- 3 Kasım 2010
- 1.256
- 28
- 108
saate bir cevap atiyonnn
hemen hemen ayniyiz seninle ufacik tefecikkkk
topiği kahybettim sımdı buldum da ondan :2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saate bir cevap atiyonnn
hemen hemen ayniyiz seninle ufacik tefecikkkk
topiği kahybettim sımdı buldum da ondan :2:
iste bahsettigim sey tamda bu mesela simdi sen bana dedin kalk ye mesela ben gidip yiyecem ve sunu sunu yedim diye yazacagim...
ben yemeye gidince sende gidip yiyeceksin falan...:26:nasil fikir acaba alabilirmiyiz boyle kilo:44:
hadi be ordan takipteyim seni her topikte bir yorumun var
o zaman ben gideyim birseyler yiyeyim kaybolmayin bi yerebu arada yasin kac:26:walla ben yeni yedim menemen ve tost yedim hadi bakalım sıra sende
dıger topiklere bakarken kaybettım bu topiği soonradan yenı sekme actım bıdaha kaybetmıyım dıe
canııımmm topişin ve alıcağın kiloların hayırlı olsun :))
o zaman ben gideyim birseyler yiyeyim kaybolmayin bi yerebu arada yasin kac:26:
o zaman ben gideyim birseyler yiyeyim kaybolmayin bi yerebu arada yasin kac:26:
aklin fikrin baska topiklerde zaten efferim efferim bu sekmeyi kapatma
ilimon kalk sende birseyler yeee haydiii
tamam sende git karnını doyur ardından bı kahve içek en çok ne kılo aldırır, ekmek ,şeker? onları yıyelım yemeye calışalım.
daha 18 18 18 seninki
ben az once tost yaptım kendıme çay felan. ardından bıde omega 3 ıctım . sımdılık mıde ıyı gıbı ama açıkıyoda gıbıyım. ne yıcem kı
afiyet olsun git bak dolaba ne bulursan ye ay canimi tost istettirdiniz ama yapmaya mecailim yok yoruldum bugun
sagol kiz gel beraber alalim kiloolari
18 mi amman kucukmussun bende 24 25 sandim seni ben 21 yasimdayim 22 ye basacam
ıkıdakıkada olur ya tereyag biber salçası dometes kaşar peynırı:)) bıde sallama çay yap pratık afıyetle ye:)