• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

konuyla alakasi yok ama al yazmalimdaki helineee uyuz oluyorummmmmmm:47:

iste bahsettigim sey tamda bu mesela simdi sen bana dedin kalk ye mesela ben gidip yiyecem ve sunu sunu yedim diye yazacagim...
ben yemeye gidince sende gidip yiyeceksin falan...:26:nasil fikir acaba alabilirmiyiz boyle kilo:44:

walla ben yeni yedim menemen ve tost yedim hadi bakalım sıra sende:23:

walla ben yeni yedim menemen ve tost yedim hadi bakalım sıra sende:23:
:27:o zaman ben gideyim birseyler yiyeyim kaybolmayin bi yere:27::27:bu arada yasin kac:26:
:D dıger topiklere bakarken kaybettım bu topiği soonradan yenı sekme actım bıdaha kaybetmıyım dıe :D:52:

aklin fikrin baska topiklerde zaten efferim efferim bu sekmeyi kapatma :27::27:

:27:o zaman ben gideyim birseyler yiyeyim kaybolmayin bi yere:27::27:bu arada yasin kac:26:

aklin fikrin baska topiklerde zaten efferim efferim bu sekmeyi kapatma :27::27:

tamam sende git karnını doyur ardından bı kahve içek :D en çok ne kılo aldırır, ekmek ,şeker? onları yıyelım yemeye calışalım. :56:

tamam sende git karnını doyur ardından bı kahve içek :D en çok ne kılo aldırır, ekmek ,şeker? onları yıyelım yemeye calışalım. :56:

ben cok acikmisim ALLAH NE VERDIYSE yemeyi dusunuyorum...
kilo alalim dedik ama saglikli kilo alalimm bol seker yiyip seker hastasi olmaya gerek yok :34:

ben az once tost yaptım kendıme çay felan. ardından bıde omega 3 ıctım . sımdılık mıde ıyı gıbı ama açıkıyoda gıbıyım. ne yıcem kı :D :56::57:

afiyet olsun git bak dolaba ne bulursan ye :27::27: ay canimi tost istettirdiniz ama yapmaya mecailim yok yoruldum bugun:50:

iyi akşamlar kızlar. Herkes kilo vermeye çalışıyor siz de almaya mı? :)

ıkıdakıkada olur ya tereyag biber salçası dometes kaşar peynırı:)) bıde sallama çay yap pratık :D afıyetle ye:):56::17:

sallama cayi hic sevmem adi ustunde sallama dandikten cay:37:
tost makinem adam gibi bi tost makinesi degil ondan yapmiyacam...
mermicek corbasi iceyim bari:27:

Back