Eğerki bi araştırın çünkü ben bilmiyorum, sağlığa zararı yoksa ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM HAMAM OTUNU KULLANMANIZI..
Bu başlığa tüğleri kökünden almadan kullananlar yazıcaksa yeni bi başlık açıp uygulamamı oraya taşıyayım.
Üstteki arkadaş tüğleri aldıktan sonramı kullanmış bi belirtseydi iyi olurdu ama anlaşılan yüzeysel dökmede kullanmış, memnun kalmadığına göre..
Bu kadar ısrarıma sebep tüğ problemi olan bunca insan geziyor bu forumları yazıyor, kullanıyor vs.En önemlisi TÜĞ PROBLEMİNE ÇARE ARIYOR.Bende etki yaptıysa emin olun herkesde yapar..Benim köklerim kuvvetli çünkü..
Bu HAMAM OTUNUN AZALTICI ETKİSİ 1 önceki sayfada da yazdığım gibi kökünden alınıp sürüldüğü zaman aşikare görülüyor..Özellikle 3. seanstan sonra feci bariz..
DENEYİN GÖRÜN..
..ve lütfen yüzeysel dökülmesi için bu otu kullananlar yazmasın artık bu bölüme, çünkü o zaman faydası yok, olduğu gibi yine çıkıyor..Yada ben yeni bi başlık açayım..Yoksa böylece kaynayıp gider bu formül..İstiyorumki YARARLANILSIN..
..Tekrar belirtiyorum eğer bu şekilde kullanım karınca y.yağı gibi, lazer gibi zararsız mı zararlı mı bilmiyorum..İÇİNİZE SİNMEDİYSE araştırıp kullanın..SONRADAN BEDDUA ALMAK İSTEMEM.
BEN FAYDASINI GÖRDÜM BARİZ Bİ ŞEKİLDE 3. seanstayım henüz bi zararı oluşmadı ve 5 yıldır yüzeysel döküm için kullananlar varmış, bi zarar olmamış onlarda da. Yüzeysel ve kökten alıp deri altına sirayet etmesi farklı olabilir, bilmiyorum.