• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

boyum 1.78 kilom 37-38 arası falan işte. Ama ben 2 sene önce 58-60 kilo falandım yani normaldim cok güzeldi midemden rahatszlık gecirdim 2 sene icerisinde bu kilolara kadar düstüm. Doğustan degil yani benimki

olabilir canım herşeyin başı sağlık ben bilirim miğde ağrısını yaşamasamda annem miğdesinden rahatsız dün yine hastanelik olmuş serum takmışlar senelerdir çekiyor.ilk önce sağlık ondan sonra kilo alınır problem mi sanki

olabilir canım herşeyin başı sağlık ben bilirim miğde ağrısını yaşamasamda annem miğdesinden rahatsız dün yine hastanelik olmuş serum takmışlar senelerdir çekiyor.ilk önce sağlık ondan sonra kilo alınır problem mi sanki

geçmiş olsun :// Tabi cnm herseyin başı saglık suan iim sükür yemeklerimi cok cok yiorum midem acayip genişledi :)

hımm sevindim buna bende yiyorum ama kilo alamıyorum ama bebek emziriyorum ondan olabilir sigara içiyordum sigarayıda bıraktım yinede kilo alamıyorum ben yaaaaaaa

hımm sevindim buna bende yiyorum ama kilo alamıyorum ama bebek emziriyorum ondan olabilir sigara içiyordum sigarayıda bıraktım yinede kilo alamıyorum ben yaaaaaaa

Cok zor kilo almak yaa herkese kolay we zewkli gelio ama zor gerçekten.. Zorlicaksın yemeye baska caresi olmuo. Miden ne kadar agrısada bol bol yiceksin ben öyle yapıorum

Inan şimdi yarım ekmek bitirdim gece yatmadan yiyorum bi ilerleme yok kaynanam diyorki heves ettiğin şeye bak ama bana yakışmıyo kendimi rahatsız hissediyorum bide ben zayıflıyım direk surat gidiyor ayyy çığlık atmak geldi içimden :)))

Inan şimdi yarım ekmek bitirdim gece yatmadan yiyorum bi ilerleme yok kaynanam diyorki heves ettiğin şeye bak ama bana yakışmıyo kendimi rahatsız hissediyorum bide ben zayıflıyım direk surat gidiyor ayyy çığlık atmak geldi içimden :)))

aynen yaa bende eski kiloma ulasmak icin cabalıorum insan kendini nasıl mutlu we güzel hissediosa öyle olmuo :) sen bol bol ye elbet zamanla olur.. Sabır işi biraz da

farkındayım aman ne yapalım elbet bir gün olur şekerim herşeyin başı sağlık

aynen cnm.. Hİç stres yapmaya gerek yok bana stres yaramıo zaten hemen zayıflıorum bişeye üzülüyüm kafayı takayım hooopp iştahım kesilio.. O yüzden rahat olmalıyız.. Tabi cok da salmamak gerek kendimizi az da olsa zorlicaz baska caresi yok:16:

valla bende öyleyim stresli olayım açken birden boğazım düyümleniyor benim boyum kısa belki boyuma göre kilom iyi ama zayıfladığım için direk surat gitti 55 kilodayken bana yakışıyordu tabi pantolonlarım da olmuyo giydiğim yakışmıyor kısacası napalım ama iştahta acılma farkediyorum

valla bende öyleyim stresli olayım açken birden boğazım düyümleniyor benim boyum kısa belki boyuma göre kilom iyi ama zayıfladığım için direk surat gitti 55 kilodayken bana yakışıyordu tabi pantolonlarım da olmuyo giydiğim yakışmıyor kısacası napalım ama iştahta acılma farkediyorum

Oh oh sewindim :16: Walla benim boyum uzun oldugu icin cöp gibi duruorum :)

gece ye yatmadan yarım saat önce tabi miğden agrımazsa yiye yiye her gün aynı saatte acıkmaya başladım ben :) sende öyle yap işe yarar ben yesem ne fayda gece sabaha kadar bebek emziriyorum bazı arkadaşlarım var onlarda emziriyorlar bi gör etli butlular bide kendime bakıyorum :)

walla 3 ögün yemeğimi yedim. Kahwaltıda yumurta bazen omlet olarak bazen haslama,ekmek,reçel,peynir,domates salatalık eksik etmedim.. Öğlen yemeğimi kuvvetli yedim ewde yedigim zamanlar gözleme,et,pilav,makarna ws yedim dısardan yedigim zaman kusbasılı pide hamburger pizza ws yedim aksam yemegimide sebze türü şeler yedim sulu yemek yani bunun yanında ara ögünlerde sürekli tatlı pasta cikolata kurabiye ws tükettim aksam saat 10 gibide son olarak meywe yedim 2-3 porsiyon.. Ama pasta we tatlıyı cok tükettim:) Bu arada o aldıgım kiloda kas olarak almısım yani saglıklı almısım:9:

walla 3 ögün yemeğimi yedim. Kahwaltıda yumurta bazen omlet olarak bazen haslama,ekmek,reçel,peynir,domates salatalık eksik etmedim.. Öğlen yemeğimi kuvvetli yedim ewde yedigim zamanlar gözleme,et,pilav,makarna ws yedim dısardan yedigim zaman kusbasılı pide hamburger pizza ws yedim aksam yemegimide sebze türü şeler yedim sulu yemek yani bunun yanında ara ögünlerde sürekli tatlı pasta cikolata kurabiye ws tükettim aksam saat 10 gibide son olarak meywe yedim 2-3 porsiyon.. Ama pasta we tatlıyı cok tükettim:) Bu arada o aldıgım kiloda kas olarak almısım yani saglıklı almısım:9:

ha birde bol bol karbonhidrat yedim yani patates ekmek yufka ws. Ekmek yemek işe yarıyor yada ekmek türü seler haberinizo olsun :3:

ha birde bol bol karbonhidrat yedim yani patates ekmek yufka ws. Ekmek yemek işe yarıyor yada ekmek türü seler haberinizo olsun :3:

oo canim sen bol bol yemek yiyormussun,bende oyle yesem kesin kilo alirim ya,,,
ekmek gercekten kiloo aldiriyor ya :23:

tsk ederimm ins sadece yiceksiniz kızlar bol bol yyin ara ögünlerdede pasta tatlı kek kurabiye yiyin :) benim faworilerim tiramisu künefe :9:

O kadar yiyebilsem bende alırım :( Kendini zorluyomusun? Yoksa iştahın mı çok açık ? Ben çok iştahsızım zorluyorum ama yiyemiyorum :43::43:

Back