Tüylenme Ve Diane 35 Kullananlar ?

regl ddöneminde bende cok ağrı oldu normalde ilk gün feci bi aprım olurdu sonra diğer günler normal geçerdi ağrı sızı olmazdı 4. gun bugnnn 4 gundr full ağrıı oldu ilaç ağrı yapıyomu regl donemnde?

evet zeynep 64,bu konunun ihtisası asıl endokrinolojiye ait..genelde çoğu ezberlemiş diane35 vs hemen veriolar..halbuki hormonel durumlar vücudun belkide en önemli kısmı..herşey onların dengesi sayesinde düzenli yürüo..

mrb arlkadaşlar ben diane hapını adetin ilk günü başladım.4 5 gün sürdü.5 gün sonra da leke şeklinde gelmeye basladı 2 gündür.neden kaynaklanıyor acaba bilginiz var mı?diane hapını 1aydır düzenli olarak kullanıyorm.yardm edersnz sevinirm.

kızlar doktor diane35 yazmıştı ve aldactone 100 mg. kullandım dinanenin 3. kutusunda 15 gün boyunca ve aşırı şekilde adet gördüm. sonra yasmin kullanmaya başladım bu 4. kutum ve tüylenmemde azalmalar var göbeğimdeki tüyler dökülmeye başladı sırtımda bi kısım dökülmüş yüzüme eskiden haftada 1 ağda yaptırırken artık 15 -20 günde bir yaptırıyorum.. bana çok iyi geldi yasmin. ama yasmini sanırım ssk karşılamıyor her ay 15 lira verebilirim diyosanız diane yerine yasmin kullanın tabi doktorunuza danışmadan değil.

tubis87, diane35 i ne kadar kullandın,tüylerine etki etmedi sanırım?Bana da verdi ama yanetkisi çok diye kullanamadım..sen ne için içiyordun.Benim adetlerim düzenli ama sol over.ımda kist varmış çok az..hormonal sebeplere dayanmıo ama kullan iyi olur vs demişti..

benimde hormonlarımda bozukluk yok tüm testlerim normal çıkıyor sadece polikistik over rahatsızlığım var. diane'yi 3 ay kullandım tüylerime etki etrmediği gibi 3. kutunun sonunda 15. gün boyunca çok aşırı derece adet kanamam oldu. ondan sonra yasmin kullanmaya başladım ve tüylenme problemim azalmaya başladı. bence doktora git ve doktorun söylediklerini uygula canım bu rahatsızlığın ilerlemiş derecesi rahim ağzı kanseriymiş bunu okumuştum mynethaberde çok önceden. onun üzerinde tedavime başladım zaten. hem ilerde çocuk olmama gibi problemlerde olabilir. sadece tüylenmeyle kalsa iyi

bende yogun tuglenme yaptı, kürk gıbı oldu sırtım mırtım her yerım tugsuzdum, sayesınde orman ayusuna döndüm kaydirigubbakcemile3 herkesın hormonlarına göre farklı etkı yapyor

Ayy geçmiş olsun POTUBOR.pEKİ Nasıl mücadele ettin tüylerle? Herkes diane35in olumsuzluklarını,Yasminin olumlu yönlerini yazmış..

Ayy geçmiş olsun POTUBOR.pEKİ Nasıl mücadele ettin tüylerle? Herkes diane35in olumsuzluklarını,Yasminin olumlu yönlerini yazmış..

etmedım canım boyun eğdim kaydirigubbakcemile3
heheh sırtım tug kaplandı işte elımle cekıyorum ama ayva tüğü yani özel bı siddetle cekmıyorum sırtımı kaşır gıbı cekıyorum dökuluyorlar yaz basında özellıkle yapmalıyım cunku baya oldukca kaplı sekılde görunuyor -tatlicadiarzu- berbat,
sonra kollarımda cıktı ben tamamen tugsuzdum yani tuglu kızlar gıbı oldum kollarımda var, yuzumde vardı kese yaptım azaldı şakkıdı sırtım belım göbegımde var
var eskı erkek arkadasımla bır defa havuza gıtmıstık de demedıgı kalmamıstı göbegınde benden cok tug var demıstı :bbo: neyse yani bısey yapmadım canım hehehe lülülülülülü

ne kadar iyi yaa boşverebiliosun.. Allah kolaylık versin..gıcık bi sorun yaa..ne olacak böyle bilmem

