arkadaşlar bu zırnığı yanlış amaç için kullanıyorsunuz yapmanız gereken tüğleri kökünden ağda,eldiven veya epilasyonla aldıktan sonra temiz bölgeye uygulamak ve yaklaşık bir dakika bekletmek.bunu iki üç seansta tekrar ederseniz hiç tüğünüzün kalmadığını onlardan sonsuza dek kurtulduğunuzu göreceksiniz.Bizzat denedim ve işe yaradı ama siz direk tüğlü bölgeye uygularsanız ve iyi bir sonuç beklerseniz mucize istiyorsunuz demektir..
2 aydır sürekli tüyleri alıp alıp zırnıkla çiş sürüyorum.bu yüzden derimi yaktım iz kaldı iki aydır geçmiyor zaten en çok ne kadar geçecek ki bi iz kalacak yani tüyler de öylece duruyor hiç fark göremiyorum eziyet oluyor artk her yerini al zırnıkla bilmemneyi karıştır sür bekle.depresyon tedavisine başladım artk her yerimde tüy var her yerimde..avuç içlerim kaldı oralarda da çıkması yakındır diye düşünüyorum.lazer epilasyon için konuşmaya gittim kol altı bikini bölgesi bacaklar tamam ama göbek göğüs üstü falan olmaz daha kötü olur dediler.zaten tüm vücut tek seansı bin liraya patlarmış.dua edin de öleyim ben.son bir kaç aydır geçirdiğim günlerden hiçbirşey anlamadım. Önceden eşek çişiyle zırnığı karıştırıp sürmüştüm onlar artk çıkmadı fakat artk bulamıyorum da bulsam da bi kez denemiş olmana rağmen çözüm olmayacak gibi geliyor.ben burda tükendim artk gerçekten gücüm yok
emmak rusma tozunu (hamam otu sanırım) kullanıyorum aktarcıdan aldım 2 ytlye ..kil kıvamına getirip belli bir müddet tutacaksınız sonra spatula vb yardımıyla ben şöyle bir fark gördüm tüylerde inanılmaz drecede tüylerde incelme gördüm arkadaşlar...hani önceden jiletle alırdım kazık gibi çıkıyoduu :):) ama şimdi farkı gördüm tüyler seyrekleşti inanamadım sonuca,kolumdaki tüyler gibi oldu yanii okadar ...deneyin görün
Selamlar zırnık hakkındaki bilgilerimi paylaşmak için siteye üye oldum. ben27 yaşındayım gözümü açtığım günden beri zırnık vardı annemin zamanında da vardı anneannemn zamanında da. benm memlekette(erkekler de kullanıyor.jiletten çok çok rahat onlar için bilgilerinize)...yani aie boyu.... %90 kullanılan here evde bulunan ve hiç bir zararı olmayan bi madde.evet kokusu kötü uzun zamandan beri parfümlüsü satılıyor.Zararı olsaydı en az benm tahmnimce 50 yıldan beri ortaya çıkardı.ve fiyatı da yazılanlara bakılırsa çok fahiş fiyatlarda(15-20ytl).gramla alındığı için çok etkilemiyo olabilir ama...bizim memlkette(Şanlıurfa) kilosunu 2-3 liraya alan ve 1 yıl boyunca kullananlar var.yani çok ucuz bişi aslında ama yolunu bulmuşlar anlayacağınız.yan etkilerine gelince cilt hassasiyetine göre değişen bişi bu yüzden bildiğimiz boya badana inşaat işlerinde kullanılan toz kireçle belli oranlarda etkisi azaltılıp tahribatlar önlenebilir...ve Burada rastladım ağda sonrası kullanıma onun çok büyük bi tahrişe sebep olacağına inanıyorum dediğim gibi yine kireç yardımcı olabilir.kireç çok daha ucuz bişi yani daha da maliyet azalabilir...15-20 ler çok uçuk fiyatlar...Yine de araştırın derim.(açık bölgelere sakın sürmeyin felaket yakıyor dikkattt..)tırnaklarla uzun temas sonrası aşırı derecede yumuşama oluyor.erir gibi elinizle koparak hale geliyor
aynen bende zırnık istedim bunu verdiler gittim iade ettim farkedince. azaltacağını sanmıyorum...Tatlım "emmak rusma tozu" için tüy dökücü yazıyor yani "jilet" gibi. Üstten alıyormuş azaltma yapmıyormuş. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?