- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok artık neden ilken bişeyi deneyelimkiii agda vs varkenn epilasyonn..
yengem kullanmıştı bir ara tırnakları erir gibi inceldi çok kötü oldu dikkat edin :18:
ayy bilmiyorumda ben eczane teknisyeniyim bu tür tüy dökücüleri kıl kökten alındığı taktirde en az 2 gün sonra kullanmaya başlanılabilir.o yüzden yara olmuştur eminim.dikkatli olun zarar vermeyin kendinize.
ben bir kere denedim bunu.ağdayla aldıktan sonra bacaklarımı sürdüm ve tüylerim 1 ay sonra yeni yeni çıkmaya başlamıştı biraz daha ince gibiydi.sonra hep üşendiğimden denemedim ama düzenli uygulamayı düşünüyorum.işe yararsa burda paylaşırım.
ben bir kere denedim bunu.ağdayla aldıktan sonra bacaklarımı sürdüm ve tüylerim 1 ay sonra yeni yeni çıkmaya başlamıştı biraz daha ince gibiydi.sonra hep üşendiğimden denemedim ama düzenli uygulamayı düşünüyorum.işe yararsa burda paylaşırım.
canavar bol şanslarrr..Bacaklarıma 3. seansı denedim ve inanırmısınız alırken o eski acıyı çekmiyorum artıkkkk.Süper bişi incelmiş olmaları..Henüz çıkmadı çıkınca olan etkileri yazarım.Özel bölge için 4. seansa henüz vaktim olmadı bi 10 gün sonra sanırsam..
Daha bitmedi canımm, etkileri belirttiğim gibi, özel bölgede azalma ve incelme var %60'lık 3. seans akabinde..Seanslarım arttıkça etkileşimleride paylaşıcam sizlerle, merak etme başlarsam bişeye giderim sonuna kadar, bırakmam sizleri habersiz
Bu arada geçmiş olsunnn, sanırım tenin benimkine göre daha hassas, bide gerçi ilk yapışın.Dikkat et kendine, en yakın zamanda iyileşmesini dilerim, kantaron yağı yada zeytinyağı sür, ben öle yapiorum artık..Krem yetişmiyor büyük bi alan olunca..3. seanstan sonra %60lık bi azalma oldu özel bölgemde.3te farkediyorsun.Bacaklarıma uyguladım 3.yü, henüz çıkmadılar..Yazarım.
Sende Rabbime emanetsinnn..Bol şanslar herkese..