• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

ben 36 bedenim ama 34 olmak istiyorum innnncecik olmak istiyorum cok sanslisiniz kizlar yaa:) bu sansi benim gibi olunca anlicaksiniz :((

Şekerim tweety ben sana vereyim benim basenlerden totodan :1:
Nasıl özeniyorum sana bilsen şuan :1: Bende 5 kilo versem ideal olacak.Benden gitsin sana gelsin kilocuklar inşallah. :54:

herkese iyi akşamlar en aranıza yeni katıldım uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum
Allah razı olsun herkesten çok faydalandım siteden
bende belki birilerine yardımım dokunur diye üye olamda bende bildiklerimi yazam dedim
öncelikle ende kendimi bildim bileli kilo problemi ile uğrasıyorum çevremdeki
insanlar hep çok zayıfsın sıskasın diyorlardı
ama herkes artık kilo aldığımı güzelleştiğimi söylüyor

şu anda oyum 1.70 ve 60 kiloyum tabbi hala zayıf görünüyorum.
55 kilo idim 1 ay öncesine kadar 1 ayda 5 kilo aldım hatta 3 haftada aldım
bunuda günde 1 paket tahin helvası yiyerek yaptım.
1 paket 500gram lıklardan hergün yedim 1 paket yaklaşık 1700 cal. felandı ve hemen kilo
almaya başladım normlde hiç kilo alamayan ben artık alıyorum.normal zamanda hiç yemek yemeyen bir insanım nerde ise
çok sevdiğim yemek olursa yerdim
herkese öneririm helva yı
arıca bazı arkadaşlar da yüzden kilo almk istemişler bende bunun için bol bol sarımsak yiyorum
sarımsaktan nefret ettiğim için diş diş yutuyorum sabah 5, akşam 5 diş şu sıralar helva yemeyi bıraktım ama yinede kilo vermemek için
dikkat ediyorum yemeklerime su anda 1 haftadır felan kilom aynı sayılır 100- 200 gram geliyor gidiyor ama herkes yanaklarımın dolduğunu söylüyor az da olsa tabbi bunu sanırım sarmısağa borçluyum
iraz uzun oldu ama umarım anlatabildim
herkese iyi kilo almalar

herkese iyi akşamlar en aranıza yeni katıldım uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum
Allah razı olsun herkesten çok faydalandım siteden
bende belki birilerine yardımım dokunur diye üye olamda bende bildiklerimi yazam dedim
öncelikle ende kendimi bildim bileli kilo problemi ile uğrasıyorum çevremdeki
insanlar hep çok zayıfsın sıskasın diyorlardı
ama herkes artık kilo aldığımı güzelleştiğimi söylüyor

şu anda oyum 1.70 ve 60 kiloyum tabbi hala zayıf görünüyorum.
55 kilo idim 1 ay öncesine kadar 1 ayda 5 kilo aldım hatta 3 haftada aldım
bunuda günde 1 paket tahin helvası yiyerek yaptım.
1 paket 500gram lıklardan hergün yedim 1 paket yaklaşık 1700 cal. felandı ve hemen kilo
almaya başladım normlde hiç kilo alamayan ben artık alıyorum.normal zamanda hiç yemek yemeyen bir insanım nerde ise
çok sevdiğim yemek olursa yerdim
herkese öneririm helva yı
arıca bazı arkadaşlar da yüzden kilo almk istemişler bende bunun için bol bol sarımsak yiyorum
sarımsaktan nefret ettiğim için diş diş yutuyorum sabah 5, akşam 5 diş şu sıralar helva yemeyi bıraktım ama yinede kilo vermemek için
dikkat ediyorum yemeklerime su anda 1 haftadır felan kilom aynı sayılır 100- 200 gram geliyor gidiyor ama herkes yanaklarımın dolduğunu söylüyor az da olsa tabbi bunu sanırım sarmısağa borçluyum
iraz uzun oldu ama umarım anlatabildim
herkese iyi kilo almalar
canim bilgilerin icin tessekur ederim,
helva sekerli falan ya dogrudur kilo yapiyordur ama sarimsagi hic duymadim koku falan yapmiyormu:44::44:

canım eğer çiğnersem yapıyor ama çiğnemiyorum direk yutuyorum sonra dişlerimi fırçalayıp gargara yapıyorum hiç koku olmuyor
başkaları üstünde test ettim koku meselesini :)

tweetim evli misin sen
hep gece giriyon kıs kocişin bişi demiyo mu
ev hanımı mısın
benim de boy 1.65 kilo da 50-51 arası değişiyo
ben de 55 falan olayım diyorum ama yok habire kilo veriyorum
yüzüm çok zayıf benim yaa acaba ben de sarımsak yutmayı mı denesem:27:
bazen de böyle iyi diyorum ne bileyim yaa:31:
ben çok iyi ve fazla yiyorum ama yok alamıyorum

