• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

kızlar bende gecen yaz 48 kiloydum boyum 1 75 düşünün ben her sabah aç karnına 3 4 tane hurma yedim 1 saat sonra kahvaltı yapıyodum iştahım açıldı size tavsiyem ceviz kuru incir fındık kuru üzüm(aralarda) aksam 1 kaşık pekmez hem yararlı hemde acayip kilo aldırıyo şuanda 62 yada 63 kiloyum değişiyo ben aralarda incir vs yiyerek öğünlerde mutlaka meyve suyu içerek aldım yıllardır zayıftım bende işe yaradı umarım sizede faydası olur

Uyku düzeni + 3 öğün yemek... çözüm tamamen bu :)) benim için + sigara :)
evet gercekten erken kalktigim zamanlar asiri yiyiorum ama bu saatte uyuyup erken kalkmak mumkun mu D: :D
kızlar bende gecen yaz 48 kiloydum boyum 1 75 düşünün ben her sabah aç karnına 3 4 tane hurma yedim 1 saat sonra kahvaltı yapıyodum iştahım açıldı size tavsiyem ceviz kuru incir fındık kuru üzüm(aralarda) aksam 1 kaşık pekmez hem yararlı hemde acayip kilo aldırıyo şuanda 62 yada 63 kiloyum değişiyo ben aralarda incir vs yiyerek öğünlerde mutlaka meyve suyu içerek aldım yıllardır zayıftım bende işe yaradı umarım sizede faydası olur

pekmez faydali oldugunu biliyorum ama iste tadi cok tatli aldim iki kavanoz oyle duruyor aslinda kendimi zorlasamda yesem keske ya,
meyve suyu aldiriyorsa icerim bundan sonra gazoz kola felan icerim genelde sen bayagi almissin ya ah bende alsam :27:

bende pekmezi denemiştim bir süre, ama içim bulanıyordu bir kaşık bile olsa.. sonra sütle denedim, sütle etkileşim yapıyormuş vitamini giiyormuş diye okudum.. yazdıklarınla aram hiç değil, tatlı olarak sadece çikolata seviyorum.. zorla yemek lazım kuru üzüm ve hurmayı denicem teşekkürler :))

gazoz falanda şekerli aldırıyodur ama meyvesuyu yararlı olduğu için daha çok tercih ediyorum evet ben baya aldım :) benimde aram çok iyi değildi kuru üzüm falan ama cebime bile koyuyodum okadar çok istiyodum kilo almayı. süt kilo aldırmayı engelliyomuş ibrahim saraçoğlu söylüyodu süt, günde iki bardaktan fazla çay vs sitesinde yazıyo umarım sizde alırsınz ama hurmayı deneyin kesin başarılar :)

evet gercekten erken kalktigim zamanlar asiri yiyiorum ama bu saatte uyuyup erken kalkmak mumkun mu D: :D

pekmez faydali oldugunu biliyorum ama iste tadi cok tatli aldim iki kavanoz oyle duruyor aslinda kendimi zorlasamda yesem keske ya,
meyve suyu aldiriyorsa icerim bundan sonra gazoz kola felan icerim genelde sen bayagi almissin ya ah bende alsam :27:

Kilon gayet iyiymiş sankii banamı öyle geldi...
Ben 170 boyum 47 kiloyum ben diyorum 55 olsam yeter..
Şu an zayıfım ama 55 de 38 bedene çıkarım..
B u arada varmı bi gelişme ..
Varsa bende katılıyım aranıza kilo almak istiyorummmm :5:

unutmadan kahvaltıda akşam yemeğinde pişmiş domates yiyebilirsin kızarmış ekmek ve uno nun tam tahıllı ekmeği hem faydalı hem kalorisi yüksek tost yapabilirsinz ve kahvaltıda yenen peynir bi dilim peynir et le aynı seviyedeymiş ben kaşar çok yiyodum ve yoğurt yerseniz yemeğe başlamadan önce tokluk hissi verdiği için yemek az yersiniz aklıma geldikçe yazarım :)

