yok oktay ustanın :)
bakayim bi oktay usta yazinca cikarmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok oktay ustanın :)
bakayim bi oktay usta yazinca cikarmi
sende bize katil boyuna gore sende zayifsinbende kilo almak istyorum boy 1.68 kilo 42 hc 45 üstüne cıkmadım ay kızlar bende almak istıyorum erkek arkdasım zayıfsın etli butlu ol azcık aşkım diyp duruyo oysa yiyorum kilo almıyrm
Ayyy kızlar çıldırdınız mı? Benim boyum 1,68 kilomda 53, ben 2007de yani ünivde 46 kiloydum, herkes çok beğeniyodu, çok zayıfsın kilo al diyende vardı ama yinede o halim çok daha güzeldi incecikkkkk, şimdi balık etliymişim geliyo hiç beğenmiyorum kendimi keşke yine 46 47 fln olsam en azından 48 olsam ne güzel olur:)) boşverin kilo çok güzel bişey değillll kızlar...
katıldım nasıl kilo alıcaz
burda toplanip gece yatmadan bol bol yemek yiyecez
doktora falan gittinmi peki:26:ben yiyorum yiyorum alamıyorum 174- 52 cok cok zayıf durmam ama 3-4 kilo alsam kendimi daha iyi hissedicem ama yemeklede olmuyor
burda toplanip yazisiriztamam o zamn hep yazın bana ama msj fln atın yoksa benm aklıma gelmez yavrm :)
ben senle ayniyim ama hedefim 55aa benim gibi olanlar da varmışş.. kızlar ben düğün haftamda 42 ye düşmüştüm ne kötüydü.. ama şimdi daha iyiyim geçen hafta 49,7 yi gördüm. ilk defa. boyum 160. ama ben çok yiyemem. hemen kalkarım sofradan. gece yatmadan önce canım meyve gibi şeyler çeker. hoşuma giden bişey olmazsa aç yatarım. sabah da çeşit çeşit yemekli rüyalar görürüm. eşim bana diyor sen aç geziyon diye.. ama çok sık yerim hep bişeyler atırtırırm ıvır zıvır..
*neyse ben sizleri gördüm halime şükrettim.. benim hedefim 50 idi..
ne o kiz begenemedinmiAllahım topiğe bak yaaa
doktora falan gittinmi peki:26:
burda toplanip yazisiriz
ben senle ayniyim ama hedefim 55
ne o kiz begenemedinmi
Hee beğenmemişem
bennn çokk beğendimm hayırlı uğurlu olsunnn inşallahh koskocaman olursunn 55 kilooo oll
hatta başlıym şimdiden 1bucukta uyanmış biri olarak kahvaltımı birazdan yapıcamişin garibi hiç aç değilimm