Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 50 istiyorum ama olamıyorum 1 yıldır:26:
balık etı sewıon sen bellı:86:
kiz zayifken giydigin kiyafet bile yakismiyor
çok güldüm aynen öyle tweety valla katılıyrum sana..balık etli olmak iyidr olamayanlrda avr hava yapam bize cindy şimdi burda:)
kızlar bende gecen yaz 48 kiloydum boyum 1 75 düşünün ben her sabah aç karnına 3 4 tane hurma yedim 1 saat sonra kahvaltı yapıyodum iştahım açıldı size tavsiyem ceviz kuru incir fındık kuru üzüm(aralarda) aksam 1 kaşık pekmez hem yararlı hemde acayip kilo aldırıyo şuanda 62 yada 63 kiloyum değişiyo ben aralarda incir vs yiyerek öğünlerde mutlaka meyve suyu içerek aldım yıllardır zayıftım bende işe yaradı umarım sizede faydası olur
kiz zayifken giydigin kiyafet bile yakismiyor
kızlar ben diyetisyene gidip planlı programlı kilo almak istiyorum. bi ölçsün tartsın bakalım, neyim eksik? protein mi alayım karbonhidrat mı?
ama direk diyetisyene çıkılmıyomuş. önce başka bi bölüme çıkıyomuşsun, o seni diyetisyene yönlendiriyomuş. önce hangi bölüme çıkmalıyım :44:
hımm anladım tatlım sağol =)once ic hastaliklari yani dahiliye bolumune gorunmelisin. fiziksel bir hastaligin yoksa ve hala kilo alamiyorsan o seni diyetisyene yonlendirir
hiç o kadar uğraşma o dedğini sağlık ocaklarındada yapılıyor kan tahlili iste neyin eksik neyin fazla hepsi çıkıyor hangi vitamin eksikliği varsa zaten ilaç yazar bence yinede sen bilirsin
Ay ben baktırdım yag oranıma 15 kilo yağ eksiği çıktı Allahmm dünya basıma yıkıldı resmenn:26:ewet sekerim yağ oranına baktırcaksan tabi o ayrı bir mesele
Boyum 1.78 kilom 37-38 arası falan işte. Ama ben 2 sene önce 58-60 kilo falandım yani normaldim cok güzeldi midemden rahatszlık gecirdim 2 sene icerisinde bu kilolara kadar düstüm. Doğustan degil yani benimkiboşver ne demişler kemiklerin sağolsun kaç kilosun ve kaç kilo olmak amacın
Boyum 1.78 kilom 37-38 arası falan işte. Ama ben 2 sene önce 58-60 kilo falandım yani normaldim cok güzeldi midemden rahatszlık gecirdim 2 sene icerisinde bu kilolara kadar düstüm. Doğustan degil yani benimki
Anoreksik mi yok yaw sacmalama :) midemde ülser wardı o yuzden böyle oldum. Doktorlar sadece yemek yemeye kaldı işin diyor yani kısacası yemek yemeyle düzelicem1.78 boya 38 kilo olmak ne demek yaa çok ağır anoreksiksin sen
burdan çözüm arama doktora git hemen :26:
bende 55 olmak istiyorum...katılıyorum kesinlikle doğru ne giysem sanki yakışmıyor kendimi rahat hissetmıyorum bu kiloda fazla kiloda iyi değil sabit olmak istiyorum 55
Boyum 1.78 kilom 37-38 arası falan işte. Ama ben 2 sene önce 58-60 kilo falandım yani normaldim cok güzeldi midemden rahatszlık gecirdim 2 sene icerisinde bu kilolara kadar düstüm. Doğustan degil yani benimki
inş cnm cok tsk ederimm 300-400 gr almısım heralde gr olsada kilo kilodur yani :)) yarında diyetisyenle randewum war hadi ins :) bnm istah sorunum yok zaten ben bi tencere makarna yada iskender üzerine künefe falan yiyebilen bi insanım sadece psikolojik olarak yiyemiodum onu atlattım sayılır eski kiloma kawusurum ins bi an öncebende 55 olmak istiyorum...
cnm cok gecmis olsun...ama cok zayifsin ya kilon normal degil yemek ye o zaman biraz yemeye calis ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)