- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu okumadan yorum yapanlar meseleyi o kadar uzatıyor ki...
ama onlarda haklı konu sayyyfalarca uzamışşş..
insan okumaya üşeniyor
ama benim bu siteye giriş sebebim olmuştu bu mesele :)
TÜYLERİ KÖKÜNDEN ALIYORUZZZ
ONDAN SONRA BUNU SÜRÜP BEKLETİYORUZZZ
NE KADAR DAYANABİLİRSEK...
SONRA KILLAR HEM AZALIYOR HEMDE GEÇ ÇIKIYOORR... :lepi:
bu sayfada bile anlatılmış ama okumayınca...
ayrıca RAUPE eğer zarar verseydi FİRDEVS0 bunu nasıl yıllarca kullanabilirdi.
ciltten cilde değişebilir böyle şeyler
bazısına tüy sarartıcı bile zarar edebiliyo.
az bi bölgede denersin eğer alerji yapmazsa bizim gibi şanslılar grubuna katılabilirsin :teytey::teytey::teytey::dance:
peki arkadaşlar kılları aldıktan sonra süren ve sonuç alan varmı[/QUOTE
BESTE ben zırnığı çok zaman önce kullandım benimkisi beyaz ve iğrenç bi kokuya sahipti ve ben tüyleri aldıktan sonra kullandım ve etkisini çok çabuk gördüm ama bacaklarıma daha çok önem verdim ve bacaklarımdaki tüyler şimdi sayıyla o kadar azaldı fakat burada okuduğum bazı yorumlar yüzünden bıraktım ve ben sürekli kullanmadığım halde azalttı ayrıca eczanelerde gül kokulu veya değişik kokulu olanları da varmış istersen en yakın bi aczaneye uğra,bende eczaneye gitmeyi düşünüyorum en azından bacaklarım için tekrar başlayabilirim
bunu da taa 7. sayfada buldumEğerki bi araştırın çünkü ben bilmiyorum, sağlığa zararı yoksa ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM HAMAM OTUNU KULLANMANIZI..
Bu başlığa tüğleri kökünden almadan kullananlar yazıcaksa yeni bi başlık açıp uygulamamı oraya taşıyayım.
Üstteki arkadaş tüğleri aldıktan sonramı kullanmış bi belirtseydi iyi olurdu ama anlaşılan yüzeysel dökmede kullanmış, memnun kalmadığına göre..
Bu kadar ısrarıma sebep tüğ problemi olan bunca insan geziyor bu forumları yazıyor, kullanıyor vs.En önemlisi TÜĞ PROBLEMİNE ÇARE ARIYOR.Bende etki yaptıysa emin olun herkesde yapar..Benim köklerim kuvvetli çünkü..
Bu HAMAM OTUNUN AZALTICI ETKİSİ 1 önceki sayfada da yazdığım gibi kökünden alınıp sürüldüğü zaman aşikare görülüyor..Özellikle 3. seanstan sonra feci bariz..
DENEYİN GÖRÜN..
..ve lütfen yüzeysel dökülmesi için bu otu kullananlar yazmasın artık bu bölüme, çünkü o zaman faydası yok, olduğu gibi yine çıkıyor..Yada ben yeni bi başlık açayım..Yoksa böylece kaynayıp gider bu formül..İstiyorumki YARARLANILSIN..
..Tekrar belirtiyorum eğer bu şekilde kullanım karınca y.yağı gibi, lazer gibi zararsız mı zararlı mı bilmiyorum..İÇİNİZE SİNMEDİYSE araştırıp kullanın..SONRADAN BEDDUA ALMAK İSTEMEM.
BEN FAYDASINI GÖRDÜM BARİZ Bİ ŞEKİLDE 3. seanstayım henüz bi zararı oluşmadı ve 5 yıldır yüzeysel döküm için kullananlar varmış, bi zarar olmamış onlarda da. Yüzeysel ve kökten alıp deri altına sirayet etmesi farklı olabilir, bilmiyorum.