moderatör:
KK nick | 21 Şubat | 22 şubat | 23 şubat | 24 Şubat| 25 Şubat | 26 Şubat | 27 Şubat | 28 Şubat
Maibeyaz ||||||||
Aydasu ||||||||
Magrenta||||||||
Minik depresif||||||||
onlymine ||||||||
gamze20 ||||||||
morr_ ||||||||
guulsum||||||||

yeni haftamız hayırlı olsun arkadaşlar... aylık toplamda alalım diye şubatın hepsini yazdım 8 günlük oldu tablomuz... hadi bakalım herkese başarılar...:KK1::KK66::KK8:

maim... :KK16:
Ellerıne sağlık gulum...

Ben senı bırakırmıyım hıc...
Beraber verecez fazlalıkları...

Cuma günü nişanlım gelecek...
7 aydır gorusmuyoruz :KK14:
Belkı o gelınce aksar spor ama pazartesı kaldıgım yerden devam.. :KK34:

maim... :KK16:
Ellerıne sağlık gulum...

Ben senı bırakırmıyım hıc...
Beraber verecez fazlalıkları...

Cuma günü nişanlım gelecek...
7 aydır gorusmuyoruz :KK14:
Belkı o gelınce aksar spor ama pazartesı kaldıgım yerden devam.. :KK34:

ahh canım gözün aydın çok sevindim... o günden beri görüşmediniz mi yoksa...
bırakma tabi kopmayalım yine... ara fazla açılıyor yoksa...kaybediyoruz birbirimizi...:KK71:

KK nick | 17 Şubat | 18 şubat | 19 şubat | 20 Şubat
Maibeyaz |49:KK1:|800|:78:|1250:nazar:
Aydasu |1400:nazar:|700|:78:|
Minik depresif|İzinli|izinli|izinli|
onlymine |:KK20:|:KK20:|:KK20:|
gamze20 | xxxxx|xxxx | | |
morr_ | xxxxx|xxxx |900 | |
ben 19 ve 20sinde yapamadım malesef yoğrun bir haftasonu geçirdim :))) bugün tam gaz başlıyorum :)))
kızlar ben sizin kadar cok adım atamıyorum malesef yavas yavas cogalır cumartesi 60
pazar 60 adımm

60 adım mı ? bence bunu yükseltmelisin yavaş yavaş çoğalt 60 adımın üstüne çıkamıyorsan bütün güne yay gittikçe daha fazla yaparsın :)

günaydın bayanlar iyi sabahlar haftamız güzel bol adımlı geçsin :))))) yeni başlayanlarrrr hoşgeldiniz ölçülmeyi ve tartılmayı unutmayın bir kenara not edin inceldikçe kilo verdikçe azminizçoğalır ben öle yaptım bakalım :))):KK12:

tamam canım 1. mesaja ekledim...
şubat tablosu 1. sayfada...
genele herkes 2 şer gün yapmış... hiç devamsızlığı olmayan yok...:KK1:
hadi bakalım bu hafta kaçamak yok... tam gaz devam....:KK8:

ahh canım gözün aydın çok sevindim... o günden beri görüşmediniz mi yoksa...
bırakma tabi kopmayalım yine... ara fazla açılıyor yoksa...kaybediyoruz birbirimizi...:KK71:

Evet maim...
Hatırlıyorsun değil mi...
O günden beri görmedim...
İşi gereği izni yok...
Fakat Rabbim bi mucize yarattı, bi eğitim için başka bir şehirde şuan ve ayda bir gelebilecek :KK69: evlenene kadar...
Yoksa en yakın haziranda görecektim neredeyse...

Olursa en çok 3 gün aksar sporum zaten pazar gidecek :KK5:
Sonra yine buradayım :KK55:

tamam bebişim sen keyfine bak...çok sevindim inanki... darısı benim başıma:KK69: ne güzel ayda bir görüşeceksiniz ozaman...

KK nick | 21 Şubat | 22 şubat | 23 şubat | 24 Şubat| 25 Şubat | 26 Şubat | 27 Şubat | 28 Şubat
Maibeyaz ||||||||
Aydasu ||||||||
Magrenta||||||||
Minik depresif||||||||
onlymine ||||||||
gamze20 ||||||||
morr_ ||||||||
guulsum||||||||
rukiyesahin||||||||

rukiye arkadaşımızın göstergesi olmadığı için dk hesabı alıyoruz arkadaşlar...ne güzel çoğalıyoruz:KK66:

KK nick | 17 Şubat | 18 şubat | 19 şubat | 20 Şubat
Maibeyaz |49:KK1:|800|:78:|1250:nazar:
Aydasu |1400:nazar:|700|:78:|
Minik depresif|İzinli|izinli|izinli|
onlymine |:KK20:|:KK20:|:KK20:|
gamze20 | xxxxx|xxxx |60 |60 |
morr_ | xxxxx|xxxx |900 | |

yavaş yavaş yükseltirsin ama 60 da çok az olmuş sanki... bi rahatsızlığın yok dimi...
malum grip ayı canım iraz rahatsızım tıkanıyorum hemen birde insan ham olunca birden fazla yapamıyor
ben 19 ve 20sinde yapamadım malesef yoğrun bir haftasonu geçirdim :))) bugün tam gaz başlıyorum :)))

60 adım mı ? bence bunu yükseltmelisin yavaş yavaş çoğalt 60 adımın üstüne çıkamıyorsan bütün güne yay gittikçe daha fazla yaparsın :)

günaydın bayanlar iyi sabahlar haftamız güzel bol adımlı geçsin :))))) yeni başlayanlarrrr hoşgeldiniz ölçülmeyi ve tartılmayı unutmayın bir kenara not edin inceldikçe kilo verdikçe azminizçoğalır ben öle yaptım bakalım :))):KK12:

ilk kez yaptım uzun surenın ardından ilk 2 gun 60 oldu birde kucuk cocugum oldugu için onu uyutunca yapıyorum cok fazla gun içine yayıp yapma sansım yok

bugun yapamadım kızlar oglan hasta drdaydım butun gun

malum grip ayı canım iraz rahatsızım tıkanıyorum hemen birde insan ham olunca birden fazla yapamıyor

ilk kez yaptım uzun surenın ardından ilk 2 gun 60 oldu birde kucuk cocugum oldugu için onu uyutunca yapıyorum cok fazla gun içine yayıp yapma sansım yok

bugun yapamadım kızlar oglan hasta drdaydım butun gun

Geçmiş olsun önce sağlık tabiki zamanla rayına oturtursun o zaman boş zamnında geç karşısına dizini izlerken falan yap :) kendine göre rotanı çizersin bende anca akşam yapabiliyorum

merhaba arkadaşlar.ben bugün 30 dakika yaptım.göstergesi bozuk olduğu için adım hesabı yapamıyorum.ama yaparken adım sayar taktım ve 30 dakikada 1500 oldu adımsayara göre.doğrumudur bilmiyorum.siz yarım saatte kaç adım atıyosunuz?

merhabalar kızlar yoğun pazartesinden sonra ancak pc başına geldim....sabah 400 akşam da 400 adım toplam 800 adım attım :63: bir türlü 1000adıma geçemedim:KK51: ama bayağa sert bir kuvvette adımlıyorum biraz hafifletirsem sanırım 1500bile yaparım:KK64::KK66: herkese huzurlu geceler :KK55::KK55::KK55:

merhaba arkadaşlar.ben bugün 30 dakika yaptım.göstergesi bozuk olduğu için adım hesabı yapamıyorum.ama yaparken adım sayar taktım ve 30 dakikada 1500 oldu adımsayara göre.doğrumudur bilmiyorum.siz yarım saatte kaç adım atıyosunuz?

doğrudur tatlım çünkü ben 25 dk da 1250 adım attım geçen gün...

merhabalar kızlar yoğun pazartesinden sonra ancak pc başına geldim....sabah 400 akşam da 400 adım toplam 800 adım attım :63: bir türlü 1000adıma geçemedim:KK51: ama bayağa sert bir kuvvette adımlıyorum biraz hafifletirsem sanırım 1500bile yaparım:KK64::KK66: herkese huzurlu geceler :KK55::KK55::KK55:

bence hafiflet canım... çünkü bir süre sonda dizlerinde sorun çıkabilir... daha önce bunu yaşayan arkadaşlarımız var çünkü..

X