arkadaşlar ben helva ile 5 kilo almıştım ama içim dışım helva oldu
çevremdeki insanlar doğum kontrol hapı kullandıkları için hep kilo almışlar
bende yarın alıp deneyeceğim acaba kullanıpta kilo alan varmı çünkü ben daha önce hiç kullanmadım
mesela ben bugün sabah 11-12 gibi menemen 3 dilim ekmek peynir recel cay salatalık falan yedim aksam 4.30 gibide mcdonaldsta bigmac menüü yedim bi yarım saat öncede yarım bazlamadan nutellalı we peynirli tost yedim cayla.. sizce az mı :26:
ay ben o kadarini yesem patlarim herhalde sen yemeye devam et MASSALLAH darisi basimiza
ay ins daha yeni yemeye basladım simdi erken kalkıorum artık daha düzenli yiorumay ben o kadarini yesem patlarim herhalde sen yemeye devam et MASSALLAH darisi basimiza
ay ins daha yeni yemeye basladım simdi erken kalkıorum artık daha düzenli yiorumbide ekmek dilimleride fark edio heralde ya mesela bi kalın dilim war bi ince dilim ekmek war sizinki ne kadar oluo
ben de bu kadar az şey yesem doymam valla :))
işte yiyorum diyorsunuz ama aslında çok az yiyorsunuz bu yüzden kilo almıyorsunuz
kilo almanın tek yolu yemek yemek yemek
(herkes için dedim)
bende bugün erken kalktım ama erken kalkınca gün icinde dha az yedim farkettm bana erken kalkmak yaramıocanim senin yeme durumun iyi ben cok gec kalkiyorum sabahlari erken uyansam kesin bende yerim gun icinde sadece 1 ögün yiyorum desem yalan olmaz yani,birde yatmadan once yemeye calisiyorumm aslinda bol bol ekmek yemek lazim esas kiloyu ekmek yapiyor
bende bugün erken kalktım ama erken kalkınca gün icinde dha az yedim farkettm bana erken kalkmak yaramıobence sen benim gib yap ben öle yapıorum 11-12 gibi saglam bol malzemeli kahwaltı yapıorum 5 gibi falanda aksam yemegi bide 8-9 gibi ekmek arası :)
canim cok haklisin,ben cok az yemek yiyorum esas neden bu ama istahim yok aslinda var ama kalkip hazirlamaya useniyorum e birde yanliz yemekte olmuyor yani
ben de tek yemeyi hiç sevmem tiviticim haklısın:))
b vitamini folik asit filan kullan
b vitamini iştah açıyor hem de zararı yok nasılsa :)
kızlar ben de aranıza katılabilir miyim
aslında ben halimden memnundum. boy:167 kilo:50 :116:
ta kii kendime klasik kıyafetler bakana kadar
36 bedenler bol geliyo, 34 beden de pek bulunmuyo
bi de halimden annemle sevgilim pek hoşnut değil
ben iskenderinden kadayıfına kadar ağır kalorili şeyleri yerim; ama az az sık sık derler ya öyle
bu bende anlamadan alışkanlık oldu. acıkıyorum, ama 1 lokma yediğim gibi doyuyorum, ya da bana öyle geliyo, zorlayamıyorum da kendimi çünkü bu sefer de midem bulanıyo :120:
sevgilimle haftada 2-3 kere burger kingteyiz. hamburgeri çok severim. ama dediğim gibi en küçüğünden alırım, hamburgerin son lokmasını sevgilimin ağzına tıkıştırırım
babam ekmeği resmen gagalıyosun diyo
ayy nolcak bu halim bilmiyorum
selam arkadaslar ben kilo almak istiyorum,
benim gibi kilo almak isteyen arkadaslar varsa,
bu topikte bir birimizi motive edip gün icinde birbirimize yemek yedirmeyi saglayalim...
hem yemek hem muhabbet INSALLAH löp löp aliriz kilolari...
ne dersiniz
bende kendimi bildim bileli zayıfım boyum 1.65 kilom 46... ne yersem yeyim kilo alamıyorum çokta iştahım yok.. sen sigara kullanıyor musun? genelde bırakınca alınıyor deniyor, ama ben bırakamıyorum malesef
hayir canim sigara icmiyorum ya bide icseydim iyice kuru kemik kalirdim
hımmm o zaman tamamen yemekle alakalı... bende sabaha kadar oturu öğlen kalkarım çoğu zaman 1 öğünle geçiririm günümü.. üstüne kahve ve sigara.. kuru kemiğim zaten :)))
bende aynen aksama kadar uyurum sonra bir ogun yiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?