tweetim evli misin sen
hep gece giriyon kıs kocişin bişi demiyo mu
ev hanımı mısın
benim de boy 1.65 kilo da 50-51 arası değişiyo
ben de 55 falan olayım diyorum ama yok habire kilo veriyorum
yüzüm çok zayıf benim yaa acaba ben de sarımsak yutmayı mı denesem:27:
bazen de böyle iyi diyorum ne bileyim yaa:31:
ben çok iyi ve fazla yiyorum ama yok alamıyorum

simdi sarimsagi butun yutunca bi faydasi olmaz gibi ama yesekte koku yapar bilemedim 2 dis sarimsak yeterliymis yani fazla yemenin bi anlami yokmus:37:

boyum 1,66 kilom 44 ah bir 48 olsam :(( hortlak gibi görünüyorum tül çorabın resmen eni olmuyor memişlerim de zayıf olduğum için küçük off off yardım edin bana :(((( doktor ballı muzlu cevizli karışım yap onu ye dedi her akşam ballı muzlu cevizli karışım yapıp onu yiyorum bu sever de tövbe estafurlah zımba gibi tüm gece ayaktayım yerimde duramıyorum gündüz yesem ders çalışamıyorum söyleyin ne yapayım

boyum 1,66 kilom 44 ah bir 48 olsam :(( hortlak gibi görünüyorum tül çorabın resmen eni olmuyor memişlerim de zayıf olduğum için küçük off off yardım edin bana :(((( doktor ballı muzlu cevizli karışım yap onu ye dedi her akşam ballı muzlu cevizli karışım yapıp onu yiyorum bu sever de tövbe estafurlah zımba gibi tüm gece ayaktayım yerimde duramıyorum gündüz yesem ders çalışamıyorum söyleyin ne yapayım

kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :1::1:
balli muzlu karisimda yiye yiye seker hastasi olma sonra aman dikkat et...
bende burda bebe biskuvisiyle kilo alanlari duydum,1 gun deniyim dedim icine pekmezde koydum ama yiyemedim ya:50:

arkadaşlar daha öncede dediğim gibi helvayı deneyin mutlaka bildiğimiz tahin helvasını çok çok faydasını göreceksiniz
günlük 1500 kalori felandı 500 gramı
ben günde 1 paket yedim ve 3 hafta da 5 kilo aldım şu sıra bıraktım nerde ise 1 ay felan oldu kilom ilk defa gitmedi
bu arada 170 boy 55 idim helvadan sonra 60 kilo oldum hedefim 65
umarım herkes istediği kiloya ulaşır

boyun 1,61 se kilonda gayet iyi bence bende çok zayıfsın sandım yaa:D
ama zayif duruyorum...yani karsidakiler oyle diyor cita gibi bacaklarim :D
arkadaşlar daha öncede dediğim gibi helvayı deneyin mutlaka bildiğimiz tahin helvasını çok çok faydasını göreceksiniz
günlük 1500 kalori felandı 500 gramı
ben günde 1 paket yedim ve 3 hafta da 5 kilo aldım şu sıra bıraktım nerde ise 1 ay felan oldu kilom ilk defa gitmedi
bu arada 170 boy 55 idim helvadan sonra 60 kilo oldum hedefim 65
umarım herkes istediği kiloya ulaşır

su helvayi ben deniyim,sarimsaktan iyidir INSALLAH YA bi 55 olsam offfff :64:

selam arkadaslar ben kilo almak istiyorum,
benim gibi kilo almak isteyen arkadaslar varsa,
bu topikte bir birimizi motive edip gün icinde birbirimize yemek yedirmeyi saglayalim...
hem yemek hem muhabbet INSALLAH löp löp aliriz kilolari...
ne dersiniz :27:
ay bende kilo almak istioorum morale we desteklerinize cook ihtiyacım war :26:

Arkadaşlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim =(( 41 kiloyum ve vejeteryanım o kadar zayıfım ki insanlar bana çocuk gibi vücudun var bu ne hal deyip moralimi bozuyorrlar. Bende artık kilo almak istiyorum her yolu denedim hatta prakten diye bir ilaç var kilo almak isteyenlere kesin sonuç veriyormuş ama ilacın yan etkilerinden dolayı bıraktım =((

arkadaşlar ben helva ile 5 kilo almıştım ama içim dışım helva oldu
çevremdeki insanlar doğum kontrol hapı kullandıkları için hep kilo almışlar
bende yarın alıp deneyeceğim acaba kullanıpta kilo alan varmı çünkü ben daha önce hiç kullanmadım

arkadaşlar ben helva ile 5 kilo almıştım ama içim dışım helva oldu
çevremdeki insanlar doğum kontrol hapı kullandıkları için hep kilo almışlar
bende yarın alıp deneyeceğim acaba kullanıpta kilo alan varmı çünkü ben daha önce hiç kullanmadım
ben bebek dusunuyorum eger onu kullanirsam bebegim olmaz :1:
Ben sadece yüzümden almak istiyorum...var mı çaresi?

bence o bunye meselesi mesela ben kilo alinca yanaklarim falan sisiyor:27:

Back