sevgili bitiel,ithamlarım sizi üzmüş olabilir,amacım kimseyi üzmek değil,bu topikleri herkes okuyor ve herkes bir umut beklentisiyle verilen her tarifi denemek istiyor,siz tıp öğrencisi sıfatıyla yazıştığınızdan tepki gösterdim,insan idrarıda eşek idrarıda bence kullanılmamalı,eğer steril olsaydı yada sağlıklı olsaydı neden tuvaletten sonra ellerimizi yıkayp çıkmamız öğretildi..
kaldıki kimse idrarında bir enfeksiyon olduğunu tahlil yapmadan anlayamaz,bu durumda denemelerini tıp öğrencisi sıfatıyla önermek doğru olmaz takdir edersinizki ..
bazen bizi üzen durumlar eğer bizleri sağlıklı olana doğru olana ulaştıracaksa aslında çok fazla üzülmemeliyiz,banada aynı yada benzer tepkiler gelebilir,ben bu tepkileri 40 kez düşünüp öyle cevap verirdim,amacım kimse yanlış birşeyler yapıp üzülmesin diyeydi..
idrarda keratin maddesinin bulunduğunu yazmışsınız,henüz incelemedim ama keratin zaten kılın yapısında olan bir madde ve kılları beslemesi muhtemel.
bu arada uzun süredir kıl oluşumu üzerine araştırma yapıyorum ,neredeyse bilmediğim şey yok gibi
emin olun işe yarar birşey olduğuna inansaydım ,derdimki idrar sağlıksız ama etkili maddeler içeriyor ..
uzun zamandır bu forumda yazışıyorum,bilgilerim dahilince forum yazışamalarına katılıyorum ,burdaki arkadaşlarımın hepsinin hassasiyetini çok iyi anlıyorum ,kolay kolayda gelip bu topiğe idrar şöyle pistir böyledir demedimde ,sadece dikkatimi çeken bir tıp öğrencisi olduğu için yazmak istedim.
kesinlikle amacım şevkinizi kırmak değildi,daha yolun çok başında olduğunuzu yazmışsınız,inanıyrumki eğitiminiz ilerledikçe sizde nekadar yanlış bir yöntemi denemek istediğinizi göreceksiniz.
bilgi sonsuzdur ,bilimin bize şuan sunduklarına ulaşmaksa bir tık kadar yakın artık.
size eğitim yaşamınızda başarılar diliyorum
tekrar söylüyorum ,konunun sonu tartışmaya çıkmasın lütfen ,amacım kimseyi kırmak değildi
sevgilerimle,