• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

O kadar yiyebilsem bende alırım :( Kendini zorluyomusun? Yoksa iştahın mı çok açık ? Ben çok iştahsızım zorluyorum ama yiyemiyorum :43::43:

bazen zorluorum bazende istahım acık oluo.. Ama tatlı ws. istahı acıo.. Zaten ben dogustan zayf olan bi insan degildm sonradan kilo werdim hic bisey yemiodum falan.. Simdi cok öğünlü we bol bol yiorum kilo almaya basladım iste..

Herkese selamlar,kizlar bende kizken 70 kiloydum boyum 1.68 evlenirken 63'tum sonra 50 kiloya bir dustum 10 yil hic alamadim sadece hamileliklerimde aldim dogumdan bir hafta sonra eski halime geri donuyordum.Sonra dogum kontrol hapi aldiriyor diye ona basladim 55 oldum(oyle garip ki aksama kadar yiyorum kilo aliyorum ertesi sabah kalkiyorum eski kilomdayim) Bende troid cikmisti ondan zannetmistim ama benimki kilo aldiran troidmis dr bile sasirdi zayifligima. 35 yasindayim ama zayif oldugum icin gorenler 20-25 arasi saniyolar(aslinda guzel oluyo boylede)gecen yaz gaz sikayetleri ve karin agrisiyla dr'a gittim endoskopi ve kolonoskopi yapildi ve bagirsaklarda Gluten alerjisi cikti yani colyak hastaligi ( glutenli yiyecekler yediginiz zmn yediklerinizin sadece %30 vucuda yariyormus. Yani yillardir kilo alamamin sebebi buymus. Simdi 4. Bebegimi bekliyorum dogum yaptiktan sonra gene 55 olurum. Simdi Gluten diyetine basliycam eger dikat edersem kilo alabilirmisim saglik acisindan da mecburum zaten. Size tavsiyem oncelikle kilo alamamanizin sebeplerini iyi arastirin ona gore hareket edin arkadaslar.
Eskilerin bir lafiyla msjimi bitireyim "Bir dirhem et bin ayibi ortermis":)))

kilo almak ısteyen arkadaşlar eğer sigara içiyorsanız unutun gitsin
ben icmiyorummmm:2::3::3::3::3::3:
Herkese selamlar,kizlar bende kizken 70 kiloydum boyum 1.68 evlenirken 63'tum sonra 50 kiloya bir dustum 10 yil hic alamadim sadece hamileliklerimde aldim dogumdan bir hafta sonra eski halime geri donuyordum.Sonra dogum kontrol hapi aldiriyor diye ona basladim 55 oldum(oyle garip ki aksama kadar yiyorum kilo aliyorum ertesi sabah kalkiyorum eski kilomdayim) Bende troid cikmisti ondan zannetmistim ama benimki kilo aldiran troidmis dr bile sasirdi zayifligima. 35 yasindayim ama zayif oldugum icin gorenler 20-25 arasi saniyolar(aslinda guzel oluyo boylede)gecen yaz gaz sikayetleri ve karin agrisiyla dr'a gittim endoskopi ve kolonoskopi yapildi ve bagirsaklarda Gluten alerjisi cikti yani colyak hastaligi ( glutenli yiyecekler yediginiz zmn yediklerinizin sadece %30 vucuda yariyormus. Yani yillardir kilo alamamin sebebi buymus. Simdi 4. Bebegimi bekliyorum dogum yaptiktan sonra gene 55 olurum. Simdi Gluten diyetine basliycam eger dikat edersem kilo alabilirmisim saglik acisindan da mecburum zaten. Size tavsiyem oncelikle kilo alamamanizin sebeplerini iyi arastirin ona gore hareket edin arkadaslar.
Eskilerin bir lafiyla msjimi bitireyim "Bir dirhem et bin ayibi ortermis":)))

verdigin bilgiler icin tessekurler canim,ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:darisi basimaaa:1:

bede kilo almak istiyorum boyum 1.63 50 kiloyum bene 55 olmak istiyorum.yüzüm çoktu resmen gözlerimin altı iyice karardı.ben de akşama kadar evdeyim ve hiçbirşey yemiyorum.tek başına olunca olmuyo.eşimde sürekli kilo al kılo al yemek ye deyip duruyo.bi de esmerim ben hep yuzumden veriyorum kıloyu:((kaşık kadar yuzun var diyor herkes:P

verdigin bilgiler icin tessekurler canim,ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:darisi basimaaa:1:[/QUOTE]

Estagfirullah cnm ne demek:)Amiiiinnn bebek bekleyen herkesi ins. Rabbim dusunen isteyen tum arkadaslarada en yakin ve hayirli zamanda nasip etsin ins.

Kısçeler sizin gibi olanları yiyesim geliyorr :9:
inşallah bendeki kilolar size gelir löp löp olur :51:
ufff keşke bu topiğe uğramasaydım daha çok moralim bozuldu:29:
Seviyorum sizleri :54:

ha bu arada her daim yanınızda nutelle olsun birde tatlı kaşığı her aynaya baktığınızda bir kaşık yerseniz yağ kalori ve et fazlalığı olarak size döner :5:
test edilip onaylandı :ssz:

Kısçeler sizin gibi olanları yiyesim geliyorr :9:
inşallah bendeki kilolar size gelir löp löp olur :51:
ufff keşke bu topiğe uğramasaydım daha çok moralim bozuldu:29:
Seviyorum sizleri :54:

ha bu arada her daim yanınızda nutelle olsun birde tatlı kaşığı her aynaya baktığınızda bir kaşık yerseniz yağ kalori ve et fazlalığı olarak size döner :5:
test edilip onaylandı :ssz:

verdigin bilgiler icin cok tessekurler...
INSALLAH aliriz löp löp:9:

Ben de kilo almaya çalışıyorum. sizin kilolarınız iyi. ben nerdeyse yokum :1: benim boyum 1.67 en son 42 kiloydum. uzun zamandır tartı bozuk tartılamıyorum 2-3 ay oldu. yarın gidip bir tane alcm. bugün gittim eczaneden balık yağı aldım. hedefim 15 günde en az 2-3 kilo. kilo alma yarışmasının günceli de yok ki biraz hırs yapalım :22:

Bende kilo alamıyorum yaa
aslında çok sağlam yiyorum :56: hiç durmuyorum ama stresten olsa gerek sürekli kilo kaybediyorum
Tiroid testi yaptırdım gittim
Hİç bir şey çıkmadı

Bi ara kilo almıştım bi dönem 60 kiloyla gittim sonra tekrar verdim 55 in üzerine çıkamıyorum şimdide
Kıyafetlerim üzerime yakışmıyorrrrrrrrr

Ya kilo almam lazım yada KIYAFET :52: :52:

pekmez filan yiyorum ama yuk :23:

Ben kıyafetlerimi netten alıyorum genelde. azcık büyük olanları da iade etmedim gaz versin diye de dolabımın bir köşesinde bekliyorlar. :9:

ben de istiyorum kilo alamıyorum son 5 yıldır 45 kiloyum poff :(( yardım edin :((

Back