gazoz falanda şekerli aldırıyodur ama meyvesuyu yararlı olduğu için daha çok tercih ediyorum evet ben baya aldım :) benimde aram çok iyi değildi kuru üzüm falan ama cebime bile koyuyodum okadar çok istiyodum kilo almayı. süt kilo aldırmayı engelliyomuş ibrahim saraçoğlu söylüyodu süt, günde iki bardaktan fazla çay vs sitesinde yazıyo umarım sizde alırsınz ama hurmayı deneyin kesin başarılar :)
meyve suyuda icerim portakal suyu falan,ben eskiden cok sut iciyordum ya halada icerim belkide bu yuzdendir kilo almamam tabi yemiyorumda :1:
Kilon gayet iyiymiş sankii banamı öyle geldi...
Ben 170 boyum 47 kiloyum ben diyorum 55 olsam yeter..
Şu an zayıfım ama 55 de 38 bedene çıkarım..
B u arada varmı bi gelişme ..
Varsa bende katılıyım aranıza kilo almak istiyorummmm :5:
yok ya neresi iyi zayifim,biraz daha etli butlu olsam daha iyi olacak :26:
unutmadan kahvaltıda akşam yemeğinde pişmiş domates yiyebilirsin kızarmış ekmek ve uno nun tam tahıllı ekmeği hem faydalı hem kalorisi yüksek tost yapabilirsinz ve kahvaltıda yenen peynir bi dilim peynir et le aynı seviyedeymiş ben kaşar çok yiyodum ve yoğurt yerseniz yemeğe başlamadan önce tokluk hissi verdiği için yemek az yersiniz aklıma geldikçe yazarım :)
bilgiler icin tessekurler canim :38:

katil canim :3:
benimde boyum 1.61 kilom 49
55 olsam iyi ama nerdee,bu sene klasik bir takim aldim bol oldu yaptirdim ama yinede uzerimde cuval gibiydi :1:
ben halimden hic memnun degilim,ama dogru duzgunde yemiyorum ki yesem kilo alirim herhalde :D
burger kingtekilerden 10 tanede yesen onlar kilo yapmaz onlar karni tok tutuyor,bende seviyorum hamburger ama acikcasi burda birseyler okudum sonra icim almamaya basladi ama yinede arada bir gidip cheesburger felan yerim...ekmek bu aralar yemeye basladim normalde hic yemezdim bi yerde ekmegin kilo yaptigini okudum yemeye calisiyorum bakalim INSALLAH aliriz kilo ya,
evlendikten sonra alirsin diyorlardi hani nerde :D :D

bence de canım. bunun tek çözümü doğru düzgün yemek yemek
bunu yapmadığımız için kilolar gelmiyo. :50:

43 kgyim ben :2:

kemik suyu içiyorum, belki kilo alırım diye... 50 olsam keşke

ya da 53, keşke 54

ben ve hayallerim işte:103:

slmm arkadaşlar ben 155 boylarındayım kilom 50 kilo almak istiyorum alamıyorum yemem çok iyi ama bebek emziriyorum onunda etkisi olabilir bide kansızlık var tabi 55 olsam bana çok yakışıyor kendimi rahat hissettiğim kilo bi defa 55 olmuştum ewlenmeden önce zayıfladım doğumda52 başladı 58le bitti şimdi 50 kilom ve eşim kilo almamı istiyor zayıflayınca surattan gidiyor benim ne kalça kaldı acil kilo almam şart oldu gece yiyip yatıyorum :))

Bende kilo almak istiyorum ama yiyipte alamıyanlardanım :43::43:

ben yemeyip kilo alamayanlardanim :1:

slmm arkadaşlar ben 155 boylarındayım kilom 50 kilo almak istiyorum alamıyorum yemem çok iyi ama bebek emziriyorum onunda etkisi olabilir bide kansızlık var tabi 55 olsam bana çok yakışıyor kendimi rahat hissettiğim kilo bi defa 55 olmuştum ewlenmeden önce zayıfladım doğumda52 başladı 58le bitti şimdi 50 kilom ve eşim kilo almamı istiyor zayıflayınca surattan gidiyor benim ne kalça kaldı acil kilo almam şart oldu gece yiyip yatıyorum :))

canim bence boyuna gore senin kilon iyi gibi ya :26:

Back