eskiden epilasyon aletleri,sir ağdalar mı vardı arkadaşlar ..ninelerimiz de bu yöntemle hallederlermiş işlerini...aslında biz de deneyecektik de şey bulamadık ...şey ...nasıl söylesem...onetimes yazmış ama "merhem sütü" diye ben onu:uhm: "merkep sütü" diye duymuştum,bir başka yerde de "merkep idrarı"yazıyordu ve idrar asit özelliğinden dolayı daha etkiliymiş:1yes2:Zırnık: Zırnık iç yağı ile merhem yapılırsa yara ve egzamaya iyi gelir. Kırmızı zırnık, merhem sütüyle merhem yapılırsa , kıl diplerine sürülürse bir daha çıkmaz. diyor yazıda.. şimdi eczanede sattığımız rusmalara baktım onlar başka madde içeriyor. toz şeklinde ve rusmaların pekk iyi olduğunu söyliyemiycem. hem çabuk çıkarıyor hemde kötü kokuyor.. bu bitkisel bişiymiş. ben kullanmadım ilk kez duydum hatta.
Bir tür tüy dökücü canım.Toz halinde macun haline getirip uyguluyorsun 1 dakika sonra yıkayınca bişey kalmıyor.Çok kısa sürede sonuç veriyor tertemiz oluyor.Ben kullandım
Zırnık: Zırnık iç yağı ile merhem yapılırsa yara ve egzamaya iyi gelir. Kırmızı zırnık, merhem sütüyle merhem yapılırsa , kıl diplerine sürülürse bir daha çıkmaz. diyor yazıda.. şimdi eczanede sattığımız rusmalara baktım onlar başka madde içeriyor. toz şeklinde ve rusmaların pekk iyi olduğunu söyliyemiycem. hem çabuk çıkarıyor hemde kötü kokuyor.. bu bitkisel bişiymiş. ben kullanmadım ilk kez duydum hatta.
Alındıktan sonra tüğler ne sıklıkta çıkıyor acaba ağda kadar etkilimi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden