tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

kavuşursun tatlım merak etme herşey kafada bitiyor anneminde ülseri vardı ağrısı tuttuğu zaman yerlerde kıvranırdı.çok kötü seninde dediğin gibi sen o piskolojiden dolayı böyle zayıfsındır amannn takma alınır sağlık olduktan sonra kavuşursun istediğin kiloya bol bol mayonez ye yağ oranı çok yüksek he tabi miğdene zararı yoksa ben öyle yapıyorum ayrıca çok ta seviyorum makarna üzerine bol bol yiyorum

kızlarr kolay gelsinn ! hepimiz kilo alırız istedigimiz kiloya kavuşuruz inşallah.. birşeyi çok merak ettim.BU KİLO ALABİLEN ARKADAŞLAR yazmışlar ya buraya ''şu kiloydum bu oldum ''diye, onların GÖĞÜSLERİ de dolgunlaştı mı kilo alınca? ölçüleri değişti mii?? :26::26:

Anoreksik mi yok yaw sacmalama :) midemde ülser wardı o yuzden böyle oldum. Doktorlar sadece yemek yemeye kaldı işin diyor yani kısacası yemek yemeyle düzelicem

anoreksik tabi
senin durumundakilere öyle deniyor
ayrıca saçmalama filan sözlerine dikkat et bence.
mide ülserin var madem endoskopi oldun mu
olduysan üçlü ilaç tedavisi olmuşsundur
178 boya 38 kilo ağır anoreksi oluyo

Bence sen sozlerine dikkat et anoteksi falan ne demek ya!! Oyle olsa doktorlar koyardi teshisi. Daha fazla konusmaya gerek yok

Bence sen sozlerine dikkat et anoteksi falan ne demek ya!! Oyle olsa doktorlar koyardi teshisi. Daha fazla konusmaya gerek yok

Ayrica endoskopide oldum bende ulser yoktu baslangici wardi ilaclarimifa kullandm cok sukur atlattim e haliyle o zamanlar yiyemiordum benim sorunum yiyip de kilo alamamk degil yani yiyince kilo aliorum we yemeye de basladim

boyum 173 kilomsa 48 50 arasında gidip geliyor..
sizce kilo almalı mıyım?

tabiki şekerim kilo alınca göğüste dolgun olur mesela ben zayıfladım göğüslerimde gitti bu durumda ve annemdeden de duymuştum bu kelimeyi insan kilo verince göğüsleri küçülürmüş

ahanda bir kilo almak isteyen aday daha oncelikle hos geldin
benim boy 1.61 kilom 49 bazen 50 daha 51 olmadim hedef kilom 55 ve uzeri INSALLAH
bız kılo vermeye calısıyoruz sız almaya ne guzel yaa ama bence sıızn kılonuz gayet ıyı boyunuzua göre
bendede istahsizlik yanliz basima olunca hic istahim olmuyor ama biri olsa onaa hazirlarken kendimde yiyorum...
inanirmisin sabahtan beri yedigim bi pogaca dahada birsey yemedim hala acim ama kalkmak istemiyorum

birde kılonuz ıyı bıle olsa beslenmenız cok yanlıs bencede koca gunde 1 poaçayla durulur mu vücudunuza yazık yanı sonra saglık sorunları cıkar allah korusun:26:

Bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yargılarla konuşmamanızı tavsiye ederim, zira anoreksi diye bahsettiğiniz hastalık kısa dönem ve kronik olmak üzere çeşitleri vardır. Ayrıca hastalığın özünde hastanın bilinçli olarak kilo kaybetmek istemesi ve bu bilince hizmet olarak kilo almaktan korkup yemek yemek istememesi asıl sorundur. Ama buradaki insanların asıl isteği iştahlarını açmak, kilo almak. Yani dediğinizden çok farklı durum. Ayrıca bu hastalık ölümcül sonuçlar bile doğurabiliyor, insanları boş yere tedirgin etmeyelim. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Wallahi resmen içimi okudunuz ne kadar güzel we dogru yazmıssınız. Çok tsk ediorum düsüncelerinizi yazdıgınız icin.

canim kilom normal degil zayif duruyorum 55 olsam iyi,
diger konuda haklisin kesin bi saglik sorunu cikacak boyle giderse

boyum 173 kilomsa 48 50 arasında gidip geliyor..
sizce kilo almalı mıyım?

5-6 kilo alsan çok güzel olur

tabiki şekerim kilo alınca göğüste dolgun olur mesela ben zayıfladım göğüslerimde gitti bu durumda ve annemdeden de duymuştum bu kelimeyi insan kilo verince göğüsleri küçülürmüş

aayy çok mutlu oldum yani kilo alırsam büyür diye

ya kızlar. 1.68 boyum 47 kıloyum 50yı goremedım yaa 55 olmak ıstıyorum nasıl yicez biz ya..:S walla cok buyuk sorunum bu dugunum war yaza gelınlık bulamıyorum

ya kızlar. 1.68 boyum 47 kıloyum 50yı goremedım yaa 55 olmak ıstıyorum nasıl yicez biz ya..:S walla cok buyuk sorunum bu dugunum war yaza gelınlık bulamıyorum

gelinlik kolay beden olculerine gore daraltirlar merak etme ben evlendigimde 46 filandim galiba bende 55 olmak istiyorum,
bol bol ekmek yemeye calisiyorum:26:

Bugün 2 ekmek yedim Bakalım hedefime ulaşabilecek miyim... Bol kilolu günler

boyum 1.57 kilom 43. şimdiye kadar 43 ün üzerine hiç cıkmadım. ramazanda 39 a kadar düşmüstüm. ama son 1 aydır sabahları ballı süt icip işe gidiyorum orada da poğaca filan atıstırıyorum. ben faydasını gördüm :))

etrafımdaki herkesin bana yee yee kilo al biraz demesinden ben de bıktım artık.belki biraz onun etkisinden midir yoksa benim inatçı oluşumdan mıdır nedir bilmem daha da kesiliyor iştahım
garip gelebilir ama ben bazen kahvaltıda ekmek bile yiyemiyorum.:26:
gün içinde yediğim ekmek dilimi sayısı genelde 3ü geçmiyor.onun da kızarmış olması gerek.akşam yemeğinde pilav ya da makarna varsa diğer yemekle karıştırıp yiyorum bir tabak olarak.
ama bi paket çikolata yerim üstüne tatlı yerim onlarda sorun yok.
onun haricinde sadece titrememek ve hasta olmamak için mideme tıkıştırıyorum o kadar.
dokto en az 3 4 kiloyla başlamamız gerek demişti iğne verdi sanırım b vitaminiydi,kalçamı öylesine yaktı ki,bi tane yaptırıp bıraktım.
neyse artık çocuk yapınca yine biraz dolar kemiklerim etle artık,zamanı gelince.

bendee varım :) boyum 1.60 kilom 44 çok iştahsızım,başım ağırmasa hiç yemek yemiycem nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…