merhaba herkese , 2 haftadır tuy sorunumdan tamamen kurtulmak icin yontemler arastırıyorum.lazeri ; dudagımın uzerinde denedigim zaman , tenimin rengini koyulastırdıgı , ve de ten rengim koyu , tuy rengim cok koyu olmadıgından dolayı , cok verimli olmayacagı icin zaten bir sure once elemistim.hamam otu ile ilgili karsıma cıkan tum forumları , tum gorusleri okudum..iyi yorumlar azınlıkta kalmasına ragmen denemeye karar verdim.bana en mantıklı gelen, sütle karıstırarak , agdadan sonra surme yolunu sectim.kullandıgım hamam otu da; aktardan temin ettigim nora marka özel parfumlu olandı.yarım paketi ,suyla degil ,tamamen sutle karıstırdım , 1 damla da sampuan koydum.paketin ustunde belirtildigi gibi ; acık havada 5 dk beklettikten sonra uyguladım.ve cildim hassas oldugu (alerjik egzema reaksiyonları yasayacak kadar kuru) halde ; 4 dk da beklettim.sonra yıkadım(sadecer suyla ovusturarak iyice cıkardım.iyice yıkamazsanız , kuruduktan sonra kil gibi tortusu kalıyor) acıkcası evet kıl köklerim karıncalanır gibi oldu ama oyle burada soylendigi gibi de acıması diye bir sey sozkonusu olmadı.kokusu da ; guzel degil ama sampuan ve sutun etkisinden mi bilmiyorum ; evi havalandırmama bile gerek kalmadı.pencereyi actıgım bir odada surdum, bekledim, vakti gelince de banyoya gidip yıkadım..bu sure zarfında da evde tutsu yaktim, oldu bitti.akabinde , limon suyu tatbik ettim aynı bolgeye , acı yok hala , sadece kıl koklerimdeki karıncalanma hissi devam ediyo..acıkcası bu da hosuma gitti , işe yaradıgını hissediyorum sanki..sımdılık bacaklarıma ve belimin arkasına yaptım.bundan sonra kollarıma ve kasıklarıma da deneyecegim..ve bırakmadan en az 5 kez butun bolgelerime uygulamayı surdurup , sonuclarını da burdan sizlerle paylasacagım.herkese guzel gunler dilerim.