slm kıs lar benım vucudumda tüy yok fazla ama yüzümde wardı 2 yıl önce lasere basladım daha gıdıyorum bıara 4 ay ara wermıstım neyse dr a gıttım dıane 35 ve aldacton werdı bana işte ben önceden cok kıloluydun sımdı ıse zayıfladım ama kılo almaya musaıt bı yapım war hala hergun spor yaparım kilo aldırcaklar dıye cok korkuyorum yaa off ya yuzumdekıler cok cok ınceldı ama genede beni rahatsızz edıyoo yardım edın ya moralım bozuldu artık

selam kızlar bende bugun kullanmaya basladım dıane 35 e aldactone benım de yuzumdekı kıllardan sıkayetcıyım hormon testlerımde dhea so4 sonucum 540 cıkınca dktor verdı ondan bu kadar sertmı kıllarım yaaaa cok sınır bozucu ınsallah bana yarar arkadslar

Arkadaslar, diane35 ve diger hormon haplarini kulanmadan once bi bakin ailenizde kanser geciyormu. Var ise kulanmanizi tavsiye etmem!!

Merhaba hayatsuyum, benim de DHEAS ve 17-OH progesteron hormonlarım yüksek çıktı doktor aldacton ve yasmin verdi. ama kadın doğumcunun tavsiyesi ile yasmin yerine belara adlı ilacı kullanıcam yan etkiler daha azmış. bende de tüylenme hat safhada bide saç dökülmesi yapıyor. bugün tedaviye başlamayı planlıyorum ama şunu sormak istiyorum. doğum kontrol hapına adetin ilk günü başlıyoruz, daha adetime 2 hafta var. aldactona hemen başlayayım mı? aldacton adeti geciktiriyor diyorlar. sizce ikisine aynı anda mı başlayayım yoksa fark etmez mi? siz nasıl başladınız?

merhaba kızlar ben pko hastasıyım bende cok asırı sekılde kıllanma vardı ben diana 35 ve aldactone kullandım sekız ay boyunca bana doktorum soylemıstı ılaclara ne zaman baslayacagımı hıc aksatmadan duzuenlı olarak kullandım sonuc mukemmel bıraz sabır kızlar ben duzene gırınce kalanlarıda lazer yaptırdım darısı sıze insaallah

merhaba kızlar bende kıllanma ve sivilce için aldactone ve diana 35 kullanmaya başladım ben olayın kilo aldırma boyutundayım çünkü hormon tedavilerinin sonuçları birkaç yıl sonrasında aşırı kilo olabiliyor benim en yakın iki arkadaşımda bizzat kendim gördüm hormon tedavilerinden 1 yıl sonra abartmıyorum 20 kiloya yakın kilo aldılar

bu ilaçları bir kaç yıl kullanıp sonra bu kadar aşırı kilo alan var mı ?
3 yada 4 kilo neyse ama 20 kilo alırsam... :bbo:

Selam arkadaşlar. Ben Diane 35 yaklaşık 12 yıldan beri kullanıyorum.Benim kullanma nedenim adet düzensizliğiydi. Bir ay boyunca sürekli adet olduğumu biliyorum. Kullanmaya başladıktan sonra adet dönemlerim düzeldi. Vücudumda sanki bir erkeği andıran tüyler azaldı. Bunca sene içinde bi kaç defa kafama göre bıraktım bu ilacı içmiycem dedim ama en başa döndüm. Yüzümde bile tüy çıkmaya başladı. Okuduğum yorumların çoğunda bu faydaları pek görememişsiniz. Ben bırakamıyorum işte. Bıraktığım an en baştayım.

diana 35 içeriğinde androjen blokerleri vardır,kılı inceltebilecğei ve yeni kıl oluşumunu engeleyebiceği doğrudur (hernekadar birçok web sitesinde diana 35 kıllanma yapar desede bunun doğru olmadığını düşünüyorum) fakat kılları yok etmez,yeni kıl oluşumunu önler sadece .

ben de 4 aydır kullanıyorum doktorum 2 ay daha kullan dedi ama normalde hiç kilo almazdım bu ilaçla birlikte kilo almaya başladım ve hiç selülitim yoktu malesef artık var selülit olayını nasıl çözücez yaa

kilo aldığın için selülit oluşmuştur
malesef kadın doğum haplarının birçoğunun böylede yan etkisi var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…