Anoreksik mi yok yaw sacmalama :) midemde ülser wardı o yuzden böyle oldum. Doktorlar sadece yemek yemeye kaldı işin diyor yani kısacası yemek yemeyle düzelicem
anoreksik tabi
senin durumundakilere öyle deniyor
ayrıca saçmalama filan sözlerine dikkat et bence.
mide ülserin var madem endoskopi oldun mu
olduysan üçlü ilaç tedavisi olmuşsundur
178 boya 38 kilo ağır anoreksi oluyo
Bence sen sozlerine dikkat et anoteksi falan ne demek ya!! Oyle olsa doktorlar koyardi teshisi. Daha fazla konusmaya gerek yok
boyum 173 kilomsa 48 50 arasında gidip geliyor..
sizce kilo almalı mıyım?
kızlarr kolay gelsinn ! hepimiz kilo alırız istedigimiz kiloya kavuşuruz inşallah.. birşeyi çok merak ettim.BU KİLO ALABİLEN ARKADAŞLAR yazmışlar ya buraya ''şu kiloydum bu oldum ''diye, onların GÖĞÜSLERİ de dolgunlaştı mı kilo alınca? ölçüleri değişti mii?? :26::26:
bız kılo vermeye calısıyoruz sız almaya ne guzel yaa ama bence sıızn kılonuz gayet ıyı boyunuzua göreahanda bir kilo almak isteyen aday daha oncelikle hos geldin
benim boy 1.61 kilom 49 bazen 50 daha 51 olmadim hedef kilom 55 ve uzeri INSALLAH
bendede istahsizlik yanliz basima olunca hic istahim olmuyor ama biri olsa onaa hazirlarken kendimde yiyorum...
inanirmisin sabahtan beri yedigim bi pogaca dahada birsey yemedim hala acim ama kalkmak istemiyorum
anoreksik tabi
senin durumundakilere öyle deniyor
ayrıca saçmalama filan sözlerine dikkat et bence.
mide ülserin var madem endoskopi oldun mu
olduysan üçlü ilaç tedavisi olmuşsundur
178 boya 38 kilo ağır anoreksi oluyo
Bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yargılarla konuşmamanızı tavsiye ederim, zira anoreksi diye bahsettiğiniz hastalık kısa dönem ve kronik olmak üzere çeşitleri vardır. Ayrıca hastalığın özünde hastanın bilinçli olarak kilo kaybetmek istemesi ve bu bilince hizmet olarak kilo almaktan korkup yemek yemek istememesi asıl sorundur. Ama buradaki insanların asıl isteği iştahlarını açmak, kilo almak. Yani dediğinizden çok farklı durum. Ayrıca bu hastalık ölümcül sonuçlar bile doğurabiliyor, insanları boş yere tedirgin etmeyelim. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
bız kılo vermeye calısıyoruz sız almaya ne guzel yaa ama bence sıızn kılonuz gayet ıyı boyunuzua göre
birde kılonuz ıyı bıle olsa beslenmenız cok yanlıs bencede koca gunde 1 poaçayla durulur mu vücudunuza yazık yanı sonra saglık sorunları cıkar allah korusun:26:
boyum 173 kilomsa 48 50 arasında gidip geliyor..
sizce kilo almalı mıyım?
tabiki şekerim kilo alınca göğüste dolgun olur mesela ben zayıfladım göğüslerimde gitti bu durumda ve annemdeden de duymuştum bu kelimeyi insan kilo verince göğüsleri küçülürmüş
ya kızlar. 1.68 boyum 47 kıloyum 50yı goremedım yaa 55 olmak ıstıyorum nasıl yicez biz ya..:S walla cok buyuk sorunum bu dugunum war yaza gelınlık bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?